Leden

MeerBusiness Member

MeerBusiness is het Amsterdamse zakelijke platform voor actiegerichte ondernemers

MeerBusiness brengt ondernemers bij elkaar op basis van uitgekiende netwerk- en marketingstrategieën. Door middel van evenementen, voorlichting, PR en actieve bemiddeling zorgen wij uiteindelijk voor meer interessante contacten en dus business.

Het platform heeft een Membership die toegang tot de MeerBusiness bijeenkomsten en toegang tot het netwerk.

Wilt u ook deelnemen? Kom naar een van onze evenementen. De eerste keer is geheel vrijblijvend en kan je zelf ervaren hoe het is.

Business Membership voor € 225 (ex btw) per jaar (alleen voor startende maar groeiende organisaties):

Premium InnerCircle Membership voor € 595 (ex. btw) per jaar:

Lidmaatschap

Duurzaam verbinden, relaties versterken en verdiepen

Lidmaatschap

Duurzaam verbinden, relaties versterken en verdiepen

Waarom member worden en wat levert het op

Vijf redenen om member te worden

 

⦿ Staan uw resultaten onder druk en kost het moeite om nieuwe opdrachten of nieuwe klanten te werven? Heeft u het gevoel dat u er steeds vaker alleen voor staat?

⦿ Is het lang geleden dat uw netwerk u aangenaam verrast heeft met een belangrijke bijdrage? Levert uw huidige netwerk structureel weinig op en heeft u het gevoel dat deelname aan netwerk- en business clubs matig tot slecht rendeert?

⦿ Heeft u de afgelopen jaren weinig tijd geïnvesteerd in uw eigen ontwikkeling en heeft u het gevoel dat uw kennis en vaardigheden niet meer helemaal aansluiten bij de alsmaar complexer wordende omstandigheden?

⦿ Heeft u behoefte aan meer en vooral beter contact met andere ondernemers of directeuren of bestuurders? Heeft u hen ook iets te bieden en vindt u het leuk om andere mensen te helpen?

⦿ Gelooft u dat als u meer mensen helpt, meer mensen u zullen helpen? Deelt u onze mening dat door te geven aan je netwerk, het netwerk jou steeds meer zal geven en daardoor steeds effectiever voor je gaat werken?

 

Als u drie of meer vragen met ‘Ja’ heeft beantwoord dan kunt u voordeel halen uit een membership van MeerBusiness Amsterdam! Het is raadzaam om direct lid te worden van het ons Business Network.

 

Vijf redenen om member te worden

 

⦿ Een effectief netwerk dat proactief voor u werkt. Hierdoor bereiken we collectief en individueel betere resultaten. Zowel persoonlijk als in het werk. Materieel en immaterieel.

⦿ Verbetering van uw professionele vaardigheden en competenties als ondernemer en leider via de Business Academie. Structureel een ‘leven-lang-leuk-leren’. Zonder fratsen en betaalbaar.

⦿ Een betere balans: tussen leven en werk en tussen lichaam en geest. Samen verbinden, ontspannen en inspireren. Zo wordt het voor iedereen mooier en leuker.

⦿ Meer plezier en zingeving, omdat we samen concreet en proactief bijdragen aan een betere samenleving. Niets geeft een intenser gevoel dan het voor andere mensen ook beter, leuker en mooier te maken.

⦿ De relatief kleine investering in het membership wordt elk jaar eenvoudig terugverdiend, onder andere via kortingen en voordelen met uw persoonlijke VIP membership-card bij aangesloten bedrijven en business partners. Daarbovenop komen nog de resultaten van het netwerk dat voor u werkt.

Member worden

MeerBusiness is hét Amsterdamse maatschappelijke platform voor actiegerichte ondernemers en directeuren om voor uw bedrijf méér business en een groter netwerk te genereren bij duizenden regionale bedrijven.

Vul het formulier in om lid te worden van MeerBusiness

Klik hier

Wat verwacht MeerBusiness van haar members?


⦿ Bij MeerBusiness Amsterdam willen we duurzaam verbinden, relaties versterken en verdiepen en elkaar vanuit een authentieke wil helpen. Proactief!

⦿ Daarom organiseren wij veel voor onze leden en bieden onze members meer toegevoegde waarde dan menig ander platform in de regio. Zowel materieel als immaterieel.

⦿ Maar we verwachten er ook iets voor terug, namelijk dat onze leden proactief andere leden en business partners helpen. Geven aan je netwerk, is de enige manier om een effectief netwerk op te bouwen en te onderhouden.

Uitgangspunten en collectieve verwachting


Onderstaand de 5 uitgangspunten en verwachtingen van het Amsterdam Business Network ten aanzien van ‘Geven aan het netwerk’:

⦿ onze leden beschikken over een authentieke wil om andere mensen binnen hun netwerk te helpen en zijn hierin proactief. Helpen en geven wordt ervaren als een fijn gevoel en als ‘return on energy’, in plaats van een ‘investering’;

⦿ onze leden hebben de overtuiging dat met de collectieve houding van ‘Geven aan het netwerk’, zowel collectief als individueel voor hen de beste resultaten worden behaald;

⦿ onze leden zijn niet alleen continue alert op kansen en mogelijkheden voor zichzelf, maar ook voor de mensen binnen hun netwerk. Onze leden reageren adequaat en helpen anderen binnen hun netwerk wanneer deze omstandigheden zich voordoen;

⦿ onze leden zijn proactief bij het verbeteren van het Amsterdam Business Network. Zij doen mee aan onze enquêtes en polls en delen met het bestuur hoe het platform beter, mooier en leuker kan worden. Successen en resultaten die onze leden dankzij het platform behalen, worden via blogs en andere kanalen met het collectief gedeeld!

⦿ onze leden zijn ook actief bij het uitbreiden van het netwerk. Van onze leden wordt verwacht dat zij jaarlijks minimaal 1 nieuw lid uit hun eigen netwerk voor het Amsterdam Business Network werven. In het belang van de andere leden. Dat is ook geven aan het netwerk!

MeerBusiness Amsterdam faciliteert en optimaliseert de randvoorwaarden voor goede resultaten. Voor het collectief en voor de individuele leden en business partners. Maar wij kunnen en zullen alleen succesvol zijn en blijven wanneer de achterban bovenstaande uitgangspunten praktiseert.


Samen maken we het beter, leuker en mooier. Samen geven we aan ons netwerk. En daarom halen we samen en individueel de beste, leukste en mooiste resultaten.

Getuigenissen

Ontmoet vooruitstrevende denkers die op een revolutionaire manier met hun publiek omgaan.

Founding partners

Partners

Sponsors

Op weg naar MeerBusiness

Contact

Abonneer op onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws in MeerBusiness

© 2020 MeerBusiness Amsterdam. All Rights Reserved