×

Upcoming Events

23-03-2021 15:00

Een nieuwe Lente, een nieuwe ronde, een nieuw contact!

Lente bijeenkomst: MeerBusiness Amsterdam en Johan Cruijff ArenA organiseren binnen de mogelijkheden een VIP-Lente-Buiten-Contact!

Over dit evenement

EEN NIEUWE LENTE EEN NIEUW BEGIN EEN NIEUW VIP-CONTACT Ieder jaar organiseert MeerBusiness Amsterdam een Lentebijeenkomst. We gaan dit jaar uit van het principe: "Wat kan wel". We hebben daarom samen met de Johan Cruijff ArenA een te gek buiten-evenement bedacht. Weliswaar voor een heel select gezelschap, maar het gaat ook om de beleving. Iedereen die zich hiervoor aanmeld, dient een aantal vragen te beantwoorden. Op basis van deze vragen wordt er door MeerBusiness een match gemaakt (indien mogelijk). Deze zogenaamde VIP-match zorgt voor een leuk en interessant uitgangspunt. Wanneer er een match is gevonden wordt je uitgenodigd voor een tijdslot. Jouw voorbestemde VIP-contact krijgt hetzelfde tijdslot. Samen krijgen jullie de gelegenheid om een speciale route te lopen rondom de Johan Cruijff ArenA aan de hand van een routelijst met vragen. Ook nemen we dan meteen de toekomstplannen met betrekking tot de Arena Park mee. Aan het eind staat er ook nog een proefit in een mooie transport-primeur te wachten. Wat dat precies is, is nog even een verrassing. Inschrijven kan via: https://www.eventbrite.nl/e/tickets-een-nieuwe-lente-een-nieuwe-ronde-een-nieuw-contact-141413982027 We zien je graag op 23 maart ergens tussen 15.00-17.00 uur een nieuwe Lente, een nieuw begin! Namens het team van MeerBusiness Amsterdam Ursula van Zantvliet Rozemeijer

 Afbeelding van Een nieuwe Lente, een nieuwe ronde, een nieuw contact!

 Afbeelding van Een nieuwe Lente, een nieuwe ronde, een nieuw contact!
11-03-2021 16:00

Highlights van je brein in Corona-tijd

Een bijeenkomst over de mentale gevolgen op je brein vanwege beleidsbepalingen en angst door Corona.

Over dit evenement

Corona is dagelijks onderwerp van gesprek. Wat de mentale gevolgen zijn van Corona krijgt nog weinig aandacht. En toch ervaren we het allemaal. Waarom is het logisch dat je vermoeider bent? Dat je je onrustig voelt en soms gefrustreerd. Hoe blijf je mentaal fit in een tijd waarin we beperkt zijn in mogelijkheden? Spreker Angela van Dorssen van Connecting Energy, werkzaam als internationaal gecertificeerd neuroscience coach, vertelt de 8 belangrijkste mentale gevolgen van Corona op ons brein. Daarna is er gelegenheid ervaringen uit te wisselen. Voor meer informatie kijk op www.connectingenergy.nl of https://www.linkedin.com/in/angelavandorssen/ Wanneer? Donderdag 11 maart van 16.00 – 17.00 uur online via Zoom. Neem je telefoon mee, die heb je nodig tijdens de meeting. Programma: 16.00 uur welkom en hieronder de onderdelen: - Check-in via Mentimeter - Highlights corona op ons brein (20 min) - Opdelen in breakout rooms - Debrief via poll - Wat kun je doen om mentaal fit te blijven - Andere neuroscience programma’s 17.15 Einde WAT GA JE LEREN Tijdens deze sessie met Angela van Dorssen krijg je meer inzicht in je eigen emotionele welbevinden in deze grillige Corona-tijd en het emotionele welbevinden van je omgeving. Ook kan je in groepen met gelijkgestemden met elkaar discussiëren en verkennen . MeerBusiness Amsterdam is expert in het realiseren van méér business Dit is een virtuele bijeenkomst via zoom. Wanneer je je aanmeld krijg je de zoom-code een paar dagen van tevoren opgestuurd. Aanmelden via: https://www.eventbrite.nl/e/tickets-highlights-van-je-brein-in-corona-tijd-140986497409

 Afbeelding van Highlights van je brein in Corona-tijd
02-03-2021 16:00

Samen aan de koffie

Het einde van de lockdown is helaas nog niet duidelijk. We merken dat er een grotere behoefte is om even met elkaar bijeen te komen. Niet altijd met een spreker, soms gewoon om bij te praten. De ene week is nu eenmaal meer succesvol dan de andere week. We gaan voorlopig iedere twee weken op dinsdag om 16.00 uur een MeerBusiness-koffiehoekje op zoom inrichten. De code staat op de website en en hieronder, daar hoef je je niet voor in te schrijven. Op 2 maart 16.00 uur zit ik weer klaar met mijn cola-zero (houd niet van koffie). Gebruik daarvoor deze zoomcode: https://us02web.zoom.us/j/82507980591  

Eerdere Evenementen

21-01-2021 17:45

In gesprek met bestseller auteur Martien van Winden

Martien van Winden is een charismatisch spreker en bestseller auteur. Hij is al 30 jaar jaar actief als belegger en bekleedde op dat terrein directiefuncties bij o.m. Robeco en Theodoor Gilissen Bankiers. Sinds 2006 is hij beheerder van Beleggingsfonds Hoofbosch.

Zijn nieuwste boek (alweer zijn vijfde) is binnen een week al uitverkocht en heet: "Je leeftijd als goudmijn". Dit boek is niet voor niets zo snel uitverkocht met actuele onderwerpen als verschil tussen solide landen en zwakke landen. Wel of niet investeren in opkomende markten. China en de kracht van Amerika...en natuurlijk over de coronacrisis. Martien van Winden is heel zijn leven met beleggen bezig. Het is zijn absolute passie en die wil hij graag met je delen. Zijn motto: "allemaal financieel onafhankelijk".

Dit is een interactieve zoommeting met als thema: "Visie op beleggen in het jaar 2021 en daarna" .

Programma:

16.00 uur welkom

16.05 Martien van Winden

16.30 Opdelen in groepen om aan opdrachten werken met verschillende actuele thema's

17.00 Terugkoppeling van de groepen

17.15 Slotwoord Martien van Winden

17.30 Einde

Inloggen via zoom: https://us02web.zoom.us/j/87884644835

MeerBusiness Amsterdam is expert in het realiseren van méér business

Dit is een virtuele bijeenkomst via zoom. Wanneer u zich aanmeld krijgt u de inlog gegevens van dit event.

Over Martien van Winden:

Martien van Winden is al 30 jaar jaar actief als belegger en bekleedde op dat terrein directiefuncties bij o.m. Robeco en Theodoor Gilissen Bankiers. Sinds 2006 is hij beheerder van Beleggingsfonds Hoofbosch. Door zijn beleggingsresultaten (vanaf 1985 gemiddeld 18% per jaar) wordt hij de Nederlandse Warren Buffett genoemd.

In 2000, op de top van de beurshausse, publiceerde hij zijn bestseller over de Nederlandse economische geschiedenis 'Rijk Blijven'. In dit boek waarschuwde hij voor het irrationele kuddegedrag van beleggers en pleitte hij voor een ruil van aandelen in obligaties. In 2001 volgde 'Nederland, de schatkist van Europa', over het wel en wee van de Europese eenwording en de gevolgen voor financiële markten. Verder publiceerde hij een studie over scenarioplanning: 'Slag om de toekomst'. Ook is hij als columnist verbonden aan o.m. De Telegraaf en Algemeen Dagblad.

Sinds de publicatie van 'Rijk blijven' is hij een veelgevraagd spreker. Met regelmaat wordt voor de radio en TV zijn commentaar gevraagd over onderwerpen als de toekomst van Europa, de Euro, de pensioenen in Europa en de Nederlandse volksaard. Hij schuwt de confrontatie niet en zijn pleidooi voor herinvoering van de gulden is in de landelijke politiek niet onopgemerkt gebleven. Van Winden is gastdocent strategisch Management aan de Vrije Universiteit.

     

13-01-2021 18:30

With a free investment: Make your organization better than the rest!

MeerBusiness helps you to a better business. A concrete solution with a free investment (thanks to a subsidy)

About this event

You are used to us being at the forefront of the development of our business platform towards more business. We would therefore like to invite you to our new special event on October 13. GRANT STILL POSSIBLE THIS YEAR! We would like to prepare you for a future that will demand a lot from us and our staff in the coming years. We would like to help you with that ... and fortunately we can help you with that. With our experts, our expertise and our connections to more than 50,000 entrepreneurs and directors, we can ensure that your organization is on the right track to make a free investment in your organization so that you are assured of advantages over your competitor in the future. Moreover, you ensure more motivated staff, where a lot will be in demand recently and in the near future. ARE YOU A DIRECTOR OR AN ENTREPRENEUR WHO MEETS: - Do you want to make better use of your technical or IT staff? - Do you want to make your staff more digitally skilled? - Do you want to train your staff even if you are less than 50 FTE? PS NOT FOR EDUCATION OR TRAINING JUST FOR FOR EXAMPLE AN E-LEARNING PLATFORM During this meeting you will discover ... - Whether you meet the requirements for the subsidy - What solutions our experts have come up with to make sure that you do not have to worry about it and that you are successful. - Of course an interactive meeting with plenty of networking opportunities. Do you also want to be more effective? Sign up and you are very welcome! This meeting is expressly intended for entrepreneurs and directors with more than 20 employees. We ensure that in an environment one and a half meters away and with the right ventilation, you become wiser in many ways to smarter business and more business! MeerBusiness Amsterdam is an expert in realizing more business for SMEs. Time of day: 3:00 pm reception 3:30 pm start 5:30 pm end followed by drinks until approximately 6:30 pm Location: in principle the office MeerBusiness Amsterdam, Meer en Vaart 286, 1068 LE Amsterdam. We can also decide otherwise in the meantime and will keep you informed. Parking: free of charge next to the building. Our office is situated between the (blue painted) police station and the 'talent house'. We ensure that we comply with the then applicable RIVM measures and the window is open, so when it is cooler, dress nice and warm.

31-12-2020 18:30

Aftrap jaarprogramma InnerCircle Premium bijeenkomst new

We gaan 10 maanden met elkaar werken aan geformuleerde doelstellingen en elkaar helpen die te halen.

Over dit evenement

U bent van ons gewend dat we voorop lopen in de ontwikkeling van een zakenplatform. We willen graag weer een nieuw bijzonder evenement bij u introduceren. Het jaarprogramma voor Premium Members van MeerBusiness Amsterdam. In seizoen 2020/2021 willen we maandelijks bij elkaar komen (fysiek of virtueel) om te werken aan geformuleerde doelstellingen die we willen behalen. We volgen daarmee de inhoud van het boek: "Handboek voor de slimme ondernemer". We behandelen o.a. de volgende onderwerpen: - Weten waar je goed in bent - De principes van motivational speakers - Bouw bewust aan succes met de VLEK-PILOT actiemodel - Rendement in je marketing- en salesorganisatie - Belang van klantmanagement - Netwerken onderdeel van je successtrategie - Innoveer aan de hand van het MeerBusiness -Innovatiemodel - Maak van je team een succes We zullen gedurende het seizoen ook gastsprekers uitnodigen Deze bijeenkomsten zijn alleen toegankelijk voor de Premium leden van MeerBusiness Amsterdam. Wanneer zij zich committeren krijgen zij cursusmateriaal en het boek. Ongeacht de status van onze maatschappelijke gezondheid zullen deze bijeenkomsten doorgaan fysiek of virtueel. Bent u ook ondernemer of directeur die minimaal 5 medewerkers heeft én serieus geïnteresseerd is in een lidmaatschap van MeerBusiness Amsterdam neem dan contact met ons op. https://amsterdam.meerbusiness.nl MeerBusiness Amsterdam is expert in het realiseren van méér business voor het MKB. Tijdstip: 15:00 uur ontvangst 15:30 uur aanvang 17:30 uur einde met aansluitend een borrel tot circa 18:30 uur Plaats: in principe kantoor MeerBusiness Amsterdam, Meer en Vaart 286, 1068 LE Amsterdam. We kunnen tussentijds ook anders besluiten en houden u daarvan op de hoogte. Parkeren: kan kosteloos naast het gebouw. Ons kantoor is gesitueerd tussen het (blauw geschilderde) politiebureau en het ‘talentenhuis'. We zorgen ervoor dat we voldoen aan de dan geldende RIVM-maatregelen en het raam staat open, dus als het frisser is kleed u zich dan lekker warm aan.

17-09-2020 18:30

Varen met directeuren

"Varen met directeuren" bij Kop van Oost -17 september 2020 In stijl met de juiste mensen, in de juiste sfeer!

Over dit evenement

Varen met Directeuren in stijl! Inmiddels voor de elfde keer organiseren wij dit zeer succesvolle evenement. U gaat aan boord waardevolle contacten opdoen, ondertussen genietend van de grote schoonheid van Amsterdam. Deze vaartocht door de grachten en over de Amstel is compleet verzorgd. Dit jaar is de ontvangst in restaurant Kop van Oost, waarna we gaan varen met twee prachtige boten uit de vloot van onze partner Smidtje Luxury Cruises. Deze exclusieve netwerkbijeenkomst is bedoeld voor onze partners, sponsoren en premiumleden. Indien u echter serieus geïnteresseerd bent in een lidmaatschap van onze organisatie én u heeft minimaal vijf medewerkers kunt u zich hiervoor aanmelden. Gezien de 1,5 mtr. regel zijn het aantal plaatsen beperkt.

02-07-2020 12:19

Square by Gert Blom 02 juli 2020

"Fijn dat we elkaar weer live konden ontmoeten om de ervaringen van deze gekke corona tijd met elkaar te delen". Zo waren er nog meer reacties. Op onze eerste 'face-to-face' netwerkevenement afgelopen 02 juli bij het geheel vernieuwde Square by Gert Blom op social media: "zeer inspirerend", "fijn om elkaar weer in de ogen te kijken". Wat een fantastische afsluiting voor ons zomerreces afgelopen 02 juli bij de eerste netwerkbijeenkomst van MeerBusiness Amsterdam tevens pre-opening van Square. De zaal was, rekening houdend met de 1.5 mtr. regel tot iedere stoel bezet. Helaas was er om die reden niet genoeg plaats voor alle belangstellenden die zich voor dit evenement hadden aangemeld. Kwaliteit wordt voor ons steeds belangrijker. We gaan de nadruk leggen op exclusiviteit en de juiste mensen bij elkaar brengen!

17-06-2020 00:00

Volgende virtuele NetwerkCircle op 17 juni: kansen in dit business tijdperk

12 mei 2020 was al weer de 7de NetwerkCircle. Gezien het succes van alle voorgaande gaan wij hier zeker mee door. Gezamenlijk nadenken over meer business in deze, zeker voor ons als ondernemers/directeuren moeilijke tijd. Virtueel netwerken, kennismaken met andere ondernemers, ervaringen uitwisselen. Leren is weten, weten is leren, zo kunnen we elkaar helpen. We zien echter ook nieuwe kansen. De wereld wordt lokaler en persoonlijker. Natuurlijk zien we ook digitale kansen. Welke businessmodellen kunnen we bedenken? Wat heb je nodig en waarmee kom je verder? De deelnemers van de vorige NetwerkCircles waren zeker enthousiast. Ook een Open NetwerkCircle meemaken? Volgende virtuele NetwerkCircle op 17 juni.

02-06-2020 00:00

Eerste vergadering MeerBusiness Amsterdam naar "business in deze anderhalve meter economie" op 2 juni. Dutch Design Hotel Artemis

We zijn van plan historie te schrijven! ALS HET KAN !!! Op 2 juni een eerste vergadering anno 2020 normaal!!!! Een vergadering op anderhalve meter van elkaar. Hoe ziet dat eruit? We gaan het ervaren in het Dutch Design Hotel Artemis, dat dit jaar 15 jaar bestaat. We hebben iets te vieren !!! Het hotel heeft een eigen parkeergarage, dus geen problemen met OV of andere drukte. Natuurlijk willen we dat doen met inachtneming van de dan geldende RIVM-voorwaarden. Hoe dat er precies uit komt te zien ??? . Bijzonder wordt het zeker. Blijf gezond. We houden jullie op de hoogte via onze website, nieuwsbrief en social media. 

28-05-2020 18:00

LIVESTREAM MET 9 GASTEN OP 28 MEI OM 16.00 uur

Wat een mooie line-up met 9 sprekers op 28 mei om 16.00 tijdens de livestream vanuit Felix Meritis met interviewer Paul van Liempt. Zij brengen jullie op de hoogte van de stand van zaken "Amsterdam anno 2020" Hierbij de eerste zes sprekers: Eric Traa, directeur marktteams Rabobank Amsterdam, zal kort de huidige stand van de economie in Amsterdam toelichten en de rol die Rabobank pakt. Corina Dercksen, eigenaar Event Culinair. Na een heftig ongeluk zou dit het jaar van haar volledig herstel en comeback moeten worden. Creatief en innovatief als zij zijn (samen met haar man Eric) zijn hebben ze een onverwachte actie bedacht... Babs Nijdam, commercieel directeur Amerpodia en voorzitter van Meeting Professionals International Nederland (MPI). Hoe pakt evenementenstad Amsterdam een en ander op?!? Iris Hond, Nederlandse pianiste, componiste, zangeres en tekstschrijfster. Wat betekent deze tijd voor haar? Gervaise Coebergh, oprichter o.a. Coebergh Communicatie & PR. Is investeerder en behoort al jaren tot de 100 meest succesvolle zakenvrouwen van Nederland. Wat is haar visie op communicatie met alle uitdagingen? Gerbert Jan Valk, CEO Linden IT winnaar van de FD Gazellen en binnen 5 jaren gegroeid naar meer dan 300 professionals. Wat is zijn uitdaging en wat ziet hij in de scale-up community?

19-03-2020 00:00

Terugkijken virtuele Lentebijeenkomst "Samen Sterk" van donderdag 19 maart 2020

Op donderdag 19 maart organiseerde MeerBusiness Amsterdam voor het eerst een virtuele Lentebijeenkomst “Ook aan de vooravond van een nieuwe lente samen sterk” Wij geloven in de kracht van jullie, de ondernemers en ondernemende professionals. Jullie hebben veerkracht, oplossingsvermogen en zijn de kurk van de samenleving. Uiteraard laten we ons ondersteunen door (de noodzakelijke) maatregelen vanuit de overheid, maar de oplossingen voor daarna… die liggen bij ons! HDRent maakte het mogelijk om professioneel een studio-opname te maken in het daarvoor omgebouwde kantoor van MeerBusiness Amsterdam. Het programma zag er als volgt uit: - Welkom 16.00-16.02 - dr. Marius Rietdijk is wetenschappelijk directeur van ADRIBA aan de Vrije Universiteit in Amsterdam,” Hoe blijf je positief in tijden van crisis”. - Helene Spork, “Wat zijn de bevindingen van diverse experts binnen ons netwerk”. - Frank Zijdel, CEO HDRent "Hoe om te gaan met tegenslag en innovatief denken”. - Allard Janssen, CEO Blue Ocean Fishing, “Hoe remote werken en remote aquisitie doen.” - Slotwoord door dr. Marius Rietdijk. Op onderstaande link kunt u het resultaat terugzien! https://www.youtube.com/watch?v=X5ke-lSQipY Of via YouTube met onderwerp: “Lentebijeenkomst MeerBusiness Amsterdam 19 maart 2020” Graag tot weer snel!

Contact

  • +31 20 2615188
  • amsterdam@meerbusiness.nl

Volg ons

© 2020 MeerBusiness Amsterdam. All Rights Reserved. Powered by