×

Upcoming Events

01-07-2021 16:00

Het zomer-terras-einde-lockdown-event in Artemis

We vieren hopelijk het einde van de lockdown!

Over dit evenement

Op 1 juli vieren we het eind van de lockdown in 2021! De heer Hugo de Jong heeft in een eerder stadium verklaard dat per 1 juli iedereen die dat wil gevaccineerd zal zijn. Ook zal het weer eindelijk zomers zijn en de verwachting bij MeerBusiness is, dat we in ieder geval per 1 juli uit de totale lockdown zullen zijn. We zullen naar verwachting nog wel aan de anderhalve meter samenleving vastzitten, maar de grootste stap is dan wel gezet! We gaan dat heugelijke feit vieren op het terras van het Dutch Design Hotel Artemis, dat vorig jaar alweer15 jaar bestond. Hoe dat er precies uit komt te zien ?!? Bijzonder wordt het zeker!
Aanmelden kan via: https://www.eventbrite.nl/e/tickets-laatste-terras-event-voor-de-zomer-bij-dutch-design-hotel-artemis-154192015469
P.S. Het hotel heeft een garage onder het hotel. Ook met OV is het hotel goed bereikbaar.
 Afbeelding van Laatste terras-event voor de zomer bij Dutch Design Hotel Artemis
27-05-2021 15:00

Blow Away Your Stress met MeerBusiness Powerkiten!

Samen met BeachEvents.nl organiseren we weer een spectaculair VIP-evenement

Over dit evenement

SPECTACULAIR POWERKITEN OP HET STRAND...EN JE NOODZAKELIJKE NETWERK-VITAMINEN OPDOEN. HET KAN ALLEMAAL Op 27 mei organiseert MeerBusiness Amsterdam samen met BeachEvents.nl een geweldig VIP-evenement en helemaal corona-proof. We komen samen bij Meeting & Event locatie Club Nautique in Zandvoort en gaan uit van het principe: "Wat kan in deze tijd wel". Powerkiten met Nasawings & Matrassen, alweer zo’n spectaculair onderdeel! Starten met mini kites om het sturen onder de knie te krijgen. Vervolgens steeds grotere Powerkites tot meer dan 8 m2! Even zelf de lucht in? Kijk maar uit! Voor je het weet hang je in de lucht en maak je reuze sprongen van wel 2 meter hoog! Hoe werkt het? Na een korte uitleg door onze instructeurs op het strand over het gebruik van de powerkite, gaat u zelf in kleine groepjes aan de gang. We leren je de speciale vliegers op een veilige manier te besturen en natuurlijk leren we je een heleboel leuke trucjes! Gedurende de les kunt u overstappen naar grotere en krachtigere vliegers. Grote powerkites voor mensen die echt de kracht van de wind willen voelen en de kleinere powerkites voor de mensen die meer ontspannen bezig willen zijn. Iedereen die zich hiervoor aanmeld, dient een aantal vragen te beantwoorden. Op basis van deze vragen wordt er door MeerBusiness matches gemaakt (indien mogelijk). Deze zogenaamde VIP-matches zorgen voor een leuk en interessant uitgangspunt. We zien je graag op 27 mei tussen 15.00-17.00 uur! P.S. Gezien de verwachte toestroom en het beperkte aantal plaatsen is dit event alleen toegankelijk voor partners, sponsoren en leden van MeerBusiness Amsterdam Aanmelden via: https://www.eventbrite.nl/e/tickets-blow-away-your-stress-met-meerbusiness-powerkiten-148310050353 Namens het team van MeerBusiness Amsterdam Ursula van Zantvliet Rozemeijer OVER BEACHEVENTS.NL Al 30 jaar groot in Zakelijke, Sportieve & Feestelijke Events! Nu ook sterk in 1,5 meter afstand bedrijfsuitjes! Coronaproof bedrijfsuitjes, personeelsfeesten, teamuitjes, dagjes uit, kinderfeesten & vrijgezellenfeesten op het strand en op locatie!
 Afbeelding van Blow Away Your Stress met MeerBusiness Powerkiten!
 Afbeelding van Blow Away Your Stress met MeerBusiness Powerkiten!
18-05-2021 20:00

Rabobank en NOC*NSF organiseren online sessie voor verenigingen.

Dankzij onze partner Rabobank kunnen we u onderstaand webinar aanbieden:
Erben Wennemars geeft zijn visie en is gastheer Hoe speel je in op de financiële gevolgen van de corona-uitbraak voor jouw vereniging? Van welke regelingen kan je gebruik maken en op welke kansen kan je het beste inspelen? De Rabobank nodigt jouw vereniging graag uit voor het webinar ‘Financieel gezond de crisis door 2.0’, onder leiding van Erben Wennemars en gastspreker Peter van Baak (eigenaar SponsorVisie). Erben Wennemars host deze webinars en geeft zijn visie op de huidige stand van zaken bij verenigingen. Wat mag je verwachten? Tijdens dit interactieve webinar wordt jouw vereniging, samen met andere verenigingen, bijgepraat over de mogelijkheden om gezond uit de crisis te komen. Je komt, mede dankzij de input van andere verenigingen, tot nieuwe inzichten en kan al direct de eerste, concrete stappen maken om de komende maanden financieel gezond te blijven. Tevens ontdek je de nieuwste (corona gerelateerde) regelingen die beschikbaar zijn voor verenigingen; bespreken we best practices op het vlak van financieel gezond blijven van andere verenigingen; leer je hoe je sponsorinkomsten kan verhogen en hoe je in korte tijd via crowdfunding geld voor je vereniging kan ophalen en krijg je tips voor mogelijke besparingen. Data en aanmelden: Je kunt kiezen uit 2 data. Dat zijn woensdag 12 mei van 20.00 tot 21.30 uur of dinsdag 18 mei van 20.00 tot 21.30 uur. Deelname is kosteloos  Opgeven kan via emailadres: Communicatie.MRA@Rabobank.nl Je ontvangt van ons dan een inschrijflink retour waarbij je tevens de gewenste datum kunt kiezen. Het is mogelijk en aanbevolen om met meerdere personen van één vereniging deel te nemen. Op die manier kun je de opgedane kennis binnen de vereniging meteen delen en makkelijk samen toepassen. Achtergrond Als onderdeel van ons sponsorbeleid wil de Rabobank, samen met partners NOC*NSF en LKCA, verenigingen écht sterker maken. De coöperatieve Rabobank gelooft in het belang en de kracht van verenigingen en ziet hen als het cement van onze samenleving.
12-05-2021 16:00

Gaan we weer terug naar een beetje normaal?!? Tijd voor weer een bijzonder evenement op 12 mei

Gaan we weer terug naar een beetje normaal?!? Tijd voor weer een bijzonder evenement op 12 mei

Deze tijd is bijzonder, dus we vinden dat de evenementen van MeerBusiness ook speciaal moeten zijn.

Dit evenement is bij het prachtige De Dyck Woubrugge, Restaurant en Evenementenlocatie op 12 mei. Hoe het eruit komt te zien, weten we nog niet precies: het terras staat klaar, de overkapping hangt, de vuurkorf kan aan, de vergaderzaal is op orde. Hangt dus helemaal van het RIVM en het weer af...

Je bent in ieder geval in goed gezelschap!

Aanmelden kan via bijgaande link:

https://www.eventbrite.nl/e/tickets-special-evenement-voor-partners-sponsoren-premium-leden-genodigden-149853789719

Graag tot snel!

Namens team MeerBusiness Amsterdam

Ursula Van Zantvliet Rozemeijer

12-05-2021 10:00

Nieuw webinar op 12 mei: succesvoller in sales!

In februari hadden we meer dan 200 deelnemers. Vanwege dit succes een extra webinar: Breng nieuwe structuur aan in je salesproces! Corona heeft het salesproces sterk veranderd. Als de wil en ambitie er is om sterker uit deze crisis te komen, is het van belang je salesproces aan te passen. Doe dan mee met je team op 12 mei aanstaande aan een gratis webinar, dat gekozen is tot het meest inspirerende webinar over sales. Je ontdekt o.a. hoe je op eenvoudige wijze hoe je met je team: • Meer focus en structuur aanbrengt in het salesproces • De relatie met belangrijke klanten sterk verbetert • Succesvoller wordt bij de echt belangrijke prospects Het webinar is woensdag 12 mei van 10.00 – 11.00. Nodig beslist ook je team uit: sales, binnendienst of accountmanagers. Iedereen kan van huis uit inloggen. Het webinar is bedoeld voor ondernemers en leidinggevenden. Maar het is juist prima als je ook met je team meedoet.
Aanmelden kan hier: https://sales-drive.nl/inspirerend-webinar-sales-playbook-mb/
 Afbeelding van Samen innovatief netwerken met de techniek van VR

Eerdere Evenementen

15-04-2021 17:30

Vernieuwing in Linkedin en een nieuwe netwerk-innovatie!

We kijken uit naar een andere tijd: na corona. Nieuwe concepten en het versterken van je organisatie worden actueler dan ooit.

Over dit evenement

Wil jij je organisatie versterken en vergroten?

Wij hebben spreker Mark Vos van omzetcoach uitgenodigd om ons een vernieuwde kijk in de wereld van Linkedin te geven. Mark Vos en zijn collega's van Omzetcoach.nl helpen ondernemers en directeuren met het verhogen van hun verkoopeffectiviteit. Ze zorgen ervoor dat er zoveel mogelijk rendement uit tijd en marketing euro's wordt gehaald, zodat omzetgroei doelen gehaald worden. LinkedIn is hun belangrijkste leadbron en ze helpen wekelijks tientallen ondernemers en bedrijven met het commercieel inzetten ervan. Wat gaat onze spreker Mark Vos vertellen op 15 april LinkedIn is ongekend populair op dit moment en het is zeker niet meer een verzameling van mensen waar je ooit mee gewerkt hebt. Ook is het al lang niet meer alleen een platform waar je aanwezig wilt zijn als je een nieuwe baan zoekt. Het is het zakelijke social media platform waarop je als bedrijf aanwezig wilt zijn en eigenlijk zelfs moet zijn. Mark laat je zien hoe je LinkedIn kunt ontwikkelen tot een serieuze leadbron, zonder dat je met betaalde advertenties hoeft te werken. Daarnaast introduceren wij een nieuw concept! Ook MeerBusiness omarmt innoveren. Hoe kunnen wij niet alleen incrementeel maar ook disruptief innoveren? Vanuit deze wens hebben wij een omgeving in VR ontwikkeld waarmee wij innovaties ondersteund door subsidies visueel maken voor onze leden. Hoe we dat doen? Door in een virtuele omgeving interactief kennis te delen, samen met onze partners. Na afloop van het programma delen wij een link waarmee je simpelweg in de wereld van innovaties en subsidies stapt. Helder, praktisch en to the point informatie toegankelijk voor iedereen, zodat je direct ziet welke toepassing voor jouw bedrijf interessant is. Hoe mooi is het als je als hardwerkende ondernemer met een financiële tegemoetkoming je business kunt laten groeien. Zoals altijd staan wij voor meer business, en met deze innovatie helpen wij nog meer ondernemers met hun groei en ontwikkeling. Dus laten we het tijdens deze bijeenkomst hebben over het versterken van je organisatie door Linkedin, slim te innoveren en natuurlijk te netwerken. Het programma ziet er als volgt uit: 16.00 Welkom spreker Mark Vos 16.10 In een groepje van 4 discussiëren over dit onderwerp waarbij je elkaar beter leert kennen en nieuwe contacten opdoet. 16.25 Samenvatting uit de groepen 16.30 Spreker Mark Vos met een ander aspect over Linkedin 16.40 In een groepje van 4 discussiëren over dit onderwerp waarbij je elkaar beter leert kennen en nieuwe contacten opdoet. 16.55 Samenvatting 17.00 -17.15 Afsluiting en napraten
Aanmelden via: https://www.eventbrite.nl/e/tickets-vernieuwing-in-linkedin-en-een-nieuwe-netwerk-innovatie-145475881277  
 Afbeelding van Samen innovatief netwerken met de techniek van VR

23-03-2021 17:00

Een nieuwe Lente, een nieuwe ronde en nieuwe VIP-contacten!

Lente bijeenkomst: MeerBusiness Amsterdam en Johan Cruijff ArenA organiseren binnen de mogelijkheden een VIP-Lente-Buiten-Contact!

Over dit evenement

EEN NIEUWE LENTE EEN NIEUW BEGIN EN NIEUWE VIP-CONTACTEN Ieder jaar organiseert MeerBusiness Amsterdam een Lentebijeenkomst. We gaan dit jaar uit van het principe: "Wat kan wel". We hebben daarom samen met de Johan Cruijff ArenA een te gek buiten-evenement bedacht. Iedereen die zich hiervoor aanmeld, dient een aantal vragen te beantwoorden. Op basis van deze vragen wordt er door MeerBusiness matches gemaakt (indien mogelijk). Deze zogenaamde VIP-matches zorgen voor een leuk en interessant uitgangspunt. Wanneer er een match is gevonden wordt je uitgenodigd voor een tijdslot. Jouw voorbestemde VIP-contacten krijgen hetzelfde tijdslot. Samen krijgen jullie de gelegenheid om een speciale route te lopen rondom de Johan Cruijff ArenA aan de hand van een routelijst met vragen. Ook nemen we dan meteen de toekomstplannen met betrekking tot de Arena Park mee. Aan het eind staat er ook nog een proefit in een mooie transport-primeur te wachten. Wat dat precies is, is nog even een verrassing. We zien je graag op 23 maart ergens tussen 15.00-17.00 uur een nieuwe Lente, een nieuw begin! Aanmelden kan via: https://www.eventbrite.nl/e/tickets-een-nieuwe-lente-een-nieuwe-ronde-en-nieuwe-vip-contacten-141413982027 Namens het team van MeerBusiness Amsterdam Ursula van Zantvliet Rozemeijer
 Afbeelding van Een nieuwe Lente, een nieuwe ronde, een nieuw contact!
 Afbeelding van Een nieuwe Lente, een nieuwe ronde, een nieuw contact!

11-03-2021 17:00

Highlights van je brein in Corona-tijd

Een bijeenkomst over de mentale gevolgen op je brein vanwege beleidsbepalingen en angst door Corona.

Over dit evenement

Corona is dagelijks onderwerp van gesprek. Wat de mentale gevolgen zijn van Corona krijgt nog weinig aandacht. En toch ervaren we het allemaal. Waarom is het logisch dat je vermoeider bent? Dat je je onrustig voelt en soms gefrustreerd. Hoe blijf je mentaal fit in een tijd waarin we beperkt zijn in mogelijkheden? Spreker Angela van Dorssen van Connecting Energy, werkzaam als internationaal gecertificeerd neuroscience coach, vertelt de 8 belangrijkste mentale gevolgen van Corona op ons brein. Daarna is er gelegenheid ervaringen uit te wisselen. Voor meer informatie kijk op www.connectingenergy.nl of https://www.linkedin.com/in/angelavandorssen/ Wanneer? Donderdag 11 maart van 16.00 – 17.00 uur online via Zoom. Neem je telefoon mee, die heb je nodig tijdens de meeting. Programma: 16.00 uur welkom en hieronder de onderdelen: - Check-in via Mentimeter - Highlights corona op ons brein (20 min) - Opdelen in breakout rooms - Debrief via poll - Wat kun je doen om mentaal fit te blijven - Andere neuroscience programma’s 17.15 Einde WAT GA JE LEREN Tijdens deze sessie met Angela van Dorssen krijg je meer inzicht in je eigen emotionele welbevinden in deze grillige Corona-tijd en het emotionele welbevinden van je omgeving. Ook kan je in groepen met gelijkgestemden met elkaar discussiëren en verkennen . MeerBusiness Amsterdam is expert in het realiseren van méér business Dit is een virtuele bijeenkomst via zoom. Wanneer je je aanmeld krijg je de zoom-code een paar dagen van tevoren opgestuurd. Aanmelden via: https://www.eventbrite.nl/e/tickets-highlights-van-je-brein-in-corona-tijd-140986497409

 Afbeelding van Highlights van je brein in Corona-tijd

02-03-2021 17:00

Samen aan de koffie

Het einde van de lockdown is helaas nog niet duidelijk. We merken dat er een grotere behoefte is om even met elkaar bijeen te komen. Niet altijd met een spreker, soms gewoon om bij te praten. De ene week is nu eenmaal meer succesvol dan de andere week. We gaan voorlopig iedere twee weken op dinsdag om 16.00 uur een MeerBusiness-koffiehoekje op zoom inrichten. De code staat op de website en en hieronder, daar hoef je je niet voor in te schrijven. Op 2 maart 16.00 uur zit ik weer klaar met mijn cola-zero (houd niet van koffie). Gebruik daarvoor deze zoomcode: https://us02web.zoom.us/j/82507980591  

21-01-2021 17:45

In gesprek met bestseller auteur Martien van Winden

Martien van Winden is een charismatisch spreker en bestseller auteur. Hij is al 30 jaar jaar actief als belegger en bekleedde op dat terrein directiefuncties bij o.m. Robeco en Theodoor Gilissen Bankiers. Sinds 2006 is hij beheerder van Beleggingsfonds Hoofbosch.

Zijn nieuwste boek (alweer zijn vijfde) is binnen een week al uitverkocht en heet: "Je leeftijd als goudmijn". Dit boek is niet voor niets zo snel uitverkocht met actuele onderwerpen als verschil tussen solide landen en zwakke landen. Wel of niet investeren in opkomende markten. China en de kracht van Amerika...en natuurlijk over de coronacrisis. Martien van Winden is heel zijn leven met beleggen bezig. Het is zijn absolute passie en die wil hij graag met je delen. Zijn motto: "allemaal financieel onafhankelijk".

Dit is een interactieve zoommeting met als thema: "Visie op beleggen in het jaar 2021 en daarna" .

Programma:

16.00 uur welkom

16.05 Martien van Winden

16.30 Opdelen in groepen om aan opdrachten werken met verschillende actuele thema's

17.00 Terugkoppeling van de groepen

17.15 Slotwoord Martien van Winden

17.30 Einde

Inloggen via zoom: https://us02web.zoom.us/j/87884644835

MeerBusiness Amsterdam is expert in het realiseren van méér business

Dit is een virtuele bijeenkomst via zoom. Wanneer u zich aanmeld krijgt u de inlog gegevens van dit event.

Over Martien van Winden:

Martien van Winden is al 30 jaar jaar actief als belegger en bekleedde op dat terrein directiefuncties bij o.m. Robeco en Theodoor Gilissen Bankiers. Sinds 2006 is hij beheerder van Beleggingsfonds Hoofbosch. Door zijn beleggingsresultaten (vanaf 1985 gemiddeld 18% per jaar) wordt hij de Nederlandse Warren Buffett genoemd.

In 2000, op de top van de beurshausse, publiceerde hij zijn bestseller over de Nederlandse economische geschiedenis 'Rijk Blijven'. In dit boek waarschuwde hij voor het irrationele kuddegedrag van beleggers en pleitte hij voor een ruil van aandelen in obligaties. In 2001 volgde 'Nederland, de schatkist van Europa', over het wel en wee van de Europese eenwording en de gevolgen voor financiële markten. Verder publiceerde hij een studie over scenarioplanning: 'Slag om de toekomst'. Ook is hij als columnist verbonden aan o.m. De Telegraaf en Algemeen Dagblad.

Sinds de publicatie van 'Rijk blijven' is hij een veelgevraagd spreker. Met regelmaat wordt voor de radio en TV zijn commentaar gevraagd over onderwerpen als de toekomst van Europa, de Euro, de pensioenen in Europa en de Nederlandse volksaard. Hij schuwt de confrontatie niet en zijn pleidooi voor herinvoering van de gulden is in de landelijke politiek niet onopgemerkt gebleven. Van Winden is gastdocent strategisch Management aan de Vrije Universiteit.

     

13-01-2021 18:30

With a free investment: Make your organization better than the rest!

MeerBusiness helps you to a better business. A concrete solution with a free investment (thanks to a subsidy)

About this event

You are used to us being at the forefront of the development of our business platform towards more business. We would therefore like to invite you to our new special event on October 13. GRANT STILL POSSIBLE THIS YEAR! We would like to prepare you for a future that will demand a lot from us and our staff in the coming years. We would like to help you with that ... and fortunately we can help you with that. With our experts, our expertise and our connections to more than 50,000 entrepreneurs and directors, we can ensure that your organization is on the right track to make a free investment in your organization so that you are assured of advantages over your competitor in the future. Moreover, you ensure more motivated staff, where a lot will be in demand recently and in the near future. ARE YOU A DIRECTOR OR AN ENTREPRENEUR WHO MEETS: - Do you want to make better use of your technical or IT staff? - Do you want to make your staff more digitally skilled? - Do you want to train your staff even if you are less than 50 FTE? PS NOT FOR EDUCATION OR TRAINING JUST FOR FOR EXAMPLE AN E-LEARNING PLATFORM During this meeting you will discover ... - Whether you meet the requirements for the subsidy - What solutions our experts have come up with to make sure that you do not have to worry about it and that you are successful. - Of course an interactive meeting with plenty of networking opportunities. Do you also want to be more effective? Sign up and you are very welcome! This meeting is expressly intended for entrepreneurs and directors with more than 20 employees. We ensure that in an environment one and a half meters away and with the right ventilation, you become wiser in many ways to smarter business and more business! MeerBusiness Amsterdam is an expert in realizing more business for SMEs. Time of day: 3:00 pm reception 3:30 pm start 5:30 pm end followed by drinks until approximately 6:30 pm Location: in principle the office MeerBusiness Amsterdam, Meer en Vaart 286, 1068 LE Amsterdam. We can also decide otherwise in the meantime and will keep you informed. Parking: free of charge next to the building. Our office is situated between the (blue painted) police station and the 'talent house'. We ensure that we comply with the then applicable RIVM measures and the window is open, so when it is cooler, dress nice and warm.

Contact

  • +31 20 2615188
  • amsterdam@meerbusiness.nl

Volg ons

© 2020 MeerBusiness Amsterdam. All Rights Reserved. Powered by