×

Over ons

We noemen ons complete programma ‘de schijf van 5’ voor ondernemers en doelbewuste leiders! De schijf van 5 biedt leden in ons netwerk de mogelijkheid om verbonden te worden op (ten minste) 5 manieren.

About Meer Business

Het regionale platform voor een goede economische verbinding.

MeerBusiness Amsterdam is een maatschappelijk communicatie platform voor ondernemende mensen en organisaties. Het platform helpt haar leden en partners bij het behalen van betere resultaten in een wereld en maatschappij die radicaal aan het veranderen is. Op een effectieve en actiegerichte wijze maken we samen het verschil. Dit doen wij door doelbewust te werken aan onze eigen ontwikkeling en toekomst en door concreet en meetbaar bij te dragen aan een betere samenleving.

Het doel van MeerBusiness is om ondernemers en managers uit de regio met elkaar in contact te brengen, om de business in de regio sterker te maken en gezamenlijk bij te dragen aan een duurzame en verantwoorde maatschappij. Wij hebben voor ogen om de economie te versterken door het MKB met een aantal instrumenten krachtig te ondersteunen. Deze instrumenten omvatten exclusieve bijeenkomsten (hierbij denken we aan o.a. de uitreiking Amsterdam Business Award, „Varen met directeuren”, „Zeilen met directeuren”), bijeenkomsten op basis van inclusiviteit (wij willen er zijn voor de ondernemende medemens), een nieuwsbrief die iedere 2 weken meer dan 50.000 ondernemers en directeuren bereikt. Wij zien onszelf als het communicatieplatform richting het MKB in de metropool Amsterdam.

Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn voor uw bedrijf of heeft u informatie voor onze site (netwerkbijeenkomsten, persberichten, enz.) mail dan naar amsterdam@meerbusiness.nl.

Het Management

Het management van MeerBusiness Amsterdam wordt gevoerd door drs. Ursula van Zantvliet Rozemeijer.

Ursula heeft de afgelopen twintig jaar ervaring opgedaan door diverse commerciële functies die zij heeft bekleed. Zij begon haar carrière als management trainee bij de VNU en was daar achtereenvolgens accountmanager, commercieel beleidsmedewerker, productmanager en businessconsultant bij diverse onderdelen van VNU. Als lid van het managementteam van Omnidata was zij verantwoordelijk voor het opzetten en aansturen van de marketingafdeling. Met de komst van het internet heeft zij haar sporen verdiend als e-businessconsultant. Voor de start van Meerbusiness Amsterdam was zij oprichter en mede-eigenaar van C-strategies, een sales consultancy met 30 medewerkers. Ook is zij actief geweest als partime docent van het vak sales- en accountmanagement aan de Hoge School Inholland. Daarnaast is zij spreker bij diverse organisaties Euroforum, VMB, Meeting of minds enz.

De 5 medewerkers van MeerBusiness Amsterdam hebben het netwerken tot hun dagelijks werk gemaakt en de afgelopen jaren vanuit het eigenaarschap van meerdere Amsterdamse ondernemingen een imposant netwerk opgebouwd en onderhouden. Zij stellen zich tot doel om samen met de partners en leden via MeerBusiness Amsterdam het ondernemen in de regio Groot Amsterdam beter, mooier en leuker te maken.

Waarom?

Vanaf de dag dat we worden geboren zoeken we verbinding, zoeken we contact. Vanaf het eerste moment willen we ons veilig voelen in het gezin en ontwikkelen we vriendschappen voor wederzijdse ondersteuning. Verbinding is essentieel voor een waardevol en gelukkig leven. Oprechte interesse in elkaar en de wil om elkaar verder te helpen leidt tot vertrouwen en tot een duurzame relatie. Wij geloven in de kracht van verbinding in een regio, wij geloven in de kracht van sociaal kapitaal.

Wij geloven dat iedere ondernemer, manager of medewerker in een organisatie ook gebaat is bij duurzaam contact en wij vinden dat niemand uitgesloten hoeft te worden.

Wij zien netwerken dan ook als het activeren van sociaal kapitaal. Wij geloven in netwerk-reciprociteit. Binnen een gezond netwerk kun je links iemand helpen en uit de rechterhoek hulp ontvangen. De echte netwerker staat hier in het midden, luistert en verbindt. De succesvolle ondernemer voegt vanuit dit midden waarde toe aan partijen tijdens het verbinden en verdient hiermee zijn dagelijks brood.

Wij zien netwerken als een mogelijkheid voor het ontsluiten van Meer Business en veel meer: nieuwe vriendschappen, samenwerkingen, innovaties en uiteindelijk meer banen waardoor minder mensen buitengesloten zijn. Als het met de regio goed gaat, dan zal het met ons ook goed gaan. Wij staan voor duurzame verbinding in de regio tussen overheid, wetenschap en ondernemers. Dat is de kern van ons platform, het waarom!

Hoe?

Wij beloven met ons platform niet alleen vergroting van uw netwerk, maar ook uw persoonlijke ontwikkeling, gezondheid en maatschappelijke betrokkenheid. Kortom wij willen graag zorg dragen voor uw ‘Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid Business Vitaminen’ voor gezond en succesvol ondernemerschap.

We noemen ons complete programma ‘de schijf van 5’ voor ondernemers en doelbewuste leiders! De schijf van 5 biedt leden in ons netwerk de mogelijkheid om verbonden te worden op (ten minste) 5 manieren:

 • Inspiratie: inspirerende sprekers;
 • Duurzaam verbinden: met peers in kleinere InnerCircles;
 • Samen ontspannen door inspanning;
 • Kennis en kunde met elkaar delen en samen leren;
 • Collectief bijdragen aan de regio naar een sterk economisch platform.

De evenementen die wij organiseren rondom deze thema’s organiseren wij in co-creatie met organisaties in de regio. Hierdoor blijven de kosten laag en kan in principe iedere ondernemer meedoen.

Wat wij bieden

Wij bieden een viertal vormen van verbinding met ons platform aan:

 • Lidmaatschap voor €195,- per jaar;
 • Business Lidmaatschap incl InnerCircle deelname voor €595 per jaar;
 • Sponsorship waarbij wij onderling diensten uitruilen;
 • Partnership waarbij wij intensief samenwerken en diensten leveren tegen
  betaling.

* prijzen zijn exclusief BTW en gelden per 1 januari 2021

Door onze nauwe samenwerking met de bedrijven en instanties uit de regio en met de collega platforms zijn wij in staat om maatwerk verbinding en exposure te bieden rondom product/dienstlanceringen, seizoensacties en specials. Zolang wij relevante content kunnen programmeren voor onze leden voegen we gezamenlijk waarde toe. Win-win-win.

 

Contact

 • amsterdam@meerbusiness.nl

Volg ons

© 2020 MeerBusiness Amsterdam. All Rights Reserved. Powered by