Partners

Partner worden

Het levert de aanbevolen hoeveelheid ondernemersvitamines
MeerBusiness Amsterdam is een zakelijk platform en netwerk voor ondernemende mensen en organisaties. Het biedt de aanbevolen hoeveelheid ondernemersvitaminen. Het platform helpt haar leden en partners bij het behalen van betere resultaten in een wereld en maatschappij die radicaal aan het veranderen is. Op een effectieve en actiegerichte wijze maken we samen het verschil. Wilt u daaraan meedoen, bijdragen en resultaten behalen. Doe dan ook mee.

Het doel van MeerBusiness is om ondernemers en managers uit de regio met elkaar in contact te brengen, om de business in de regio sterker te maken en gezamenlijk bij te dragen aan een duurzame en verantwoorde maatschappij en natuurlijk aan uw eigen resultaten. Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn voor uw bedrijf of heeft u informatie voor onze site (netwerkbijeenkomsten, persberichten, enz.) mail dan naar amsterdam@meerbusiness.nl

De MeerBusiness voordelen op een rij

Partner of sponsor worden

Een partner worden

Er bestaan verschillende manieren om van alle mogelijkheden van MeerBusiness te profiteren. Partners bijvoorbeeld krijgen, naast een logo op de site en in de nieuwsbrief (>50.000 lezers), uitnodigingen voor de exclusieve Partnerbijeenkomsten die door MeerBusiness georganiseerd worden. Natuurlijk kunnen Partners ook kosteloos een aantal keren per jaar een advertorial in de nieuwsbrief te plaatsen. Maar wij bieden meer.

Partnerpakket

Daarmee krijgt uw bedrijf de beschikking over het complete MeerBusiness communicatie en ondersteuningspakket.

Sponsormogelijkheid

Bedrijf presenteren:

Premium lidmaatschap

lidmaatschapsplannen

Artikel met foto in de Nieuwsbrief voor € 375,- (excl. btw)

advertentie

Partnership

Een partner worden

Partnership

Een partner worden

Zes redenen voor partnership


⦿ Staan uw resultaten onder druk en kost het moeite om nieuwe opdrachten of nieuwe klanten te werven? Heeft u het gevoel dat u er steeds vaker alleen voor staat?

⦿ Heeft u het gevoel alsof de innovatiegolf aan uw voorbijgaat? Bent u in contact met het innoverend gedeelte van ondernemerschap?

⦿ Is het lang geleden dat uw netwerk u aangenaam verrast heeft met een belangrijke bijdrage? Levert uw huidige netwerk structureel weinig op en heeft u het gevoel dat deelname aan netwerk- en business clubs matig tot slecht rendeert?

⦿ Heeft u de afgelopen jaren weinig tijd geïnvesteerd in uw eigen ontwikkeling en heeft u het gevoel dat uw kennis en vaardigheden niet meer helemaal aansluiten bij de alsmaar complexer wordende omstandigheden?

⦿ Heeft u behoefte aan meer en vooral beter contact met andere ondernemers of directeuren of bestuurders? Heeft u hen ook iets te bieden en vindt u het leuk om andere mensen te helpen?

⦿ Gelooft u dat als u meer mensen helpt, meer mensen u zullen helpen? Deelt u onze mening dat door te geven aan je netwerk, het netwerk jou steeds meer zal geven en daardoor steeds effectiever voor je gaat werken?

 

Als u drie of meer vragen met ‘Ja’ heeft beantwoord dan kunt u voordeel halen uit een membership van MeerBusiness Amsterdam! Het is raadzaam om direct lid te worden van het ons Business Network.

Return on investement


Bij MeerBusiness Amsterdam kunt u de volgende resultaten verwachten:

⦿ Een effectiever netwerk dat proactief voor u en uw organisatie werkt. Hierdoor bereikt u als business partner collectief en individueel betere resultaten. Zowel persoonlijk als in het werk. Materieel en immaterieel

⦿ Uitbreiding, versterking en verdieping van uw netwerk. Via duurzame relaties met andere ondernemers, leiders en bestuurders. Die allemaal de overtuigingen delen, dat als we veel en proactief aan ons netwerk geven, we een maximaal rendement zullen behalen.

⦿ Via de MiR academie worden uw vaardigheden en competenties elke maand beter. Als ondernemer, of als leider of als bestuurder. En als partner van de MiR academie kunt u ook uw relaties meenemen. Dat is wat anders dan een kerstkaart aan het einde van het jaar.

⦿ Verbetering van het imago, omdat u via amsterdam.meerbusiness.nl op een transparante en maatschappelijk verantwoorde wijze concreet bijdraagt aan een betere samenleving.

⦿ De relatief kleine investering in het partnership wordt elk jaar eenvoudig terugverdiend. Als u bereid bent om tijd te investeren in het verbeteren van uw resultaten, zijn de kosten voor het partnership verwaarloosbaar, omdat uw resultaten sterk zullen verbeteren.

Contributie


Wat onze partners onderscheidt en aan ons platform verbindt, is de gemeenschappelijke overtuiging dat we in onze complexe maatschappij wederzijds afhankelijk zijn en dat we alleen duurzaam kunnen excelleren wanneer we synergetisch samenwerken. En hulp bieden wanneer hierom wordt gevraagd. Onze partners maken het voor ons allemaal beter, leuker en mooier.

Partnerpakket:


Daar krijgt uw bedrijf het complete MeerBusiness communicatie en ondersteuningspakket voor.

⦿ een zeer breed en actief regionaal ondernemersplatform;

⦿ het gehele jaar door een vermelding onder de button “Partners”;

⦿ een jaar lang logovermelding op onze site plus doorlink naar eigen website;

⦿ logo in de meer dan maandelijkse digitale nieuwsbrief naar duizenden bedrijven;

⦿ vier keer per jaar redactioneel artikel in nieuwsbrief;

⦿ gegarandeerde vermeldingen zoals open dagen, bijeenkomsten of georganiseerde meetings in de businessagenda;

⦿ onbeperkt plaatsen van nieuwsberichten op de startpagina van onze site;

⦿ de mogelijkheid om workshops of evenementen voor deze groep te organiseren;

⦿ de mogelijkheid kortingen of andere aanbiedingen te doen;

⦿ logogebruik MeerBusiness + vermelding Partnership;

⦿ deelname Innercircle.

 

Sponsorpakket:


⦿ Bedrijf presenteren;

⦿ het gehele jaar door een vermelding op de frontpage;

⦿ plus doorlink naar eigen website op https://amsterdam.meerbusiness.nl;

⦿ twee keer per jaar nieuwsruimte in duizenden digitale nieuwsbrieven;

⦿ de mogelijkheid om workshops of evenementen voor deze groep te organiseren;

⦿ de mogelijkheid kortingen of andere aanbiedingen te doen;

⦿ deelname Innercircle.

Founding partners

Partners

Sponsors

Op weg naar MeerBusiness

Contact

Abonneer op onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws in MeerBusiness

© 2020 MeerBusiness Amsterdam. All Rights Reserved