Kunt u deze nieuwsbrief niet goed lezen? Bekijk de nieuwsbrief hier online.
Nieuwsbrief 2019 
In deze nieuwsbrief:
  • Breaking news: Amsterdam Business Inspiration in Johan Cruijff ArenA!
  • Kom op 18 september naar het Stadionplein!
  • Voortvarend van start!
  • Smidtje Luxury Cruises: SAIL 2020
  • InnerCircle Gold op 25 september en ontbijt met InnerCircle bij Sligro op 4 oktober
  • MBA Bootcamp 10 en 11 oktober: gemiddeld 8,4 als rapportcijfer
  • Enkele reacties van deelnemers aan de MBA Bootcamp
  • Een mooie ontmoeting kreeg een vervolg
  • I am Luigi: dresscode "black tie"
  • Jan: Breng voor € 8 per maand je kinderen naar school met een hippe bakfiets van de zaak!
Breaking news: Amsterdam Business Inspiration in Johan Cruijff ArenA!
Vanmorgen werd het bekend gemaakt. De Amsterdam Business Inspiration 2019 gaat op 11 december plaatsvinden in de Johan Cruijff ArenA! Ieder jaar organiseert MeerBusiness Amsterdam dit eendaagse evenement voor ondernemers en directeuren uit de regio. Er komen inspirerende sprekers uit bedrijfsleven en overheid bij elkaar en wij bieden partners en sponsoren gelegenheid zich te presenteren via stands en andere crossmedia.
 
Kom op 18 september naar het Stadionplein!

 

Op 18 september is het tijd om nieuwe zakelijke contacten op te doen tijdens de Nazomerterrasborrel van MeerBusiness Amsterdam. U bent van 16:00 uur tot 18:30 uur welkom bij Het Amsterdamse Proeflokaal. Onze netwerkbijeenkomsten zijn bedoeld voor onze partners, sponsoren en (premium)leden. Indien u echter serieus geïnteresseerd bent in een lidmaatschap van onze organisatie én u heeft minimaal vijf medewerkers dan kunt u gerust een keertje aanschuiven.

 
Aanmelden
Voortvarend van start!

 

Wat een heerlijke zeiltocht was Zeilen met Directeuren vorige week donderdag! Het weer was perfect, de catering was helemaal top en dan het gezelschap! De mensen aan boord zorgden voor een bruisende sfeer waarin het goed vertoeven was. Er werd gelachen, er werd genetwerkt en er werd genoten van het mooie uitzicht. Bent u er volgend jaar ook bij?

 
Bekijk de video
Smidtje Luxury Cruises: SAIL 2020

Wilt u met uw zakelijke gasten iets totaal unieks meemaken? Boek de SAIL IN PARADE op woensdag 12 augustus 2020. De opening van SAIL met de binnenkomst van de wereldberoemde tallships is het indrukwekkendste moment van het gehele evenement! Vaar tussen de tientallen beroemde zeilschepen met Smidtje Luxury Cruises. Wij zijn geaccrediteerd om tijdens SAIL mee te varen en hebben toegang tot het afgesloten havengebied waar alle tallships komen te liggen. 

 
klik hier voor meer informatie
InnerCircle Gold op 25 september en ontbijt met InnerCircle bij Sligro op 4 oktober
Onze partners en sponsoren zijn van harte uitgenodigd voor de eerste InnerCircle Gold van na de vakantie: 25 september bij Grant Thornton. Meld u s.v.p. hier aan.

Verder vindt er op 4 oktober weer een Sligro-ontbijt met aansluitend een InnerCircle plaats. Ideaal voor wie oprecht geïnteresseerd is in een lidmaatschap van MeerBusiness Amsterdam! Meld u hier aan.
 
MBA Bootcamp 10 en 11 oktober: gemiddeld 8,4 als rapportcijfer
Uit evaluatie is gebleken dat iets meer dan de helft van de deelnemers, die de MBA Bootcamp gevolgd hebben, de training waarderen met een 9 of een 10. (Het gemiddelde cijfer dat alle deelnemers gaven is een 8,4). Dat dit goede cijfers zijn hoeven wij u niet uit te leggen. Vraagt u zichzelf nu ook af waarom u zich destijds niet opgegeven hebt? Doe uzelf een plezier en meld u aan!
 
Aanmelden
Enkele reacties van deelnemers aan de MBA Bootcamp


• “Het waren bijzonder goede dagen, veel geleerd, veel inzichten, veel reminders en 'aha-erlebnissen'.“
• “Goede mede-bootcampers, niet zo’n bla-bla-verhaal, maar een inhoudelijk goed programma met een duidelijke logica en structuur. Inspirerende trainer.”
• “Elke minuut tijd dubbel en dwars waard.”
Dit zijn enkele reacties op de voorgaande MBA Bootcamp. Waar wacht u nog op? Meld u aan en ervaar het zelf!

 
Bekijk de trailer
Een mooie ontmoeting kreeg een vervolg
Telkens weer gebeuren er mooie dingen op het podium van het Amsterdam Business Awards gala dat georganiseerd wordt door MeerBusiness Amsterdam. Daar ontmoette zakenvrouw Rahma el Mouden van MAS Dienstverleners Henk Markerink, directeur van de Johan Cruijff ArenA. Die ontmoeting kreeg een vervolg deze week. Zij spraken elkaar over een aantal maatschappelijke thema’s. Bovendien ontving Henk Markerink het boek van Rahma el Mouden (De weg naar mijn vrijheid) waarin ze haar levensloop beschrijft.
 
Lees verder
I am Luigi: dresscode "black tie"
U bent net terug van vakantie en denkt nog niet aan de wintermaanden met haar gala’s, kerstdiners en borrels met de dresscode ''black tie''. Toch zou dat wel verstandig zijn. Als u namelijk bij I am Luigi in september of oktober een tuxedo met shirt laat aanmeten, maakt u tevens kans op één van de exclusieve VIP kaarten (ter waarde van €275,-) voor de openingsavond van de Masters of LXRY. De strik en pochet (ter waarde van €98,-) zijn on the house.
 
Ga naar de website van I am Luigi
Jan: Breng voor € 8 per maand je kinderen naar school met een hippe bakfiets van de zaak!
Wie had gedacht dat de ouderwetse bakkersbakfiets na een omzetting naar de elektrische bakfiets voor een fiscale regeling in aanmerking zou komen? Deze regeling gecombineerd met de fiets van de zaak kan tot een aanzienlijk fiscaal voordeel voor zowel de werknemer als de werkgever leiden. Lees verder en kom er achter hoe u voor € 8 per maand op een prachtige elektrische bakfiets kunt rijden!
 
Lees verder
Agenda
05-09-2019 JAN©afé: Wat als je je beveiliging niet op orde hebt?
18-09-2019 Nazomerterrasborrel
25-09-2019 InnerCircle Gold bij Grant Thornton
04-10-2019 Ontbijt bij Sligro met InnerCircle: proeven en praten
 
Volledige agenda
Partners
Contact
MeerBusiness Amsterdam
Meer en Vaart 286
1068 LE Amsterdam
+31 20 2615188
amsterdam@meerbusiness.nl
amsterdam.meerbusiness.nl
Afmelden voor deze nieuwsbrief of gegevens wijzigen