Kunt u deze nieuwsbrief niet goed lezen? Bekijk de nieuwsbrief hier online.
Nieuwsbrief 2019 
In deze nieuwsbrief:
  • MBA Bootcamp: naar verdubbeling van uw omzet!
  • Deelnemers geven gemiddeld 8,4 als rapportcijfer
  • Inderdaad wegens groot succes herhaald: MBA Bootcamp
  • Enkele reacties van deelnemers
  • Bekijk de trailer
  • Wat is het Friendship Sports Centre een geweldige locatie voor de MBA Bootcamp!
  • Reactie van een deelnemende directeur
  • Schrijf u nu in!
MBA Bootcamp: naar verdubbeling van uw omzet!
MeerBusiness zet zich al 10 jaar in om de economische waarde van organisaties te vergroten door verbinding, kennis en…kunde. Zelfs als u als ondernemer tot het uiterste gemotiveerd bent, dan blijft de grote vraag: wat moet ik precies doen om mijn bedrijf werkelijk te laten groeien? Bij de MBA Bootcamp richten wij ons op 100% implementatie. Handen uit de mouwen dus. Kom niet alleen voor ‘feel good’. Kom voor ‘do good’.

De deelnemers van de vorige editie waren razend enthousiast. Mocht u het de vorige keer gemist hebben dan krijgt u bij deze een nieuwe kans op 10 en 11 oktober. Het seminar is kosteloos en u betaalt alleen 47 euro voor uw catering.
 
Aanmelden
Deelnemers geven gemiddeld 8,4 als rapportcijfer
Uit evaluatie is gebleken dat Iets meer dan de helft van de deelnemers, die de dagen gevolgd hebben, de training waarderen met een 9 of een 10. (Het gemiddelde cijfer dat alle deelnemers gaven is een 8,4). Dat dit goede cijfers zijn hoeven wij u niet uit te leggen. Vraagt u zichzelf nu ook af waarom u zich destijds niet opgegeven hebt? Doe uzelf een plezier en meld u aan!
 
Aanmelden
Inderdaad wegens groot succes herhaald: MBA Bootcamp

Heeft u de eerdere versie gemist? Het programma wordt gegeven door groeiguru en serie entrepreneur Sander Klos. Als ondernemer, ex-CEO, investeerder, co-founder van het groeiplatform Business Accelerator en marketing directeur van het Dutch Growth Fund (1 miljard euro), zal hij zijn bewezen groeiformule aan u overdragen in een stevige business work-out. Vandaar de naam Bootcamp.

 

MBA Bootcamp: Een krachtig overzicht van de mogelijkheden die u als ondernemer hebt om uw bedrijfsdoelstellingen op een planmatige, gestructureerde en gedisciplineerde wijze te realiseren - sneller dan u voor mogelijk houdt! Reserveer deze twee inspirerende dagen, die in het teken van bedrijfsgroei staan, in uw agenda. En realiseer daarna meer omzet, meer winst en meer waarde!

 
 
Aanmelden
Enkele reacties van deelnemers
• "Als je het zakelijk nuttige met het aangename - onder leiding van een plezierige en ervaren spreker/ondernemer - wilt combineren; ga dan voor de MeerBusiness Accelerator MBA Bootcamp!" (Rachida el Johari, advocaat bij Sagiure Legal)
• "Het geeft je op een praktische manier heldere inzichten hoe je jouw organisatie kunt laten groeien en welke stappen je daarvoor moet zetten. En je kunt direct aan de slag met onderdelen ervan." (E. D. bij bekend accountants- en belastingadviseursbureau)
• "Goede trainer, waardevolle informatie, inspiratie." (Mireille Kampen, Classic Boat Tours)
 
Aanmelden
Bekijk de trailer

Bent u nieuwsgierig geworden? Bekijk de trailer van de MBA bootcamp. 

 
Trailer
Wat is het Friendship Sports Centre een geweldige locatie voor de MBA Bootcamp!
Friendship Sports Centre is een uniek sportcentrum in Europa en speciaal voor mensen met een beperking. De sporters kunnen hierdoor in een veilige omgeving meerdere sporten beoefenen. Om de continuïteit van het Centre te vergoten zijn er prachtige businessruimtes gecreëerd. Ruimtes die door het bedrijfsleven (MVO) kunnen worden gebruikt voor eigen presentaties, vergaderingen, evenementen, en dergelijke. Alle inkomsten komen ten goede aan de continuïteit van het Friendship Sports Centre.
 
Reactie van een deelnemende directeur
"Het Business Accelerator Groeiprogramma helpt ons op een zeer praktische manier om onze groeiambities waar te maken. Tijdens het groeiprogramma komen marketing, organisatie-inrichting, continue innovatie en financiering aan de orde. De eerste module over marketing belooft veel voor de rest van het programma. Het helpt ons bij het herstructureren van onze marketingactiviteiten en succesvoller sales. Sander Klos heeft bergen aan praktijkervaring en zet ons op het goede spoor. In combinatie met de ervaring en wisselwerking met andere deelnemende ondernemers heeft dat veel toegevoegde waarde." (Marit Klooster, Ruigrok NetPanel)
 
Aanmelden
Schrijf u nu in!
Uw huidige omzetplafond doorbreken en uw bedrijf versneld laten gaat groeien?!? Met deze MBA Bootcamp hebben we hebben een omzetverdubbeling als beoogd resultaat. Geen stoffige lezingen of motivational speakers. Wel alles wat op een goede MBA wordt behandeld, althans wat ze zouden moeten behandelen.

MBA Bootcamp op 10 en 11 oktober in Amsterdam. Deze groeiformule is universeel en van toepassing op ieder bedrijf, ongeacht grootte of markt.
 
Aanmelden
Agenda
29-08-2019 Zeilen met Directeuren 2019
05-09-2019 JAN©afé: Wat als je je beveiliging niet op orde hebt?
 
Volledige agenda
Partners
Contact
MeerBusiness Amsterdam
Meer en Vaart 286
1068 LE Amsterdam
+31 20 2615188
amsterdam@meerbusiness.nl
amsterdam.meerbusiness.nl
Afmelden voor deze nieuwsbrief of gegevens wijzigen