Kunt u deze nieuwsbrief niet goed lezen? Bekijk de nieuwsbrief hier online.
Nieuwsbrief 2019 
In deze nieuwsbrief:
  • Nagenieten van de zomervakantie op 18 september bij HAP
  • Terugblik exclusieve eindeseizoensborrel Wittenberg
  • Ons befaamde "Zeilen met Directeuren" dit jaar op 29 augustus
  • Het gaat goed met weer een nieuwe sponsor: Blenheim
  • Wat een bijzondere InnerCircle Gold!
  • Wegens groot succes herhaald: MBA Bootcamp op 10 en 11 oktober!
  • JAN©: Het geld klotst tegen de plinten op! Maar niet voor het MKB….
  • Nieuwe leden, van harte welkom!
  • Enkele werkplekken beschikbaar!
  • Fijne vakantie!
Nagenieten van de zomervakantie op 18 september bij HAP
Nadat we (hopelijk) van een prachtige zomer genoten hebben, is het op 18 september tijd voor de Nazomerterrasborrel van MeerBusiness Amsterdam. U bent van 16:00 uur tot 18:30 uur welkom bij Het Amsterdamse Proeflokaal. Onze netwerkbijeenkomsten zijn bedoeld voor onze partners, sponsoren en (premium)leden. Indien u echter serieus geïnteresseerd bent in een lidmaatschap van onze organisatie én u heeft minimaal vijf medewerkers dan kunt u gerust een keertje aanschuiven.
 
Aanmelden
Terugblik exclusieve eindeseizoensborrel Wittenberg
In het voormalige, prachtig gerestaureerde Luther Museum Amsterdam (in hetzelfde gebouw van het Wittenberg Aparthotel) werd naar hartenlust genetwerkt door onze leden, partners en sponsoren. Er werd teruggekeken op het afgelopen seizoen, men begroette oude bekenden en maakte nieuwe contacten. Tussendoor luisterde men naar inspirerende speeches en genoot van de wijnen van De Wijnzaak/Bedrukte Fles. Kortom, de eindeseizoensborrel bij Wittenberg van afgelopen dinsdag 2 juli was een succes!
 
Ons befaamde "Zeilen met Directeuren" dit jaar op 29 augustus
Vlak na de grote vakantie organiseren wij weer ‘het leukste netwerkevenement van het jaar’ (aldus De Telegraaf). Aan boord van de luxe tweemaster De Titaan zal het dan goed vertoeven zijn. Deze jaarlijks terugkerende borrel is altijd een groot succes. Koop gauw tickets zodat u niet achter het net vist maar aan boord onder het genot van een hapje en een drankje interessante contacten opdoet. 
 
Koop hier tickets
Het gaat goed met weer een nieuwe sponsor: Blenheim
Met blijdschap kunnen wij melden dat Blenheim sponsor van MeerBusiness Amsterdam is geworden. Dit gerenommeerde advocatenkantoor, met zo’n dertig advocaten, richt zich onder meer op de volgende juridische gebieden: vennootschapsrecht, handelsrecht, procesrecht, arbeidsrecht, IT & ICT, intellectueel eigendom, vastgoed en financieel recht. MeerBusiness Amsterdam heet Blenheim van harte welkom! 
 
Ga naar de website van Blenheim
Wat een bijzondere InnerCircle Gold!

 

Met prachtig weer buiten in de polder interessante nieuwe zakelijke contacten opdoen. Wie wil dat nou niet? Vrijdag 26 juni j.l. kwamen onze partners en sponsoren bij elkaar voor de InnerCircle Gold. Bij restaurant en evenementenlocatie De Dyck werd er op een zeer aangename manier zaken gedaan. De sfeer was open en de versterking van de inwendige mens door De Dyck was perfect verzorgd! Dank allen!

 
Wegens groot succes herhaald: MBA Bootcamp op 10 en 11 oktober!
MBA Bootcamp: Een krachtig overzicht van de mogelijkheden die je als ondernemer hebt om je bedrijfsdoelstellingen op een planmatige, gestructureerde en gedisciplineerde wijze te realiseren - sneller dan je voor mogelijk houdt! Reserveer deze twee inspirerende dagen, die in het teken van bedrijfsgroei staan, in uw agenda. En realiseer daarna meer omzet, meer winst en meer waarde!
 
Aanmelden
JAN©: Het geld klotst tegen de plinten op! Maar niet voor het MKB….
Nergens in Europa hebben kleine en middelgrote bedrijven zo veel moeite om een financiering te verkrijgen als in Nederland. Dat blijkt uit onderzoek van kredietverzekeraar Euler Hermes. Het gat tussen de vraag naar financieringen en het aanbod van krediet is in Nederland 22%, en daarmee veruit het grootste van Europa. JAN© Bedrijfsadvies is specialist op financieringsgebied. Wij kunnen jou adviseren over de diverse mogelijkheden en begeleiden bij het vinden van een passende financiering.  
 
Lees verder
Nieuwe leden, van harte welkom!
Onze netwerkbijeenkomsten worden door veel ondernemers en directeuren gewaardeerd omdat hun zakelijke kennissenkring hierdoor sterk uitgebreid wordt. De volgende professionals hebben vrijblijvend een evenement bezocht en zijn op basis van hun bevindingen lid geworden:

• Mevrouw Sebulon van Beyond Genius Projects
• De heer De Jong van Spinkit
• De heer Alserda van Paardekooper Verpakkingen
• Mevrouw Paanen van P2 coaching & training

Wij heten hen van harte welkom!
 
Enkele werkplekken beschikbaar!
Bent u op zoek naar een leuke werklocatie voor minimaal één jaar? Op ons kantoor zijn nu enkele (één tot vijf) werkplekken vrij gekomen! Voor slechts €149,00 per werkplek per maand en een lidmaatschap bij MeerBusiness Amsterdam zit u met leuke collega’s op een steenworp afstand van de Sloterplas en het winkelcentrum Osdorpplein. Er is (gratis) parkeergelegenheid naast de deur en haltes voor het openbaar vervoer zijn op loopafstand. Neem contact op via amsterdam@meerbusiness.nl
 
Fijne vakantie!

Heeft u het afgelopen jaar ook zo druk gehad? En bent u ook toe aan vakantie? MeerBusiness gaat er even tussen uit om te genieten van welverdiende rust, zon en cultuur. Wij wensen u een hele fijne vakantie toe en hopen u graag weer te zien in het volgende seizoen!

 
Agenda
04-10-2019 Ontbijt bij Sligro met InnerCircle: proeven en praten
 
Volledige agenda
Partners
Contact
MeerBusiness Amsterdam
Meer en Vaart 286
1068 LE Amsterdam
+31 20 2615188
amsterdam@meerbusiness.nl
amsterdam.meerbusiness.nl
Afmelden voor deze nieuwsbrief of gegevens wijzigen