Kunt u deze nieuwsbrief niet goed lezen? Bekijk de nieuwsbrief hier online.
Nieuwsbrief 2019 
In deze nieuwsbrief:
  • Eindeseizoensviering bij The Wittenberg op 2 juli
  • Topsport Amsterdam is onze nieuwe partner!
  • Ons befaamde "Zeilen met Directeuren" dit jaar op 29 augustus
  • Even voorstellen: onze nieuwe sponsor Het Amsterdamse Proeflokaal!
  • InnerCircle Gold bij het prachtige landelijke "De Dyck" op 26 juni
  • Enkele werkplekken beschikbaar!
  • JAN©: Wat betekent het pensioenakkoord voor werkgevers?
  • Nog even nagenieten van het Amsterdam Business Awards gala...
  • Vooraankondiging Nazomerterrasborrel op 18 september
Eindeseizoensviering bij The Wittenberg op 2 juli

Op 2 juli van 15:30 uur tot 18:30 uur organiseert MeerBusiness Amsterdam een verrassings-eindeseizoensborrel in Aparthotel The Wittenberg (achttiende-eeuws van buiten, hedendaags van binnen). Onze netwerkbijeenkomsten zijn bedoeld voor onze members, partners en sponsoren. Zij zijn bij uitstek geschikt voor professionals die hun zakelijke netwerk willen uitbreiden. Uiteraard is ook iedere ondernemer/directeur, die minimaal 5 werknemers heeft én serieus geïnteresseerd is in een lidmaatschap van MeerBusiness Amsterdam, van harte welkom!

 
Aanmelden
Topsport Amsterdam is onze nieuwe partner!
Graag stellen wij u onze nieuwe partner voor: Topsport Amsterdam! "Wij zijn Topsport Amsterdam. Wij faciliteren topsportprogramma’s in en op Amsterdamse topsportlocaties. Programma’s die worden ingericht en uitgevoerd door de sportbonden. Programma’s die de beste talenten en de beste toppers helpen op weg naar het wereldpodium. Tevens verbinden wij de zakelijke wereld met de Amsterdamse topsport."
 
Ga naar de website van Topsport Amsterdam
Ons befaamde "Zeilen met Directeuren" dit jaar op 29 augustus
Vlak na de grote vakantie organiseren wij weer ‘het leukste netwerkevenement van het jaar’ (aldus De Telegraaf). Aan boord van de luxe tweemaster De Titaan zal het dan goed vertoeven zijn. Deze jaarlijks terugkerende borrel is altijd een groot succes. Koop gauw tickets zodat u niet achter het net vist maar aan boord onder het genot van een hapje en een drankje interessante contacten opdoet. 
 
Koop hier tickets
Even voorstellen: onze nieuwe sponsor Het Amsterdamse Proeflokaal!
"Sinds 7 februari jl. is Gert Blom (voormalig eigenaar van sterrenrestaurant Amarone) de nieuwe eigenaar van Het Amsterdamse Proeflokaal en kunnen wij u weer ontvangen voor een goede kop koffie, een lunch of diner in ongedwongen sfeer, of een gezellige borrel met vrienden of collega’s. Ook voor evenementen, vergaderingen of andere feestelijke aangelegenheden bent u bij Het Amsterdamse Proeflokaal aan het goede adres." Wij verwelkomen Het Amsterdamse Proeflokaal als onze nieuwe sponsor!
 
Ga naar de website van Het Amsterdamse Proeflokaal
InnerCircle Gold bij het prachtige landelijke "De Dyck" op 26 juni
Op 26 juni organiseren wij voor onze partners en sponsoren en speciale genodigden een InnerCircle Gold. Deze vindt plaats bij De Dyck, midden in het Groene Hart en gelegen aan de Leidsevaart. Deze boerderij uit de jaren dertig is omgebouwd tot een evenementenlocatie en restaurant. Indien u geïnteresseerd bent om ook partner of sponsor te worden, neemt u dan contact met ons op via amsterdam@meerbusiness.nl
 
Aanmelden
Enkele werkplekken beschikbaar!
Wij zijn op zoek naar leuk bedrijf om ons kantoor te delen. Bent u op zoek naar een leuke werklocatie voor minimaal één jaar? Goed bereikbaar, kosteloos parkeren en zo in en uit het centrum. Op ons kantoor zijn nu enkele (drie tot zeven) werkplekken vrij gekomen! Voor slechts €149,00 per werkplek per maand en een lidmaatschap bij MeerBusiness Amsterdam zit u met leuke collega’s op een steenworp afstand van de Sloterplas en het winkelcentrum Osdorpplein. Neem contact op via amsterdam@meerbusiness.nl
 
JAN©: Wat betekent het pensioenakkoord voor werkgevers?
Op 5 juni j.l. presenteerden de sociale partners het ‘Principeakkoord vernieuwing pensioenstelsel’. Wouter Koolmees vatte het akkoord (wellicht onbedoeld) goed samen: ‘Minder beloven, meer waarmaken’. Als je de lat maar laag genoeg legt, heb je een grotere kans dat het meevalt. Veelal worden de gevolgen van de maatregelen bezien vanuit werknemersperspectief. De plannen hebben echter ook gevolgen voor werkgevers.
 
Lees verder
Nog even nagenieten van het Amsterdam Business Awards gala...

Wat een bijzondere editie was het dit jaar. Iedereen raakt er maar niet over uitgepraat. Daarom hierbij nogmaals de link naar de foto’s van Monique Kooijmans. Tevens willen wij u niet de reacties van de pers onthouden. Hier de link naar de artikelen zoals die verschenen zijn.

 
Vooraankondiging Nazomerterrasborrel op 18 september
Nadat we (hopelijk) van een prachtige zomer genoten hebben, is het op 18 september tijd voor de Nazomerterrasborrel van MeerBusiness Amsterdam. U bent van 16:00 uur tot 18:30 uur welkom bij Het Amsterdamse Proeflokaal. Onze netwerkbijeenkomsten zijn bedoeld voor onze partners, sponsoren en (premium)leden. Indien u echter serieus geïnteresseerd bent in een lidmaatschap van onze organisatie én u heeft minimaal vijf medewerkers dan kunt u gerust een keertje aanschuiven. Dit is een vooraankondiging: aanmelden voor dit evenement is nog niet mogelijk.
 
Agenda
26-06-2019 InnerCircle Gold van MeerBusiness bij De Dyck
02-07-2019 Verrassings-eindeseizoensborrel bij The Wittenberg
 
Volledige agenda
Partners
Contact
MeerBusiness Amsterdam
Meer en Vaart 286
1068 LE Amsterdam
+31 20 2615188
amsterdam@meerbusiness.nl
amsterdam.meerbusiness.nl
Afmelden voor deze nieuwsbrief of gegevens wijzigen