Kunt u deze nieuwsbrief niet goed lezen? Bekijk de nieuwsbrief hier online.
Nieuwsbrief 2019 
In deze nieuwsbrief:
  • Wat een geweldige winnaars!!
  • Felicitatie in De Telegraaf en Metro
  • Enkele sprekers en enkele reacties
  • Wat schrijven de kranten over het Amsterdam Business Awards gala?
  • Amsterdam Business Awards en United Smart Cities (onderdeel VN)
  • InnerCircle Gold bij de Dyck op 26 juni
  • Eindeseizoensborrel bij The Wittenberg op 2 juli
  • Het was een feest om erbij te zijn!
Wat een geweldige winnaars!!

Wat een geweldige avond met prachtige winnaars! Tijdens het tiende Amsterdam Business Awards gala werden de winnaars extra in het zonnetje gezet. V.l.n.r. ziet u de winnaar van de cultuur award, Ramsey Nasr en de winnares van de internationale award, Eva Heffernan van Salesforce. Geheel rechts staat Henk Markerink van De Johan Cruijff ArenA die de Amsterdam Business Award won. Allen nogmaals van harte gefeliciteerd!!

 
klik hier voor de foto's van Monique Kooijmans
Felicitatie in De Telegraaf en Metro

Wij willen graag alle winnaars van harte feliciteren met het winnen van de Amsterdam Business Awards 2019. Alle genomineerden zijn langs een meetlat gelegd waarbij duurzaamheid, footprint en het positief raken van onze regio belangrijke criteria waren. Jullie zijn een voorbeeld van het mooier en leefbaarder maken van onze regio. Wij willen jullie, ook namens onze partners, eren voor jullie succes en danken voor al jullie inzet!

 
Enkele sprekers en enkele reacties

Op de foto’s ziet u v.l.n.r. Marja Ruigrok, wethouder Haarlemmermeer, Arthur van Dijk, commissaris van de Koning van Noord-Holland en presentator Paul van Liempt.
Enkele reacties: Henk Markerink (Johan Cruijff ArenA): “Heb net de award gedeeld met al onze medewerkers en iedereen is apetrots. Omdat er ook een serieuze jury bij betrokken is en er een juryrapport is gemaakt, krijgt de award ook echt waarde en glans. Een hele grote eer dan ook om hem te winnen." Marieke Vink (Rabobank): “Wat een superleuk event vrijdag! Onze gasten en ik hebben enorm genoten! Heel veel dank voor de top organisatie!” Lorens Keip (ENOT) “…Het diner en de band waren fenomenaal (dat nagerecht!!)…Dank voor deze prachtige avond.“

 
klik hier voor de foto's van Monique Kooijmans
Wat schrijven de kranten over het Amsterdam Business Awards gala?

Het is de vaderlandse- én buitenlandse pers niet ontgaan dat afgelopen vrijdag het Amsterdam Business Awards gala plaatsvond. De Europese première van het door de Italiaanse sopraan Maria Novella Malfatti gezongen Earth Anthem was tot in India en Nepal wereldnieuws. Niet ‘slechts’ alleen De Telegraaf besteedde er aandacht aan, maar dus ook de Times of India (7,6 miljoen lezers….)

 
Amsterdam Business Awards en United Smart Cities (onderdeel VN)

Dit jaar was een belangrijker criterium van de Amsterdam Business Awards duurzaamheid. Naast de uitvoering van de Earth Anthem op het gala was er ook speciaal voor de Awards een film gemaakt met Secretaris Generaal OiER (onderdeel VN) en directeur United Smart Cities, USC, Kari Aina Eik.

De visie van United Smart Cities is om innovatieve samenwerkingen te stimuleren en samen te werken met lokale / regionale overheden, de industrie, financiële instellingen en de Verenigde Naties om invloedrijke, transformationele en schaalbare oplossingen voor steden te bouwen. Op weg naar een leefbaar en duurzame metropoolregio Amsterdam.

Voor meer informatie met betrekking tot projecten Edwin Bijl: edwin.bijl@unitedsmartcities.org of Olaf Müller: olaf.muller@unitedsmartcities.org

 
InnerCircle Gold bij de Dyck op 26 juni
Op 26 juni organiseren wij voor onze partners en sponsoren en speciale genodigden een InnerCircle Gold. Deze vindt plaats bij De Dyck, midden in het Groene Hart en gelegen aan de Leidsevaart. Deze boerderij uit de jaren dertig is omgebouwd tot een evenementenlocatie en restaurant. Indien u geïnteresseerd bent om ook partner of sponsor te worden, neemt u dan contact met ons op via amsterdam@meerbusiness.nl
 
klik hier om u aan te melden
Eindeseizoensborrel bij The Wittenberg op 2 juli
Op 2 juli van 15:30 uur tot 18:30 uur organiseert MeerBusiness Amsterdam een verrassings-eindeseizoensborrel in Aparthotel The Wittenberg (achttiende-eeuws van buiten, hedendaags van binnen). Onze netwerkbijeenkomsten zijn bedoeld voor onze members, partners en sponsoren. Zij zijn bij uitstek geschikt voor professionals die hun zakelijke netwerk willen uitbreiden. Uiteraard is ook iedere ondernemer/directeur, die minimaal 5 werknemers heeft én serieus geïnteresseerd is in een lidmaatschap van MeerBusiness Amsterdam, van harte welkom!
 
klik hier om u aan te melden
Het was een feest om erbij te zijn!

De inwendige mens werd tijdens het Amsterdam Business Awards gala bepaald niet vergeten. Chef Wessel Ruijmgaart van restaurant AIM zorgde voor een uiterst smaakvol sterren diner. En ook de oren werden gestreeld: de Big Band van het Conservatorium van Amsterdam gaf een staaltje perfectie weg. De solo’s waren voor de rekening van Humphrey Campbell. Hij kreeg weer de voetjes van de vloer. Allen heel, heel hartelijk bedankt!

 
klik hier voor de foto's van Monique Kooijmans
Agenda
14-06-2019 Ontbijt bij Sligro met InnerCircle: proeven en praten
26-06-2019 InnerCircle Gold van MeerBusiness bij De Dyck
02-07-2019 Verrassings-eindeseizoensborrel bij The Wittenberg
 
Volledige agenda
Partners
Contact
MeerBusiness Amsterdam
Meer en Vaart 286
1068 LE Amsterdam
+31 20 2615188
amsterdam@meerbusiness.nl
amsterdam.meerbusiness.nl
Afmelden voor deze nieuwsbrief of gegevens wijzigen