Kunt u deze nieuwsbrief niet goed lezen? Bekijk de nieuwsbrief hier online.
Nieuwsbrief 2019 
In deze nieuwsbrief:
 • In De Telegraaf!
 • Primeur in Nederland: Uitvoering Earth Anthem door Conservatorium
 • Wilt u zien wie de winnaar wordt? Wees er 7 juni ook bij!
 • Humphrey Campbell treedt op tijdens het Amsterdam Business Awards Gala
 • Een bijzondere InnerCircle op een bijzondere locatie
 • Kom ontbijten bij Sligro op 14 juni
 • JAN©: Nieuwe bedragen minimumloon per 1 juli 2019
 • Eindeseizoensborrel bij The Wittenberg op 2 juli
 • InnerCircle Gold bij de Dyck op 26 juni
 • CBABenelux op Cyber Security & Cloud Expo, 19 en 20 juni
 • Enkele werkplekken beschikbaar!
In De Telegraaf!

 

Als u vandaag De Telegraaf leest, dan ziet u onze advertentie voor het Amsterdam Business Awards Gala op 7 juni. Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar! Zorg dat u er ook bij bent!

 
Klik hier om tickets te kopen
Primeur in Nederland: Uitvoering Earth Anthem door Conservatorium
Tijdens het Amsterdam Business Awards Gala op 7 juni zal de Italiaanse sopraan Maria Novella Malfatti van het Conservatorium van Amsterdam het prachtige Earth Anthem ten gehore brengen. De Indiase diplomaat en dichter Abhay Kumar schreef deze compositie geïnspireerd door de oeroude filosofische Sanskriettekst “de Upanishads” en de foto die Apollo 17 nam van de aarde in 1972. Het Earth Anthem is een huldebetuiging aan de aarde en al het leven daarop. We kunnen bijna niet wachten!
 
Klik hier om tickets te kopen
Wilt u zien wie de winnaar wordt? Wees er 7 juni ook bij!

De genomineerden voor de Amsterdam Business Award zijn bekend gemaakt! V.l.n.r. ziet u Rahma el Mouden (MAS Dienstverleners), Henk Jan Beltman (Tony’s Chocolonely) en Henk Markerink (Johan Cruijff ArenA). De bedrijven worden beoordeeld op innovatie, duurzaamheid, management en strategie. Wilt u vrijdag 7 juni zien wie de winnaar wordt? Meer dan 350 Decision makers uit de regio Amsterdam zullen het evenement bijwonen. Dat maakt het een van de belangrijkste zakelijke bijeenkomsten van het jaar! 

 
Klik hier om tickets te kopen
Humphrey Campbell treedt op tijdens het Amsterdam Business Awards Gala

Tijdens het Amsterdam Business Awards Gala 2019 zal een big band met getalenteerde musici van het Conservatorium van Amsterdam een gevarieerd repertoire spelen met als thema's Otis Redding, Ray Charles en Earth Wind & Fire. De band staat onder leiding van Johan Plomp, en vocalen zullen verzorgd worden door onder andere Humphrey Campbell, die als zangdocent verbonden is aan het Conservatorium.

 
Klik hier om tickets te kopen
Een bijzondere InnerCircle op een bijzondere locatie
Op 14 mei j.l. een bijzondere InnerCircle mogen beleven bij Mint Tower Capital, partner van MeerBusiness Amsterdam. Dejan Markovic liet ons de beursvloer zien en hun geheim om te groeien naar inmiddels 300 miljoen euro in hun beheer (waarvan meer dan 10 miljoen vermogen uit eigen gelederen). Verder hebben we deze ochtend elkaar op de hoogte gebracht van de laatste ontwikkelingen binnen de branches. Ook werd er tijd gereserveerd om elkaar te versterken in de business. Kortom weer een intens evenement bij MeerBusiness Amsterdam!
 
Kom ontbijten bij Sligro op 14 juni
Op vrijdag 14 juni vindt om 9:00 uur een ontbijt met chefkok plaats van MeerBusiness Amsterdam bij Sligro. Aansluitend is er een InnerCircle. MeerBusiness Amsterdam creëert tijdens deze InnerCircle een omgeving waarbij bedrijven elkaars ambassadeur zijn en zorgen voor doorverwijzingen en aanbevelingen. Alleen toegankelijk voor Members van MeerBusiness Amsterdam en deelnemers die zich ter plekke inschrijven als member.
 
klik hier om u aan te melden
JAN©: Nieuwe bedragen minimumloon per 1 juli 2019
Het wettelijk minimumloon wordt per 1 juli 2019 verhoogd naar € 1635,60 bruto per maand. Verder krijgen 21-jarigen vanaf die datum het volledig minimumloon en wordt het minimumloon voor werknemers van 18 tot en met 20 jaar extra verhoogd. Alle werknemers die het minimumloon betaald krijgen, gaan er 1,23% op vooruit. De bedragen gelden voor werknemers die fulltime werken.
 
Klik hier om verder te lezen
Eindeseizoensborrel bij The Wittenberg op 2 juli
Op 2 juli van 15:30 uur tot 18:30 uur organiseert MeerBusiness Amsterdam een verrassings-eindeseizoensborrel in Aparthotel The Wittenberg (achttiende-eeuws van buiten, hedendaags van binnen). Onze netwerkbijeenkomsten zijn bedoeld voor onze members, partners en sponsoren. Zij zijn bij uitstek geschikt voor professionals die hun zakelijke netwerk willen uitbreiden. Uiteraard is ook iedere ondernemer/directeur, die minimaal 5 werknemers heeft én serieus geïnteresseerd is in een lidmaatschap van MeerBusiness Amsterdam, van harte welkom!
 
klik hier om u aan te melden
InnerCircle Gold bij de Dyck op 26 juni
Op 26 juni organiseren wij voor onze partners en sponsoren en speciale genodigden een InnerCircle Gold. Deze vindt plaats bij De Dyck, midden in het Groene Hart en gelegen aan de Leidsevaart. Deze boerderij uit de jaren dertig is omgebouwd tot een evenementenlocatie en restaurant. Indien u geïnteresseerd bent om ook partner of sponsor te worden, neemt u dan contact met ons op via amsterdam@meerbusiness.nl
 
klik hier om u aan te melden
CBABenelux op Cyber Security & Cloud Expo, 19 en 20 juni
Op 19 & 20 juni zal de Cyber Security & Cloud Expo Europe gehouden worden. Dit evenement vindt plaats in RAI Amsterdam en biedt gedurende twee dagen volop informatie en topdiscussies rond cyberbeveiliging & cloudoplossingen en de impact hiervan op sectoren zoals overheid, energie, financiële diensten en gezondheidszorg. CBABenelux en Rootsec staan samen op stand 58. Ons team zal IT-security managers en specialisten te woord te staan, uitleg geven over de ManageEngine security-applicaties, vragen beantwoorden en oplossingen aandragen. Bezoek onze stand!
 
klik hier om u aan te melden
Enkele werkplekken beschikbaar!
Bent u op zoek naar een leuke werklocatie voor minimaal één jaar? Op ons kantoor zijn nu enkele (één tot vijf) werkplekken vrij gekomen! Voor slechts €139,00 per werkplek per maand en een lidmaatschap bij MeerBusiness Amsterdam zit u met leuke collega’s op een steenworp afstand van de Sloterplas en het winkelcentrum Osdorpplein. Er is (gratis) parkeergelegenheid naast de deur en haltes voor het openbaar vervoer zijn op loopafstand. Neem contact op via amsterdam@meerbusiness.nl
 
Agenda
27-05-2019 Gongslag Beursplein 5
07-06-2019 Amsterdam Business Awards Gala
14-06-2019 Ontbijt bij Sligro met InnerCircle: proeven en praten
 
Volledige agenda
Partners
Contact
MeerBusiness Amsterdam
Meer en Vaart 286
1068 LE Amsterdam
+31 20 2615188
amsterdam@meerbusiness.nl
amsterdam.meerbusiness.nl
Afmelden voor deze nieuwsbrief of gegevens wijzigen