Kunt u deze nieuwsbrief niet goed lezen? Bekijk de nieuwsbrief hier online.
Nieuwsbrief 2019 
In deze nieuwsbrief:
  • We zijn trots op deze fantastische genomineerden!
  • Commissaris van de koning Noord-Holland opent Amsterdam Business Awards gala
  • Nieuwe sponsor: De Wijnzaak/BedrukteFles
  • Mooi én duurzaam!
  • JAN©: Werkgevers opgelet! Wet Arbeidsmarkt in Balans (WAB) komt eraan
  • Nieuwe leden, welkom!
  • InnerCircle Gold bij Mint Tower op 14 mei
  • MeerBusiness Amsterdam op volle bezetting naar de Euronext!
  • Kom ontbijten bij Sligro op 14 juni
  • Wilt u ook bij het Amsterdam Business Awards Gala aanwezig zijn?
We zijn trots op deze fantastische genomineerden!

De genomineerden voor de Amsterdam Business Award zijn bekend gemaakt! Door de jury zijn Tony's Chocolonely, de Johan Cruijff ArenA en MAS Dienstverleners geselecteerd uit de longlist. De bedrijven worden beoordeeld op innovatie, duurzaamheid, management en strategie. De jury zal in het bijzonder kijken naar de positieve footprint die het bedrijf achterlaat en naar de bijdrage die het aan de regio heeft afgeleverd. De prijs wordt uitgereikt tijdens het Gala in de RAI op 7 juni.

 
Klik hier om tickets te kopen
Commissaris van de koning Noord-Holland opent Amsterdam Business Awards gala
Trots kunnen wij mededelen dat wij Arthur van Dijk, commissaris van de Koning van Noord-Holland, bereid hebben gevonden op 7 juni het Amsterdam Business Awards gala te openen. De heer Van Dijk is sinds 2013 Algemeen Voorzitter van Transport en Logistiek Nederland. Daarnaast is hij onder meer lid van de SER en van het dagelijks en algemeen bestuur van VNO-NCW. In het verleden was hij onder meer 10 jaar wethouder van de gemeente Haarlemmermeer voor de VVD. 
 
Klik hier om tickets te kopen
Nieuwe sponsor: De Wijnzaak/BedrukteFles

Tijdens Varen met Directeuren werd er volop zaken gedaan. Jeroen Peters en Ron Pointl zijn met hun bedrijven BedrukteFles en De Wijnzaak toegetreden als sponsor van MeerBusiness Amsterdam. De Wijnzaak is leverancier van relatiegeschenken B2B. Zij maken en verzenden dagelijks unieke geschenken en hebben een winkel in de vorm van een Frans dorp met 500 soorten wijn en distillaten. Met BedrukteFles zijn zij producent en leverancier van unieke flessen. Volledig in look&feel van een bedrijf of event. Geen ‘etiketje’ dus, maar een hoogwaardige full-body wrap. Welkom Jeroen en Ron!

 
Mooi én duurzaam!
In deze roerige tijden waarin bepaalde voertuigen over 10 jaar verboden zijn, ben ik blij met onze mobiliteitspartner Lexus. Niet alleen vanwege de mooie bolides, maar ook vanwege de techniek en kennis richting duurzaamheid. In ieder geval is die kennis en techniek nu ook makkelijker toegankelijk voor ons zakenplatform MeerBusiness Amsterdam. Welkom Tjeerd Roelofzen!
 
JAN©: Werkgevers opgelet! Wet Arbeidsmarkt in Balans (WAB) komt eraan
In 2015 werd de Wet Werk en Zekerheid (WWZ) ingevoerd. Die wet moest o.a. flexwerkers meer zekerheid bieden en het ontslagrecht eenvoudiger en goedkoper maken. In de praktijk is hier niet veel van gebleken. Ter reparatie van de WWZ ligt er daarom nu het wetsvoorstel WAB. De WAB beoogt wijzigingen op het terrein van het ontslagrecht, flexibele arbeid en de WW. In dit deel komen de in de WAB opgenomen maatregelen aan de orde voor wat betreft flexibele arbeid en WW.
 
Klik hier om verder te lezen
Nieuwe leden, welkom!
Onze netwerkbijeenkomsten worden door veel ondernemers en directeuren gewaardeerd omdat hun zakelijke kennissenkring hierdoor sterk uitgebreid wordt. De volgende professionals hebben vrijblijvend een evenement bezocht en zijn op basis van hun bevindingen lid geworden:

• Mevrouw Van Egeraat van Outspoken Communication
• De heer Van Berkel van Sympa Nederland bv
• De heer Del Mistro van Netdata
• De heer Bartels van Bartels Consultancy

Wij heten hen van harte welkom! 
 
InnerCircle Gold bij Mint Tower op 14 mei
Op dinsdag 14 mei van 8:30 – 10:30 uur is er een InnerCircle Gold van MeerBusiness Amsterdam. Deze vindt plaats bij Mint Tower Capital, Beursplein 5 te Amsterdam. De InnerCircle Gold is alléén toegankelijk voor de partners en sponsoren van MeerBusiness Amsterdam. Vergeet u niet uw legitimatie mee te nemen? Indien u geïnteresseerd bent in een sponsorship of partnership kunt u contact met ons opnemen via amsterdam@meerbusiness.nl  
 
klik hier om u aan te melden
MeerBusiness Amsterdam op volle bezetting naar de Euronext!
Wat een belangstelling vanuit onze partners, jury en sponsoren om mee te gaan! Heel fijn! Iedere ochtend opent de Euronext om 09.00 uur met een gongslag om de beurshandel officieel te openen. Deze gongslag vindt plaats door (inter)nationale prominente gasten die de beurs daarvoor persoonlijk benadert. Op 27 mei aanstaande is MeerBusiness Amsterdam, vanwege haar tienjarig bestaan, uitgenodigd om deze eervolle taak te verrichten.
 
Kom ontbijten bij Sligro op 14 juni
Op vrijdag 14 juni vindt om 9:00 uur een ontbijt met chefkok plaats van MeerBusiness Amsterdam bij Sligro. Aansluitend is er een InnerCircle. MeerBusiness Amsterdam creëert tijdens deze InnerCircle een omgeving waarbij bedrijven elkaars ambassadeur zijn en zorgen voor doorverwijzingen en aanbevelingen. Alleen toegankelijk voor Members van MeerBusiness Amsterdam en deelnemers die zich ter plekke inschrijven als member.
 
klik hier om u aan te melden
Wilt u ook bij het Amsterdam Business Awards Gala aanwezig zijn?

Op vrijdag 7 juni 2019 vindt het Amsterdam Business Awards Gala plaats in de RAI Amsterdam. Meer dan 320 Decision makers uit de regio Amsterdam zullen het evenement bijwonen. Dat maakt het een van de belangrijkste zakelijke bijeenkomsten van het jaar. Dit is toch wel de perfecte avond om met uw gezelschap te genieten van een exclusief galadiner én de uitreiking van de Awards én vermaakt te worden met top-entertainment. Wilt u er ook bij zijn? Nu is dat vanwege de grotere opzet mogelijk!
Dresscode: Black Tie.  

 
Klik hier om tickets te kopen
Agenda
14-05-2019 InnerCircle Gold van MeerBusiness bij Mint Tower Capital
27-05-2019 Gongslag Beursplein 5
07-06-2019 Amsterdam Business Awards Gala
 
Volledige agenda
Partners
Contact
MeerBusiness Amsterdam
Meer en Vaart 286
1068 LE Amsterdam
+31 20 2615188
amsterdam@meerbusiness.nl
amsterdam.meerbusiness.nl
Afmelden voor deze nieuwsbrief of gegevens wijzigen