×
  • Home
  • Innovatief netwerken in het inspirerende Amsterdamse Bos

Innovatief netwerken in het inspirerende Amsterdamse Bos

June 24, 2021 3:00 pm - June 24, 2022 5:00 pm Amsterdamse Bos, 1182 DA Amstelveen
MeerBusiness Amsterdam organiseert in samenwerking met Future Facts een inspirerend en Innovatief VIP-evenement in het Amsterdamse Bos

Over dit evenement

MeerBusiness Amsterdam organiseert in samenwerking met Future Facts een inspirerend en Innovatief VIP-evenement in het Amsterdamse Bos

STAP IN DE INNOVATIEVE WERELD VAN ARTIFICIAL INTELLIGENCE, MACHINE LEARNING EN DATA SCIENCE IN HET BLOEIENDE AMSTERDAMSE BOS.

Prachtige vergezichten, aangenaam gezelschap om te netwerken, sportief en gezond voor lichaam en geest, en je krijgt antwoord op de vraag:

Welke kansen bieden Artificial Intelligence, Machine Learning en Data Science voor jouw organisatie?

Inspirerend, strategisch en verbindend zijn de kernwoorden van deze speeddate-wandeling van het gezamenlijke evenement met Future Facts op 24 juni in het Amsterdamse Bos.

De versoepeling zet door en het weer wordt beter, dus een mooi moment om al wandelend over innovaties en kansen te praten. Wij nodigen je uit om op 24 juni mee te wandelen en van gedachten te wisselen over Artificial Intelligence, Machine Learning en Data Science. Wat weet je al over deze innoverende technieken? Wat zijn de kansen en bedreigingen en wat betekent het voor jouw organisatie?

Zoals je waarschijnlijk weet staat Future Facts bekend om zijn business-innovaties en de specialisten zullen je tijdens de wandeling dan ook van de nodige innovatieve updates op de hoogte stellen.

We zullen VIP-groepen samenstellen van 4 personen. Er gaan twee VIP-groepen per tijdslot weg, zodat we onderweg lekker kunnen netwerken.Iedereen die zich hiervoor aanmeldt, dient een aantal vragen te beantwoorden. Op basis van deze vragen zal MeerBusiness matches maken. Deze zogenaamde VIP-matches zorgen voor een leuk en interessant uitgangspunt.

Aanmelden kan via: https://www.eventbrite.nl/e/tickets-innovatief-netwerken-in-het-inspirerende-amsterdamse-bos-151645797663

We zien je graag op 24 juni tussen 15.00 en 17.00 uur!

Namens het organiserende team,

Future Facts, Alfred den Besten

en

MeerBusiness Amsterdam, Ursula van Zantvliet Rozemeijer

P.S. Uiteraard houden we ons aan de RIVM-maatregelen.

P.S. je kunt parkeren bij Grand Café De Bosbaan. De eerste drie uren zijn kosteloos.

Over Future Facts

Future Facts haalt de verborgen waarde uit je data. Wij doen niets liever dan onze klanten helpen en verrassen met het bedenken, realiseren én implementeren van Analytics-oplossingen. Wij laten je zien dat je, vanuit een bedrijfskundige insteek, écht meerwaarde kunt creëren.

Over MeerBusiness Amsterdam

MeerBusiness Amsterdam is een zakelijk communicatie platform voor ondernemende mensen en organisaties. Het platform helpt haar leden en partners bij het behalen van betere resultaten in een wereld en maatschappij die radicaal aan het veranderen is. Op een effectieve en actiegerichte wijze maken we samen het verschil. Dit doen wij door doelbewust te werken aan onze eigen ontwikkeling en toekomst en door concreet en meetbaar bij te dragen aan een betere samenleving.

 

Aanmelden kan via: https://www.eventbrite.nl/e/tickets-innovatief-netwerken-in-het-inspirerende-amsterdamse-bos-151645797663

 

 Afbeelding van Innovatief netwerken in het inspirerende Amsterdamse Bos
 Afbeelding van Innovatief netwerken in het inspirerende Amsterdamse Bos
Tijd en locatie
  • Start time: 2021-06-24 15:00
  • End time: 2022-06-24 17:00
  • Amsterdamse Bos, 1182 DA Amstelveen
Zoom Meetings

Contact

  • +31 20 2615188
  • amsterdam@meerbusiness.nl

Volg ons

© 2020 MeerBusiness Amsterdam. All Rights Reserved. Powered by