×
  • Home
  • Business Herfst Wonderland in Brasserie Paardenburg

Business Herfst Wonderland in Brasserie Paardenburg

October 27, 2022 4:00 pm - 6:30 pm Amstelzijde 55, 1184 TZ Amstelveen

Inspirerend, prikkelend en natuurlijk naar meer business!

Over dit evenement

Inspirerend, prikkelend en natuurlijk naar meer business! Het prachtige en veelzijdige Brasserie Paardenburg zal op 27 oktober het decor zijn van een Herfst Wonderland. We hadden in het voorjaar op deze locatie ook een geweldig geslaagd evenement, dus…

Het najaar is vol economische onzekerheden maar business mogelijkheden creëren we samen. Op basis van kwaliteit willen wij toegevoegde waarde bieden. Mooie locaties voor onze netwerkbijeenkomsten waarbij verbinding en samenwerken centraal staan.

Ons vorige event was 10 dagen van tevoren uitverkocht. Om teleurstellingen te voorkomen schrijf dus vooral alvast in want vol=vol!

Volgens MeerBusiness Amsterdam is veel wat met fysieke evenementen te maken heeft heel belangrijk voor de emotionele en zakelijke wellbeing van onze economie Onze organisatie zal zich daardoor blijven inspannen om interessante evenementen te organiseren met businessleaders.

Globaal programma:

16.00 uur Welkom

18.30 Einde bijeenkomst

Op basis van kwaliteit willen wij toegevoegde waarde bieden.Mooie locaties voor onze netwerkbijeenkomsten waarbij verbinding en samenwerken centraal staan. Bent u ook ondernemer of directeur die minimaal 5 medewerkers heeft én serieus geïnteresseerd is in een lidmaatschap van MeerBusiness Amsterdam meldt u zich dan aan en u bent van harte welkom!

Aanmelden via deze link: https://www.eventbrite.nl/e/tickets-inspirerende-herfst-wonderland-bij-brasserie-paardenburg-350314178137

#leiderschap #Businessleaders #netwerken #Paardenburg #Business

 

Afbeelding van Inspirerende Herfst Wonderland bij Brasserie Paardenburg
Afbeelding van Inspirerende Herfst Wonderland bij Brasserie Paardenburg

Tags

Tijd en locatie
  • Start time: 2022-10-27 16:00
  • End time: 2022-10-27 18:30
  • Amstelzijde 55, 1184 TZ Amstelveen
Zoom Meetings

Contact

  • amsterdam@meerbusiness.nl

Volg ons

© 2020 MeerBusiness Amsterdam. All Rights Reserved. Powered by