×
  • Home
  • Vernieuwing in Linkedin en een nieuwe netwerk-innovatie!

Vernieuwing in Linkedin en een nieuwe netwerk-innovatie!

April 15, 2021 4:00 pm - 5:30 pm Dit is een virtueel evenement
We kijken uit naar een andere tijd: na corona. Nieuwe concepten en het versterken van je organisatie worden actueler dan ooit.

Over dit evenement

Wil jij je organisatie versterken en vergroten?

Wij hebben spreker Mark Vos van omzetcoach uitgenodigd om ons een vernieuwde kijk in de wereld van Linkedin te geven.

Mark Vos en zijn collega’s van Omzetcoach.nl helpen ondernemers en directeuren met het verhogen van hun verkoopeffectiviteit. Ze zorgen ervoor dat er zoveel mogelijk rendement uit tijd en marketing euro’s wordt gehaald, zodat omzetgroei doelen gehaald worden. LinkedIn is hun belangrijkste leadbron en ze helpen wekelijks tientallen ondernemers en bedrijven met het commercieel inzetten ervan.

Wat gaat onze spreker Mark Vos vertellen op 15 april

LinkedIn is ongekend populair op dit moment en het is zeker niet meer een verzameling van mensen waar je ooit mee gewerkt hebt. Ook is het al lang niet meer alleen een platform waar je aanwezig wilt zijn als je een nieuwe baan zoekt. Het is het zakelijke social media platform waarop je als bedrijf aanwezig wilt zijn en eigenlijk zelfs moet zijn. Mark laat je zien hoe je LinkedIn kunt ontwikkelen tot een serieuze leadbron, zonder dat je met betaalde advertenties hoeft te werken.

Daarnaast introduceren wij een nieuw concept!

Ook MeerBusiness omarmt innoveren. Hoe kunnen wij niet alleen incrementeel maar ook disruptief innoveren? Vanuit deze wens hebben wij een omgeving in VR ontwikkeld waarmee wij innovaties ondersteund door subsidies visueel maken voor onze leden. Hoe we dat doen? Door in een virtuele omgeving interactief kennis te delen, samen met onze partners. Na afloop van het programma delen wij een link waarmee je simpelweg in de wereld van innovaties en subsidies stapt.

Helder, praktisch en to the point informatie toegankelijk voor iedereen, zodat je direct ziet welke toepassing voor jouw bedrijf interessant is. Hoe mooi is het als je als hardwerkende ondernemer met een financiële tegemoetkoming je business kunt laten groeien. Zoals altijd staan wij voor meer business, en met deze innovatie helpen wij nog meer ondernemers met hun groei en ontwikkeling.

Dus laten we het tijdens deze bijeenkomst hebben over het versterken van je organisatie door Linkedin, slim te innoveren en natuurlijk te netwerken.

Het programma ziet er als volgt uit:

16.00 Welkom spreker Mark Vos

16.10 In een groepje van 4 discussiëren over dit onderwerp waarbij je elkaar beter leert kennen en nieuwe contacten opdoet.

16.25 Samenvatting uit de groepen

16.30 Spreker Mark Vos met een ander aspect over Linkedin

16.40 In een groepje van 4 discussiëren over dit onderwerp waarbij je elkaar beter leert kennen en nieuwe contacten opdoet.

16.55 Samenvatting

17.00 -17.15 Afsluiting en napraten

Aanmelden via: https://www.eventbrite.nl/e/tickets-vernieuwing-in-linkedin-en-een-nieuwe-netwerk-innovatie-145475881277

 

 Afbeelding van Samen innovatief netwerken met de techniek van VR
Tijd en locatie
  • Start time: 2021-04-15 16:00
  • End time: 2021-04-15 17:30
  • Dit is een virtueel evenement
Zoom Meetings

Contact

  • +31 20 2615188
  • amsterdam@meerbusiness.nl

Volg ons

© 2020 MeerBusiness Amsterdam. All Rights Reserved. Powered by