×
  • Home
  • MeerBusiness relaties welkom op NEX21

MeerBusiness relaties welkom op NEX21

November 3, 2021 1:00 pm - 6:00 pm
Bijeenkomst met MeerBusiness Amsterdam voor ondernemers en directeuren
Verheugd mogen we aankondigen dat Ursula van Zantvliet Rozemeijer dagvoorzitter is van dit evenement. Als (internationale) relatie van MeerBusiness ben jij daarom ook van harte welkom tijdens het Nationaal Export Event (NEX) op woensdag 3 november 2021. Centraal staan digitale transformatie en duurzaamheid. Ben je al actief in het buitenland of wil je voor het eerst internationaal zakendoen? Neem dan deel aan deze NEX.

NEX21: hét event voor ondernemers met internationale ambities

Het Nationaal Export Event (NEX) opent deuren voor alle ondernemers die zich bezig houden met zakendoen over de grens. Laat je op woensdag 3 november inspireren door toonaangevende sprekers, doe actief mee met skill- en kennissessies en vergroot je netwerk in binnen- en buitenland. Registreer je nu!

Digitale transformatie, innovatie en duurzaamheid. Voor jou zijn dit thema’s die impact hebben op je dagelijkse business. Je laat je erdoor inspireren en bent er al mee bezig, direct of indirect. Jouw wereld is grenzeloos en je wilt samen met andere ondernemers sparren en samenwerken om te internationaliseren. Daarom ga je naar NEX.

Ben jij klaar om als startende exporteur de volgende stap te zetten, of wil jij als ervaren exporteur je grenzen verleggen? Tijdens NEX openen we deuren voor jou door je in contact te brengen met de juiste zakenpartners. We informeren je over kansen en trends in het buitenland. Bekijk de wereld vanuit een breder perspectief en sta stil bij de toekomst, want jij máákt de toekomst!

WANNEER:         woensdag 3 november 2021, van 13:00 tot 18:00 uur

WAAR:                 1931 Congrescentrum – ’s-Hertogenbosch

NEX wordt mogelijk gemaakt door een samenwerkingsverband tussen evofenedex, ING, Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO), het Oranje Handelsmissiefonds en het ministerie van Buitenlandse Zaken.

Datum en locatie onder voorbehoud van Covid-19 ontwikkelingen. Wij volgen de richtlijnen van het RIVM en de locatie voor het organiseren van evenementen.

Sprekers

Dagvoorzitters

Roelof Hemmen

Je kunt hem kennen als één van de presentatoren van het Half Acht Nieuws van RTL. Naast zijn werk voor televisie, heeft Roelof Hemmen ook verschillende programma’s gepresenteerd bij BNR Nieuwsradio. Tevens is hij zelfstandig podcastmaker. Tegenwoordig is hij de nieuwsman van de 538 Ochtendshow.

Ursula v. Zantvliet Rozemeijer

Als directrice en oprichtster van het bedrijf MeerBusiness Amsterdam en mede-eigenaresse van MeerBusiness Nederland weet Ursula als geen ander hoe het is om een bedrijf te starten. Ze is een gepassioneerd onderneemster! Inmiddels zijn meer dan 50.000 ondernemers en directeuren aangesloten bij MeerBusiness. Tevens heeft zij het boek “Handboek voor de slimme ondernemer” geschreven.

Tijd en locatie
  • Start time: 2021-11-03 13:00
  • End time: 2021-11-03 18:00
Zoom Meetings

Contact

  • +31 20 2615188
  • amsterdam@meerbusiness.nl

Volg ons

© 2020 MeerBusiness Amsterdam. All Rights Reserved. Powered by