×
  • Home
  • VIP bijeenkomst Holiday Inn Express Amsterdam-North Riverside

VIP bijeenkomst Holiday Inn Express Amsterdam-North Riverside

December 8, 2022 3:00 pm - 6:30 pm Holiday Inn Express Amsterdam-North Riverside, Motorkade 1 1021 JR Amsterdam

Over dit evenement

Een bijeenkomst alvast in de sfeer van de feestdagen. Op 8 december zijn we er klaar voor. Deze bijeenkomst houden we wat kleiner en fijner dan een grote netwerkbijeenkomst. Graag willen we namelijk iedereen spreken.

Wilt u andere business-owners ontmoeten die naast hun kennis en kunde? Op basis van kwaliteit en exclusiviteit willen wij toegevoegde waarde bieden. Mooie locaties voor onze netwerkbijeenkomsten waarbij verbinding en samenwerken centraal staan.

Bent u ook ondernemer of directeur die minimaal 5 medewerkers heeft én serieus geïnteresseerd is in een lidmaatschap van MeerBusiness Amsterdam meldt u zich dan aan en u bent van harte welkom!

15:30 – 16:00 Inloop en ontvangst

16:00 – 16:05 Ontvangst

17:00 – 17:30 Netwerken onder genot van hapje / drankje

Aanmelden via: https://www.eventbrite.nl/e/tickets-innercircle-in-holiday-inn-express-amsterdam-north-riverside-419650675467

 

Over Holiday Inn Express Amsterdam-North Riverside

Holiday Inn opende in juni 2020 in Amsterdam-Noord haar grootste Express hotel van de BeNeLux. Het Holiday Inn Express Hotel telt maar liefst 438 hotelkamers en beschikt daarnaast over werkplekken, vergaderruimtes en een restaurant. Hierdoor is het hotel voor zowel zakelijke

bezoekers als toeristen interessant. Aan het IJ, op het herontwikkelde bedrijfsterrein de Overkant zal het hotel een mooie aanvulling zijn op evenementenlocaties als De Kromhouthal.

Het Holiday Inn Express hotel heeft een andere insteek dan normale Holiday Inn hotels. De focus bij de Express hotels ligt voornamelijk op de kamers in plaats van vergaderruimtes. “Het Holiday Inn Express hotel in Amsterdam-Noord beschikt daarentegen wel over vergader- en meeting ruimtes”, zo vertelt Odyssey Hotel Group-CEO Rick van Erp. “Op het omliggende bedrijventerrein vestigen zich namelijk vele start-ups en creatieve industrieën die intern vaak niet over formele vergaderruimtes beschikken. Voor hen zijn de meeting rooms een uitkomst.”

 

 Afbeelding van Spectaculair in mei met Holiday Inn Express Amsterdam-North Riverside

 Afbeelding van Spectaculair in mei met Holiday Inn Express Amsterdam-North Riverside
Tijd en locatie
  • Start time: 2022-12-08 15:00
  • End time: 2022-12-08 18:30
  • Holiday Inn Express Amsterdam-North Riverside, Motorkade 1 1021 JR Amsterdam
Zoom Meetings

Contact

  • amsterdam@meerbusiness.nl

Volg ons

© 2020 MeerBusiness Amsterdam. All Rights Reserved. Powered by