×
  • Home
  • In de tuin of kerkzaal? Uniek netwerken bij The Wittenberg

In de tuin of kerkzaal? Uniek netwerken bij The Wittenberg

June 9, 2022 4:00 pm - 6:30 pm Luther Museum Amsterdam 570 Nieuwe Keizersgracht 1018 VG Amsterdam
MeerBusiness InnerCirclen met goede sprekers in een prachtige setting

Over dit evenement

In the Wittenberg

-Hidden Gem –

Eindelijk kunnen we dan weer genieten van de pracht van deze locatie. We weten niet wat voor weer het gaat worden op deze donderdag. We gaan in ieder geval genieten van de pracht van deze locatie.De Wittenberg Amsterdam is een monumentaal gebouw aan de Nieuwe Keizersgracht in hartje Amsterdam. In de elegante omgeving van de plantagebuurt met buren als Artis en de Hortis Botanicus.

In het 18e eeuws pand zijn 115 luxe appartementen gerealiseerd voor short-stay en zit tevens het Luther Museum Amsterdam gevestigd met zijn intieme kerkzaal voor authentieke events.

Een locatie aan de gracht en de uitstraling van het laat-achttiende-eeuwse pand en het verblijfscomfort maken van de Wittenberg een memorabel bezoek en/of verblijf.

Wittenberg maakt deel uit van de Engelse organisatie edyn. Een sterk groeiende organisatie met openingen in de planning voor Londen, Cambridge, Dublin, Munchen, Berlijn, Lissabon en Kopenhagen.

Ondanks de huidige situatie gaan deze plannen nog steeds door. Het acquisitieteam is voortdurend op zoek naar aanvullende mogelijkheden voor nieuw vastgoed in belangrijke Europese steden.

Wellbeing staat centaal bij de Wittenberg en daarom sluit deze netwerkbijeenkomst heel goed aan met betrekking tot de huidige situatie.

Naar aanleiding het succes van ons vorige evenement brengen we ook deze keer naast inspirerende sprekers, een effectief netwerk instrument: Innercirclen naar MeerBusiness. Hoe dat er uitziet ziet u in het programma hieronder:

16.00 uur Welkom

17.30 General Manager over het succes en uitbreiding van The Wittenberg in deze bijzondere tijd*.

17.07 Eerste ronde InnerCirclen met deelnemers aan 1 (sta) tafel die met elkaar discuseren over thema eerste spreker

17.25 Start tweede spreker

17.32 Tweede ronde InnerCirclen met deelnemers aan 1 (sta) tafel die met elkaar discuseren over thema tweede spreker.

17.47 Start derde spreker

17.55 Derde ronde InnerCirclen met deelnemers aan 1 (sta) tafel die met elkaar discuseren over thema derde spreker.

18.30 Einde bijeenkomst

*Indien gewenst is een rondleiding mogelijk door het museum en de luxe appartementen door Senior Sales Manager Lisa Bouma

Aanmelden via: https://www.eventbrite.nl/e/tickets-in-de-tuin-of-kerkzaal-in-ieder-geval-bij-the-wittenberg-265856001457

 

HET LUTHER MUSEUM IN THE WITTENBERG

Het pand uit 1772 is genoemd naar de plaats waar Maarten Luther in 1517 zijn stellingen over de hervorming van de toenmalige kerk verkondigde. Dat leidde tot de Reformatie. Het pand is gebouwd als het Evangelisch-Luthers Diaconie Oude Mannen- en Vrouwenhuis. Het speelde een grote rol bij de opvang van armen, ouderen en wezen.

Aan het einde van de 16e eeuw wordt in Amsterdam de Lutherse gemeente gesticht. In de zeventiende eeuw is ongeveer twintig procent van de bevolking Luthers en vele gebouwen herinneren hieraan, zoals de Oude Lutherse Kerk aan het Spui en de Ronde Lutherse Kerk aan het Singel. De Lutherse kerk en diaconie verzamelden in de loop der geschiedenis belangrijk erfgoed.

Het gebouw zelf – met de regentenkamers, de gang en de kerkzaal – is het belangrijkste collectiestuk. De erfgoed-collectie bestaat verder uit schilderijen van onder meer Breenbergh en Ruysdael, zilver en authentieke meubelstukken.

Het Luther Museum Amsterdam laat het verhaal zien van een nieuwe start als kerkgemeenschap, met een eigen wijze van geloven en veel zorg voor elkaar.

 Afbeelding van In de tuin of kerkzaal? In ieder geval bij The Wittenberg

Tijd en locatie
  • Start time: 2022-06-09 16:00
  • End time: 2022-06-09 18:30
  • Luther Museum Amsterdam 570 Nieuwe Keizersgracht 1018 VG Amsterdam
Zoom Meetings

Contact

  • amsterdam@meerbusiness.nl

Volg ons

© 2020 MeerBusiness Amsterdam. All Rights Reserved. Powered by