×
  • Home
  • We vieren het begin van de Lente bij Music Meeting Lounge

We vieren het begin van de Lente bij Music Meeting Lounge

March 24, 2022 4:00 pm - 6:30 pm Music Meeting Lounge, Badlaan 1-BIS, 1182 JJ Amstelveen
24 maart viert MeerBusiness Amsterdam het begin van de Lente bij Meeting Music Lounge: er zit muziek in!

Over dit evenement

Op 21 maart is het begin van een nieuw seizoen. Op 8 maart is er een nieuwe persconferentie. Heel benieuwd of we daarna ook weer verder naar een “normaal” kunnen gaan.

In ieder geval vieren we op 24 maart de Lente. We weten zeker dat er meer zon, bloemen en …meer mogelijk gaat zijn dit seizoen!

We zijn welkom bij een vergaderruimte waar nog lang over wordt nagepraat. Waar alles klopt, qua sfeer en beleving. De Meeting Music Lounge – winnaar van de Provincie Award – heeft het helemaal! Deze ambiance is: inspirerend – exclusief – creatief – informeel – huiselijk – flexibel én met een knipoog naar vervlogen tijden, verrast. Hun slogan: Don’t You Forget About Me!

MeerBusiness Amsterdam is expert in het realiseren van méér business voor het MKB. Eén van de instrumenten die wij gebruiken is deze InnerCircle. MeerBusiness Amsterdam creëert tijdens de InnerCircle een omgeving waarbij bedrijven elkaars ambassadeur zijn en zorgen voor doorverwijzingen en aanbevelingen.

U zult tijdens deze bijeenkomst ervaren hoe dat het beste werkt en wat van de deelnemers verwacht wordt. De praktijk heeft ons geleerd dat het in eerste instantie gaat om ‘geven’. Vroeger of later volgt dan vanzelf het ‘ontvangen’. We gaan meteen aan de slag!

Tevens is die ondernemer of directeur die minimaal 5 medewerkers heeft én serieus geïnteresseerd is in een lidmaatschap van MeerBusiness Amsterdam ook van harte welkom!

Aanmelden via: https://www.eventbrite.nl/e/tickets-we-vieren-de-lente-bij-meeting-music-lounge-258023714877

 Afbeelding van Exclusieve MeerBusiness InnerCircle Music Meeting Lounge
 Afbeelding van We vieren de lente bij Meeting Music Lounge
Tijd en locatie
  • Start time: 2022-03-24 16:00
  • End time: 2022-03-24 18:30
  • Music Meeting Lounge, Badlaan 1-BIS, 1182 JJ Amstelveen
Zoom Meetings

Contact

  • amsterdam@meerbusiness.nl

Volg ons

© 2020 MeerBusiness Amsterdam. All Rights Reserved. Powered by