×
  • Home
  • In gesprek met bestseller auteur Martien van Winden

In gesprek met bestseller auteur Martien van Winden

January 21, 2021 4:00 pm - 5:45 pm Dit is een virtueel evenement

Martien van Winden is een charismatisch spreker en bestseller auteur. Hij is al 30 jaar jaar actief als belegger en bekleedde op dat terrein directiefuncties bij o.m. Robeco en Theodoor Gilissen Bankiers. Sinds 2006 is hij beheerder van Beleggingsfonds Hoofbosch.

Zijn nieuwste boek (alweer zijn vijfde) is binnen een week al uitverkocht en heet: “Je leeftijd als goudmijn”. Dit boek is niet voor niets zo snel uitverkocht met actuele onderwerpen als verschil tussen solide landen en zwakke landen. Wel of niet investeren in opkomende markten. China en de kracht van Amerika…en natuurlijk over de coronacrisis. Martien van Winden is heel zijn leven met beleggen bezig. Het is zijn absolute passie en die wil hij graag met je delen. Zijn motto: “allemaal financieel onafhankelijk”.

Dit is een interactieve zoommeting met als thema: “Visie op beleggen in het jaar 2021 en daarna” .

Programma:

16.00 uur welkom

16.05 Martien van Winden

16.30 Opdelen in groepen om aan opdrachten werken met verschillende actuele thema’s

17.00 Terugkoppeling van de groepen

17.15 Slotwoord Martien van Winden

17.30 Einde

Inloggen via zoom: https://us02web.zoom.us/j/87884644835

MeerBusiness Amsterdam is expert in het realiseren van méér business

Dit is een virtuele bijeenkomst via zoom. Wanneer u zich aanmeld krijgt u de inlog gegevens van dit event.

Over Martien van Winden:

Martien van Winden is al 30 jaar jaar actief als belegger en bekleedde op dat terrein directiefuncties bij o.m. Robeco en Theodoor Gilissen Bankiers. Sinds 2006 is hij beheerder van Beleggingsfonds Hoofbosch. Door zijn beleggingsresultaten (vanaf 1985 gemiddeld 18% per jaar) wordt hij de Nederlandse Warren Buffett genoemd.

In 2000, op de top van de beurshausse, publiceerde hij zijn bestseller over de Nederlandse economische geschiedenis ‘Rijk Blijven’. In dit boek waarschuwde hij voor het irrationele kuddegedrag van beleggers en pleitte hij voor een ruil van aandelen in obligaties. In 2001 volgde ‘Nederland, de schatkist van Europa’, over het wel en wee van de Europese eenwording en de gevolgen voor financiële markten. Verder publiceerde hij een studie over scenarioplanning: ‘Slag om de toekomst’. Ook is hij als columnist verbonden aan o.m. De Telegraaf en Algemeen Dagblad.

Sinds de publicatie van ‘Rijk blijven’ is hij een veelgevraagd spreker. Met regelmaat wordt voor de radio en TV zijn commentaar gevraagd over onderwerpen als de toekomst van Europa, de Euro, de pensioenen in Europa en de Nederlandse volksaard. Hij schuwt de confrontatie niet en zijn pleidooi voor herinvoering van de gulden is in de landelijke politiek niet onopgemerkt gebleven. Van Winden is gastdocent strategisch Management aan de Vrije Universiteit.

 

 

 

Tijd en locatie
  • Start time: 2021-01-21 16:00
  • End time: 2021-01-21 17:45
  • Dit is een virtueel evenement
Zoom Meetings

Contact

  • +31 20 2615188
  • amsterdam@meerbusiness.nl

Volg ons

© 2020 MeerBusiness Amsterdam. All Rights Reserved. Powered by