×
  • Home
  • Inspirerend netwerk-congres in Holiday Inn Amsterdam-Arena Towers

Inspirerend netwerk-congres in Holiday Inn Amsterdam-Arena Towers

October 14, 2021 4:00 pm - 6:30 pm Holiday Inn Express Amsterdam - Arena Towers, Hoogoorddreef 66b, 1101 BE Amsterdam-Zuidoost
Bijeenkomst MeerBusiness Amsterdam voor ondernemers en directeuren

Over dit evenement

De bijeenkomsten van MeerBusiness waren divers en heel bijzonder van Powerkiten tot museum. Ook op 14 oktober hebben we weer een heel origineel en een inspirerend netwerk-congres in het vier sterren hotel Holiday Inn Amsterdam-Arena Towers. Hoe ziet dat er ongeveer uit:

We hebben sprekers die je achtergrondinformatie geven over de topics op dit moment. Tussen de sprekers door gaan we op z’n MeerBusiness netwerken (en geloof me dat is heel verrassend). Zo hebben we een snel afwisselend programma met hoge energie.

P.S. We respecteren de regels van de locatie

The Vincent Hotel Groep bestaat uit een Nederlandse keten met 11 hotels. Op 14 oktober zijn we van harte welkom in de vier sterren hotel Holiday Inn Amsterdam-Arena Towers. Dit hotel is het grootste van de keten met 443 kamers en wel 1000 m2 aan vergaderruimtes. Met een eigen parkeerplaats is het ideaal aanrijden. Hierdoor is een ruim opgezette netwerkborrel goed mogelijk. Ook is het een nieuw hotel waardoor alle (ventilatie)veiligheidseisen kan worden voldaan.

Programma:

16.00 Welkom van de gasten

16.30 Welkom namens The Vincent Hotel Groep

17.50 Philip Kranendijk, Directeur Nederland Tribes

17. 10 Rob Roos, oud-ondernemer en Europarlementarier JA21

17.30 Netwerken

Vanaf 17.30 Mogelijkheid om een speciale Linkedin foto (tegen een kleine vergoeding van 15 euro) te maken door fotografe Vesna Zuuring

De ruimtes zijn ruim en flexibel in te richten. Hoe het eruit komt te zien, weten we nog niet precies: Hangt dus helemaal weer helemaal af van de dan geldende maatregelen.

Je bent in ieder geval in goed gezelschap!

Over de sprekers:

Directeur Nederland van Tribes, Peter Kranendijk. Hij vertelt over de ontwikkelingen op de nationale en internationale kantorenmarkt. De economische waarde voor de regio Amsterdam. Natuurlijk komt ook aan de orde wat het voor ons betekent nu de komende jaren onze manier van werken wellicht definitief is veranderd.

We zijn verheugd om als spreker oud-ondernemer en Europarlementariër Rob Roos van JA21 te mogen welkom heten. De rol van het MKB en natuurlijk ook The Green Deal komen tijdens deze bijeenkomst aan bod.

Tijd en locatie
  • Start time: 2021-10-14 16:00
  • End time: 2021-10-14 18:30
  • Holiday Inn Express Amsterdam - Arena Towers, Hoogoorddreef 66b, 1101 BE Amsterdam-Zuidoost
Zoom Meetings

Contact

  • +31 20 2615188
  • amsterdam@meerbusiness.nl

Volg ons

© 2020 MeerBusiness Amsterdam. All Rights Reserved. Powered by