Kunt u deze nieuwsbrief niet goed lezen? Bekijk de nieuwsbrief hier online.
Nieuwsbrief 2020 
In deze nieuwsbrief:
  • Beursperikelen, hypnose en lente op 19 maart
  • JAN©: Wat je als werkgever over het Coronavirus moet weten!
  • InnerCircle Extra bij TopSport Amsterdam op 26 maart
  • Prestigeuze prijswinnaar Mint Tower spreekt op de Lenteborrel op 19 maart
  • De jury van de Amsterdam International Business Award
  • Exportsubsidie van de rijksoverheid voor MKB-ondernemers
  • Wat een leuke borrel bij De Wijnzaak/BedrukteFles!
  • Die Port van Cleve en Dutch Design Hotel Artemis zoeken medewerkers
  • Varen met Directeuren op 22 april
Beursperikelen, hypnose en lente op 19 maart

Vandaag crashte de beurs. Maar wat gaat er hierna gebeuren? Tijdens de Lenteborrel op 19 maart zullen Jeroen Bakker en Dejan Markovic van Mint Tower hun analyse geven over de situatie op de beurzen wereldwijd. Verder zal dr. Marius Rietdijk voor het eerst hypnose toepassen op een zakelijke manier. Dat zal dus een heel bijzonder netwerkevenement in Het Amsterdamse Proeflokaal worden. Meld u snel aan!

 
Aanmelden
JAN©: Wat je als werkgever over het Coronavirus moet weten!

Ook JAN© heeft aangegeven op de Lenteborrel aanwezig te zijn. Eventuele vragen over onderstaande zou je dan ook nog persoonlijk kunnen stellen. Inmiddels slaan de gevolgen van het Coronavirus ongenadig toe. Lees wat u als werkgever in ieder geval over dit virus moet weten:
Moet je als werkgever voorzorgsmaatregelen nemen om besmetting met het Coronavirus te voorkomen?
Mag ik werknemers ontslaan als ik door het Coronavirus minder werk heb?
Heeft een werknemer in quarantaine (vanwege het Coronavirus) recht op doorbetaling van loon?

 
InnerCircle Extra bij TopSport Amsterdam op 26 maart

Op 26 maart krijgen onze partners en sponsoren de kans op een exclusief “kijkje in de keuken” bij TopSport Amsterdam. Deze partner van MeerBusiness Amsterdam verbindt de zakelijke wereld met de topsport. Zij houden kantoor in het mooie Olympisch Stadion en een rondleiding is onderdeel van het programma. Daarna gaan we met elkaar samenwerken. Er is slechts plaats voor 25 ondernemers of directeuren.

 
Aanmelden
Prestigeuze prijswinnaar Mint Tower spreekt op de Lenteborrel op 19 maart

Vanwege de huidige bijzondere tijden zullen tijdens de Lenteborrel op 19 maart Jeroen Bakker en Dejan Markovic van Mint Tower hun analyse geven over de situatie op de beurzen. Kunnen we ze meteen feliciteren met het winnen van een van de Eurohedge Awards op 13 februari in Londen. Mint Tower Arbitrage Fund is daar uitgeroepen tot beste hedgefund in de categorie Convertibles en Volatility. Wat een superprofessionals! MeerBusiness Amsterdam feliciteert hierbij het gehele team van Mint Tower! Proficiat!!

 
De jury van de Amsterdam International Business Award

De uitreiking van de International Amsterdam Business Award is op 29 mei in het hernieuwde, net geopende Felix Meritis. Belangrijk omdat deze prijs wordt uitgereikt aan een internationaal bedrijf dat ook teruggeeft aan de regio. V.l.n.r. ziet u prof. dr. Marc Salomon (Dean Amsterdam Business School), Eline Deijs (directeur Marketing & Digital RAI), Mustafa Tanriverdi (CEO Dutch Development Agency), Jessica Ylstra (eigenaar ACS AudioVisual Solutions).

 
Exportsubsidie van de rijksoverheid voor MKB-ondernemers

Bent u MKB-ondernemer en heeft u ambities om in het buitenland uit te breiden? Loopt u hierbij tegen vragen aan en weet u niet goed welke stappen u moet zetten? Dan is deze coachingsvoucher iets voor u! Veel subsidie wordt gereserveerd voor grote bedrijven, maar deze subsidie is speciaal voor MKB-ondernemers die hun product, dienst of online oplossing willen exporteren en de vruchten willen plukken van internationale groei.

 
Lees verder
Wat een leuke borrel bij De Wijnzaak/BedrukteFles!

Op dinsdag 25 februari parkeerden wij in een saaie wijk in Hoofddorp. Bij binnenkomst in De Wijnzaak veranderde de stemming onmiddellijk: wij waanden ons gelijk in een authentiek Frans dorp! In deze bijzondere omgeving vond onze netwerkborrel plaats. Anne-Marie van Leggelo (bekend van tv) gaf uitleg over de etiquette bij het wijndrinken. Daarna volgde een perfect verzorgde wijnproeverij. Men bleef nog lang netwerken. Hartelijk dank De Wijnzaak/BedrukteFles voor een supergaaf evenement!

 
Die Port van Cleve en Dutch Design Hotel Artemis zoeken medewerkers

Ben jij een Horeca topper en wil jij graag werken op een unieke locatie? Wat dacht je van Die Port van Cleve (op de plek van de eerste Heineken Brouwerij ter wereld!) of Dutch Design Hotel Artemis. Flexibele uren en werktijden. Jouw ontwikkeling staat bij ons op nummer 1. We zoeken o.a. medewerkers in de bediening, Barista’s en parttime portiers.

 
Bekijk alle vacatures
Varen met Directeuren op 22 april

Het is al jaren een traditie: Varen met Directeuren. Inmiddels voor de elfde keer organiseren wij dit zeer succesvolle evenement. U gaat aan boord waardevolle contacten opdoen, ondertussen genietend van de grote schoonheid van Amsterdam. Deze vaartocht door de grachten en over de Amstel is compleet verzorgd. Dit jaar is de ontvangst in Amstel Boathouse. Daarna monsteren we aan op de prachtige boten van onze partner Smidtje Luxury Cruises.

 
Aanmelden
Agenda
19-03-2020 Lenteborrel in Het Amsterdamse Proeflokaal
26-03-2020 InnerCircle Extra van MeerBusiness bij Topsport Amsterdam
 
Volledige agenda
Partners
Contact
MeerBusiness Amsterdam
Meer en Vaart 286
1068 LE Amsterdam
+31 20 2615188
amsterdam@meerbusiness.nl
amsterdam.meerbusiness.nl
Afmelden voor deze nieuwsbrief of gegevens wijzigen