Kunt u deze nieuwsbrief niet goed lezen? Bekijk de nieuwsbrief hier online.
Nieuwsbrief 2020 
In deze nieuwsbrief:
  • Win bij MeerBusiness een testrit in een Lexus!
  • Een heerlijke netwerkborrel op 25 februari!
  • MBA Bootcamp was weer een doorslaand succes!
  • Open NetwerkCircle op 4 maart
  • Timo Perdaan: Chairman bij Young & Succesfull van MeerBusiness Amsterdam
  • Vier met ons het voorjaar tijdens de Lenteborrel op 19 maart!
  • JAN© Special Lonen: De belangrijkste wijzigingen in 2020 voor de werkgever
  • Wat vinden ondernemers van MeerBusiness Amsterdam?
  • Open Toren Dag op 21 maart
Win bij MeerBusiness een testrit in een Lexus!

Heeft u altijd al eens in een Lexus willen rijden? Gaat u voor een ongeëvenaard luxe rijervaring en puur rijplezier? Dan hebben wij goed nieuws! Onder leden van MeerBusiness Amsterdam worden twee (48 uur) testritten verloot! Mail naar marketing.amsterdam@meerbusiness.nl dat u wilt meedingen. De loting vindt deze week plaats, dus reageer direct! (Tijdens de borrel van 25 februari verloten we nog een testrit).

 
Meld u aan voor de borrel van 25 februari
Een heerlijke netwerkborrel op 25 februari!
Wilt u ook wel eens weten wat nu echt een goede wijn maakt? Wilt u echt goed netwerken? Op 25 februari is er een sfeervol netwerkevent bij onze sponsor De Wijnzaak/Bedrukte Fles in Hoofddorp. Zodra u binnen bent, waant u zich in een dorp in Frankrijk. Zij bieden een ruime keus in wijn en destillaten. U kunt ook uw eigen unieke fles laten ontwerpen. Een kleine proeverij en de verloting van een (48 uur) proefrit in een Lexus maken dit evenement compleet!
 
Aanmelden
MBA Bootcamp was weer een doorslaand succes!

Het MBA Bootcamp barstte vorige week uit zijn voegen van de deelnemers. De belangstelling was werkelijk overweldigend! Een kleine greep uit de talloze reacties:
• Anja Garritsen: “Top workshop over hoe je als MKB kan groeien. Een echte aanrader.”
• Inge de Kreek-Matthijsse: “Vorige week een interessante, leerzame & ook gezellige middag gehad tijdens de Business Bootcamp! … Nu aan de slag met alle nieuwe kennis!”
We begrijpen dat u baalt als u het gemist hebt. Geen nood! Schrijf u hieronder in voor de editie van 7 en 8 mei.

 
Aanmelden voor MBA Bootcamp op 7 en 8 mei
Open NetwerkCircle op 4 maart
Wat vonden de deelnemers van de vorige Open NetwerkCircle?
• Marco van Barneveld: “Afgelopen woensdag nieuwe mensen leren kennen bij MeerBusiness Amsterdam. Een middag waarbij er weer veel kennis gedeeld is en waarbij iedereen elkaar probeert te helpen, daar waar nodig."
• Rudy van Duijvenvoorde: “Dankjewel voor de uitnodiging, een energieke middag! Bedankt voor alle bijdragen van iedereen!"
• Menno Verheij: “Ik vond het ook een heel inspirerende middag met een leuke, maar vooral heel open groep gesprekspartners.
Ook een Open NetwerkCircle meemaken? Meld u hieronder aan.
 
Aanmelden
Timo Perdaan: Chairman bij Young & Succesfull van MeerBusiness Amsterdam

Op onze bijeenkomsten komen we veel succesvolle jonge ondernemers tegen die aanliepen tegen hun eigen grenzen. Ze vroegen ons hun daarbij te helpen en zo zijn we op zoek gegaan naar een aanspreekpunt voor deze jonge doelgroep. Welkom Timo Perdaan! Hieronder wat meer over deze dynamische persoonlijkheid.

 

"Blij en trots ben ik met mijn nieuwe rol als Chairman Young & Succesfull bij MeerBusiness. In het dagelijkse leven houd ik mij bezig met het verbinden van mens en organisatie. Ondernemen en netwerken zijn nauw met elkaar verbonden. Ondernemers die hun netwerk niet onderhouden begrijp ik moeilijk. Netwerken is niet voor iedereen weggelegd. Maar je hoeft het er niet bij te laten zitten, juist daarbij help ik graag!"

 
Lees verder en ontmoet Timo
Vier met ons het voorjaar tijdens de Lenteborrel op 19 maart!
Op donderdag 19 maart organiseert MeerBusiness Amsterdam weer haar fameuze Lenteborrel! Het is dan eindelijk weer bijna lente en dat willen we graag met u vieren. Deze netwerkbijeenkomst is bedoeld voor de partners, sponsors en leden van MeerBusiness Amsterdam. Verder is elke ondernemer of directeur die minimaal vijf werknemers heeft en serieus van plan is lid te worden, uiteraard van harte welkom. Kom met ons het glas heffen op het voorjaar!
 
Aanmelden
JAN© Special Lonen: De belangrijkste wijzigingen in 2020 voor de werkgever
Voor ondernemers begint het nieuwe jaar vanouds met de nodige wijzigingen. JAN© biedt je jaarlijks een handvat door middel van de Special Lonen die wordt opgesteld door de SRA, de accountantsorganisatie waarbij JAN© is aangesloten. Uiteraard staat deze special ook dit jaar weer voor je klaar! Je vindt hierin de laatste wijzigingen in wet- en regelgeving en de nieuwe tarieven en percentages op een rij.
 
Verder lezen
Wat vinden ondernemers van MeerBusiness Amsterdam?

In de krant die op de Amsterdam Business Inspiration op 11 december jl. werd uitgereikt, stond een aantal mooie recensies over MeerBusiness Amsterdam.
• Brigitte de Weij: “Het beste wat MeerBusiness mij heeft gebracht is een fijne samenwerking met een partij die ik via MeerBusiness heb ontmoet.
• Jasper van Doornik: “De reden dat ik voor MB heb gekozen is het brede netwerk van beslissers en de kwaliteit van de evenementen waar wij elkaar ontmoeten”.
• Ketan Gunnink: “MeerBusiness Amsterdam is in staat om bruggen te bouwen tussen ondernemers onderling. Wat voor Sales by Ketan ook aansluit is dat MeerBusiness een hart heeft voor het MKB”.
Overtuigd? Word lid!

 
Open Toren Dag op 21 maart
Op zaterdag 21 maart 2020 vindt de achtste Open Toren Dag in Amsterdam plaats. Op deze dag openen 21 historische en hedendaagse torens in Amsterdam vanaf 10.00 uur tot 16.00 uur hun deuren voor het publiek. Welke torens deelnemen en voor welke torens u zich eventueel moet inschrijven wordt 1 maart 2020 via de site en de Facebook pagina bekend gemaakt. Gedurende de Open Toren Dag zijn er vele activiteiten in en rondom deze torens voor de bezoekers.
 
Meer info
Agenda
25-02-2020 De wijnproeverij en netwerkborrel van MeerBusiness op 25 februari 2020
04-03-2020 Open NetwerkCircle
 
Volledige agenda
Partners
Contact
MeerBusiness Amsterdam
Meer en Vaart 286
1068 LE Amsterdam
+31 20 2615188
amsterdam@meerbusiness.nl
amsterdam.meerbusiness.nl
Afmelden voor deze nieuwsbrief of gegevens wijzigen