Kunt u deze nieuwsbrief niet goed lezen? Bekijk de nieuwsbrief hier online.
Nieuwsbrief 2019 
In deze nieuwsbrief:
  • Primeur in Nederland: Uitvoering Earth Anthem
  • Het tiende Varen met Directeuren “was perfect georganiseerd”
  • MeerBusiness Amsterdam gaat naar de beurs
  • Deze chefkok gaat voor u koken
  • "Had het voor geen goud willen missen...."
  • Maak deel uit van onze VIP InnerCircle op 8 mei
  • Wilt u ook bij het Amsterdam Business Awards Gala aanwezig zijn?
  • JAN©: ontbijtsessie op 21 mei
  • InnerCircle Gold bij Mint Tower op 14 mei
Primeur in Nederland: Uitvoering Earth Anthem
Op 7 juni tijdens het Amsterdam Business Awards Gala zal het Conservatorium van Amsterdam het prachtige Earth Anthem van Abhay Kumar ten gehore brengen. Deze Indiase diplomaat en dichter schreef de compositie geïnspireerd door de oeroude filosofische Sanskriettekst “de Upanishads” en de foto die Apollo 17 nam van de aarde in 1972. Het Earth Anthem is een huldebetuiging aan de aarde en al het leven daarop. We kunnen bijna niet wachten!
 
Klik hier om tickets te kopen
Het tiende Varen met Directeuren “was perfect georganiseerd”

Gisteren, met zonovergoten weer, verzamelden zich circa 90 ondernemers en directeuren bij SushiSamba. Zij genoten daar van de bijzondere hapjes om daarna op de prachtige City Tenders Vondel en Couperus van Smidtje Luxury Cruises hun gesprekken voort te zetten. Een korte tussenstop met rondleiding volgde bij het bijzondere Gassan Diamonds. Enkele Quotes: “Varen met directeuren met MeerBusiness Amsterdam was weer een prachtig avontuur. De ontvangst bij SushiSamba en het bezoek bij Gassan was perfect georganiseerd”, Frank Scheers. “Prachtige dag was het om te varen, bedankt MeerBusiness Amsterdam voor deze geweldige middag!”, Jan Duinkerken.

 
Klik hier voor de video van Frank Scheers
MeerBusiness Amsterdam gaat naar de beurs
Iedere ochtend luidt een gast van Euronext om 09.00 uur de gong om de beurshandel officieel te openen. Deze gongslag vindt plaats door (inter)nationale prominente gasten die de beurs daarvoor persoonlijk benadert. Op 27 mei aanstaande is MeerBusiness Amsterdam, vanwege haar tienjarig bestaan, uitgenodigd om deze eervolle taak te verrichten. MeerBusiness Amsterdam zal met een mooie afvaardiging van de organisatie en enkele partners het podium betreden en de beroemde gong een mep verkopen.
 
Deze chefkok gaat voor u koken
Inmiddels is de chefkok voor het diner van het Amsterdam Business Awards Gala op 7 juni in de RAI Amsterdam bekend. Met trots kunnen we mededelen dat wij Chefkok Wessel Ruijmgaart van restaurant AIM uit Loosdrecht hebben weten te strikken. Door zijn jarenlange ervaring bij o.a. Restaurant Aan de Poel** in Amstelveen en De Kersentuin in Amsterdam kunt u de meest verrassende en waanzinnige gerechten verwachten. Wij kijken er nu al naar uit!
 
Klik hier om tickets te kopen
"Had het voor geen goud willen missen...."
"Het waren twee heel bijzondere en leerzame dagen. Zeer geïnspireerd door Sander Klos", Mireille Ruitenburg. "Deelnemen was elke minuut waard. Sander Klos zet aan tot actie en geeft een samenhangende aanpak met direct toepasbare, praktische tools…. Had het voor geen goud willen missen. Wij zijn direct begonnen met toepassing", Robbert Bouman. We hebben het natuurlijk over de MBA Bootcamp die door MeerBusiness Amsterdam georganiseerd was. Goed nieuws voor de ondernemers die exponentieel willen groeien maar op 12 en 13 april geen tijd hadden: er komt waarschijnlijk een vervolg…. 
 
klik hier voor de foto's van Monique Kooijmans
Maak deel uit van onze VIP InnerCircle op 8 mei
MeerBusiness Amsterdam is expert in het realiseren van méér business voor het MKB. Eén van de instrumenten die wij gebruiken is de VIP InnerCircle. MeerBusiness Amsterdam creëert dan een omgeving waarbij bedrijven elkaars ambassadeur zijn en zorgen voor doorverwijzingen en aanbevelingen. Deze bijeenkomst is bedoeld voor onze Premium leden. Tevens is elke ondernemer of directeur die minimaal 5 medewerkers heeft én serieus geïnteresseerd is in een lidmaatschap van harte welkom!
 
klik hier om u aan te melden
Wilt u ook bij het Amsterdam Business Awards Gala aanwezig zijn?
Op vrijdag 7 juni 2019 vindt het Amsterdam Business Awards Gala plaats in de RAI Amsterdam. Meer dan 320 Decision makers uit de regio Amsterdam zullen het evenement bijwonen. Dat maakt het een van de belangrijkste zakelijke bijeenkomsten van het jaar. Dit is toch wel de perfecte avond om met uw gezelschap te genieten van een exclusief galadiner én de uitreiking van de Awards én vermaakt te worden met top-entertainment. Wilt u er ook bij zijn? Nu is dat vanwege de grotere opzet mogelijk!
Dresscode: Black Tie. Kosten voor deelname: MeerBusiness Leden €195 ex btw, niet leden €295 ex btw en een gehele VIP-Tafel €2000 ex btw.
 
Klik hier om tickets te kopen
JAN©: ontbijtsessie op 21 mei
De afgelopen periode zijn er weer veel ontwikkelingen geweest op het gebied van arbeidsrecht die gevolgen kunnen hebben voor jou als ondernemer. De juristen van JAN© praten je tijdens een interactieve ontbijtsessie bij, zodat je weer helemaal up-to-date bent. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het wetsvoorstel Wet Arbeid in Balans die de kloof tussen vaste contracten en flexibele arbeid moet verkleinen, de positie van de ZZP’er en hoe het zit met het doorwerken na de AOW-gerechtigde leeftijd. 
 
klik hier voor meer informatie
InnerCircle Gold bij Mint Tower op 14 mei
Op dinsdag 14 mei van 8:30 – 10:30 uur is er een InnerCircle Gold van MeerBusiness Amsterdam. Deze vindt plaats bij Mint Tower Capital, Beursplein 5 te Amsterdam. De InnerCircle Gold is alléén toegankelijk voor de partners en sponsoren van MeerBusiness Amsterdam. Vergeet u niet uw legitimatie mee te nemen? Indien u geïnteresseerd bent in een sponsorship of partnership kunt u contact met ons opnemen via amsterdam@meerbusiness.nl  
 
klik hier om u aan te melden
Agenda
08-05-2019 VIP InnerCircle
14-05-2019 InnerCircle Gold van MeerBusiness bij Mint Tower Capital
 
Volledige agenda
Partners
Contact
MeerBusiness Amsterdam
Meer en Vaart 286
1068 LE Amsterdam
+31 20 2615188
amsterdam@meerbusiness.nl
amsterdam.meerbusiness.nl
Afmelden voor deze nieuwsbrief of gegevens wijzigen