Kunt u deze nieuwsbrief niet goed lezen? Bekijk de nieuwsbrief hier online.
Nieuwsbrief 2019 
In deze nieuwsbrief:
  • Jubileumeditie "Varen met Directeuren" leuker dan ooit!
  • Wilt u ook bij het Amsterdam Business Awards Gala aanwezig zijn?
  • Even voorstellen: de jury van de International Award
  • Nieuwe partner: EPS Amsterdam
  • Exclusief: InnerCircle Gold bij Mint Tower
  • JAN©: Managementovereenkomst of toch niet?
  • Het gaat goed met nieuwe leden: Welkom!
  • MeerBusiness nu "Friends" met Het Friendship Sports Centre!
  • Effectief je doelgroep bereiken? Zuiver Media helpt!
  • Een ideale mix van business en pleasure bij sponsor Sligro
Jubileumeditie "Varen met Directeuren" leuker dan ooit!

Op 24 april vindt een heel bijzondere, tiende (!) editie van Varen met Directeuren plaats. LET OP: de ontvangstlocatie is gewijzigd in SUSHISAMBA. Dit is een van de beste restaurants van Amsterdam met het mooiste terras. Daarna stappen we op de elektrisch aangedreven boten van Rederij ’t Smidtje. Een tussenstop met een korte rondleiding is gepland bij Gassan Diamonds.  

 
Klik hier om tickets te kopen
Wilt u ook bij het Amsterdam Business Awards Gala aanwezig zijn?
Op vrijdag 7 juni 2019 vindt het Amsterdam Business Awards Gala plaats in de RAI Amsterdam. Meer dan 320 Decision makers uit de regio Amsterdam zullen het evenement bijwonen. Dat maakt het een van de belangrijkste zakelijke bijeenkomsten van het jaar. Dit is toch wel de perfecte avond om met uw gezelschap te genieten van een exclusief galadiner én de uitreiking van de Awards én vermaakt te worden met top-entertainment. Wilt u er ook bij zijn? Nu is dat vanwege de grotere opzet mogelijk!
Dresscode: Black Tie. Kosten voor deelname: MeerBusiness Leden €195 ex btw, niet leden €295 ex btw en een gehele VIP-Tafel €2000 ex btw.
 
Klik hier om tickets te kopen
Even voorstellen: de jury van de International Award

Onlangs is de jury van de International Business Award weer bij elkaar gekomen. Zij staan voor de zware taak de winnaar van deze felbegeerde award te kiezen. V.l.n.r. ziet u Martin van Nierop, Prof. dr. Marc Salomon en drs. Jessica Ylstra. De International Business Award is een prijs voor buitenlandse bedrijven in de metropoolregio Amsterdam die aan de regio hebben bijgedragen. Het bedrijf wordt beoordeeld op o.a. footprint voor de Metropoolregio Amsterdam en duurzaamheid.

 
Nieuwe partner: EPS Amsterdam
Drukwerk is (weer) hip en vormt een rustpunt in de overvloed aan elektronische communicatie. Als ondernemer moet je communiceren en goed drukwerk is een mooie vorm hiervan. Visitekaartjes, folders, banners, briefpapier, enveloppen,  stickers. Onze nieuwe partner EPS Amsterdam levert dit alles vakkundig en snel. Gespecialiseerd in echte A3 kranten, leporello’s (meterslange uitvouwfolders) en brochures. Dit alles tegen scherpe prijzen.
 
Klik hier om naar hun website te gaan
Exclusief: InnerCircle Gold bij Mint Tower
Op dinsdag 14 mei van 8:30 – 10:30 uur is er voor onze meest exclusieve leden een InnerCircle Gold van MeerBusiness Amsterdam. Deze vindt plaats bij Mint Tower Capital, Beursplein 5 te Amsterdam. De InnerCircle Gold is alléén toegankelijk voor de partners en sponsoren van MeerBusiness Amsterdam. Vergeet u niet uw legitimatie mee te nemen? Indien u geïnteresseerd bent in een sponsorship of partnership kunt u contact met ons opnemen via amsterdam@meerbusiness.nl
 
JAN©: Managementovereenkomst of toch niet?

Regelmatig verzoeken klanten ons om in de managementovereenkomst op nemen dat in geval van ziekte de onderneming gedurende maximaal twee jaren hun managementvergoeding doorbetaalt. Wij begrijpen dat dit soms wenselijk is, maar het is vanuit juridisch/fiscaal oogpunt niet verstandig om dit op te nemen. Doe je dat wel, dan is de kans aanwezig dat de Belastingdienst de overeenkomst als een dienstbetrekking beschouwt, met als gevolg dat er mogelijk premies werknemersverzekeringen over de vergoeding moeten worden afgedragen.

 
Klik hier om verder te lezen
Het gaat goed met nieuwe leden: Welkom!

Onze netwerkbijeenkomsten worden door veel ondernemers en directeuren gewaardeerd omdat hun zakelijke kennissenkring hierdoor sterk uitgebreid wordt. De volgende professionals hebben vrijblijvend een evenement bezocht en zijn op basis van hun bevindingen lid geworden:

• De heer Zijdel van HD-rent
• De heer Gunnink van Sales by Ketan
• De heer Teekens van TeekensKarstens Advocaten
• De heer Langelaar van TeekensKarstens Advocaten
• Mevrouw Tervoort van About Human

Wij heten hen van harte welkom!

 
klik hier voor meer informatie
MeerBusiness nu "Friends" met Het Friendship Sports Centre!
Friendship Sports Centre is een uniek sportcentrum in Europa en speciaal voor mensen met een beperking. De sporters kunnen hierdoor in een veilige omgeving meerdere sporten beoefenen. Om de continuïteit van het Centre te vergoten zijn er prachtige businessruimtes gecreëerd. Ruimtes die door het bedrijfsleven (MVO) kunnen worden gebruikt voor eigen presentaties, vergaderingen, evenementen, en dergelijke. Alle inkomsten komen ten goede aan de continuïteit van het Friendship Sports Centre.
 
Klik hier om naar hun website te gaan
Effectief je doelgroep bereiken? Zuiver Media helpt!
Door het continu toenemend aantal advertentiemogelijkheden zien veel adverteerders door de bomen het bos niet meer. Full service mediabureau Zuiver Media helpt en adviseert haar klanten via welke (online én offline) media zij hun doelgroep het meest optimaal, zo effectief en efficiënt mogelijk kunnen bereiken. Op het juiste moment, in de juiste context, in de juiste dosering, tegen de gunstigste prijs. Bezoek onze website of neem contact op met Rick Koornneef: 06-52432198.
 
Klik hier om naar hun website te gaan
Een ideale mix van business en pleasure bij sponsor Sligro
Het was weer een mooi "ontbijt" op 5 april j.l. bij sponsor Sligro. Men werd ontvangen met broodjes, koffie, thee, sap en bubbles. Daarna kwamen al snel de culinaire hoogstandjes van de chefkok Armando Kampe van restaurant Baut. Wat een smaakbeleving! Vervolgens vond een interessante InnerCircle met mooi gemengd gezelschap ondernemers plaats. Hoe leuk is het om te zien dat heel veel ondernemers open staan voor nieuwe gerechten en nieuwe wijzen van klaarmaken maar bovenal voor elkaar!
 
Agenda
12-04-2019 M(eer)B(usiness)A(ccelerator) Bootcamp 12 en 13 April
24-04-2019 Varen met Directeuren
 
Volledige agenda
Partners
Contact
MeerBusiness Amsterdam
Meer en Vaart 286
1068 LE Amsterdam
+31 20 2615188
amsterdam@meerbusiness.nl
amsterdam.meerbusiness.nl
Afmelden voor deze nieuwsbrief of gegevens wijzigen