Kunt u deze nieuwsbrief niet goed lezen? Bekijk de nieuwsbrief hier online.
Nieuwsbrief 2019 
In deze nieuwsbrief:
  • Prof. Cees Dam eregast bij Varen met Directeuren
  • Een goed begin van de lente!
  • Dit mag je absoluut niet missen: MBA Bootcamp
  • Proevend netwerken bij Sligro op 5 april
  • Successful Single, Scheepvaartmuseum Amsterdam, 10 mei
  • 10 Jaar jubileum: Het Amsterdam Business Awards Gala 2019 op 7 juni
  • JAN©: BTW-gevolgen Brexit
  • Welkom nieuwe leden!
Prof. Cees Dam eregast bij Varen met Directeuren

Op 24 april wordt er weer gevaren door de grachten en over de Amstel met de luxe boten van Rederij ’t Smidtje. Bij "Varen met Directeuren 2019" hebben wij dit keer een eregast: prof. Cees Dam, de architect van o.a. de Stopera. Verder gaat ook dit jaar ZP Radio weer mee aan boord. Sebas Krijgsman maakt een reportage van de jubileumeditie die later wordt gedeeld in deze nieuwsbrief. U kunt ook aanwezig zijn bij dit exclusieve evenement wanneer u directeur bent met meer dan 5 werknemers. 

 
Klik hier om tickets te kopen
Een goed begin van de lente!

De aftrap van het voorjaar was in het Bilderberg Garden hotel op 20 maart j.l. met de Lenteborrel van MeerBusiness Amsterdam. Wat was dit weer een mooie (door JAN© Adviseurs gesponsorde) bijeenkomst. Ook werd onze nieuwe mobiliteitspartner Lexus onthuld en stonden er 2 gloednieuwe modellen: de Lexus UX. "Het was bijzonder aangenaam en nuttig. Leuk om te zien hoe bevlogen jullie invulling geven aan dit netwerkevent en op speelse wijze mensen met elkaar in contact brengen", liet Remy Del Mistro van Netdata Systems via LinkedIn weten. En zo was het maar net :-)

 
Dit mag je absoluut niet missen: MBA Bootcamp

Je huidige omzetplafond doorbreken en je bedrijf versneld laten gaat groeien?!? Met deze MBA Bootcamp hebben we hebben een omzetverdubbeling als beoogd resultaat. Geen stoffige lezingen of motivational speakers. Wel alles wat op een goede MBA wordt behandeld, althans wat ze zouden moeten behandelen.

MBA Bootcamp op vrijdag en zaterdag 12 en 13 april in Amsterdam. Deze groeiformule is universeel en van toepassing op ieder bedrijf, ongeacht grootte of markt.

 
Klik hier om verder te lezen of u aan te melden
Proevend netwerken bij Sligro op 5 april
Op vrijdag 5 april vindt om 9:00 uur een ontbijt met chefkok plaats van MeerBusiness Amsterdam bij Sligro. Aansluitend is er een InnerCircle. MeerBusiness Amsterdam creëert tijdens deze InnerCircle een omgeving waarbij bedrijven elkaars ambassadeur zijn en zorgen voor doorverwijzingen en aanbevelingen. Alleen toegankelijk voor Members van MeerBusiness Amsterdam en deelnemers die zich ter plekke inschrijven als member.
 
klik hier om u aan te melden
Successful Single, Scheepvaartmuseum Amsterdam, 10 mei
Successful Single is een high end evenement waar succesvolle singles hun levenspartner ontmoeten via één op één daten. Praten over werk en hobby is niet toegestaan. Mobiele telefoons zijn niet gewenst. Dit verhoogt de kans op het ontmoeten van een levenspartner tijdens de date. Meld je aan voor de ‘business lounge’ als je zeer gesteld bent op je privacy en maak een afspraak met een van onze relatiecoaches voor een diepte-interview. Door middel van het diepte-interview ontmoet jij een man of vrouw die bij je past.
 
Klik hier om verder te lezen of u aan te melden
10 Jaar jubileum: Het Amsterdam Business Awards Gala 2019 op 7 juni
We vieren de aftrap van het tienjarig jubileum van MeerBusiness Amsterdam op de Amsterdam Business Award 2019. Zo'n 350 decision makers uit de regio Amsterdam zullen het Amsterdam Business Awards Gala op 7 juni in de RAI bijwonen. Dat maakt het tot een van de belangrijkste zakelijke bijeenkomsten van het jaar en daarmee vergelijkbaar met het DNA Gala, Musical Awards Gala enz. Dit is toch wel de perfecte avond om met uw gezelschap te genieten van een exclusief galadiner, te kijken naar de prijsuitreiking en vermaakt te worden met top-entertainment van het Conservatorium van Amsterdam.
 
Klik hier om tickets te kopen
JAN©: BTW-gevolgen Brexit

Een harde Brexit zit er aan te komen (of toch niet…) De voorspellingen spreken onder andere van ernstige vertragingen in de vervoersbewegingen van en naar de UK, hamsteren, voorraad-tekorten en lege schappen, grote prijs- en kostenstijgingen van bepaalde producten, verloren gaan van bederfelijke en beperkt houdbare waren en uiteindelijk een substantiële negatieve impact op de economie in zijn geheel, zowel in de UK als in de EU. JAN© zet voor jou de gevolgen voor de BTW op een rij.

 
Klik hier om verder te lezen
Welkom nieuwe leden!

Onze netwerkbijeenkomsten worden door veel ondernemers en directeuren gewaardeerd omdat hun zakelijke kennissenkring hierdoor sterk uitgebreid wordt. De volgende professionals hebben vrijblijvend een evenement bezocht en zijn op basis van hun bevindingen lid geworden:

• De heer Wansink van Wansink Elektro & Communicatie bv
• De heer Rengers van Friendship Sports Centre
• De heer Haagen van Take Five Homes
• De heer Te Riele van TechResources bv
• Mevrouw Van der Oord van Bring At Work
• De heer Kok van Philip Morris
• De heer Van Bergen van Mount Reachmore

Wij heten hen van harte welkom! Indien u meer informatie wenst over een lidmaatschap, sponsorschap of partnerschap, neem dan contact met ons op via amsterdam@meerbusiness.nl


 
Agenda
27-03-2019 VIP InnerCircle van MeerBusiness op 27 maart 2019
05-04-2019 Ontbijt bij Sligro met InnerCircle: proeven en praten
12-04-2019 M(eer)B(usiness)A(ccelerator) Bootcamp 12 en 13 April
24-04-2019 Varen met Directeuren
 
Volledige agenda
Partners
Contact
MeerBusiness Amsterdam
Meer en Vaart 286
1068 LE Amsterdam
+31 20 2615188
amsterdam@meerbusiness.nl
amsterdam.meerbusiness.nl
Afmelden voor deze nieuwsbrief of gegevens wijzigen