Kunt u deze nieuwsbrief niet goed lezen? Bekijk de nieuwsbrief hier online.
Nieuwsbrief 2019 
In deze nieuwsbrief:
  • Amsterdam Business Awards op 7 juni in de RAI
  • Exclusieve 5 * Lente-bijeenkomst met JAN©
  • Nieuwe sponsor: The Wittenberg Boutique Aparthotel
  • Masterclass Successful Single 30 maart MirrorCentre Amsterdam.
  • MBA Bootcamp: naar verdubbeling van je omzet!
  • VIP InnerCircle op 27 maart
  • Proeven en praten bij Sligro op 5 april
  • Varen met Directeuren vanaf restaurant Spingaren op 24 april
  • Rederij 't Smidtje: Varen als een koning?
Amsterdam Business Awards op 7 juni in de RAI

Voor de uitreiking van de Amsterdam Business Awards op 7 juni aanstaande in de RAI hebben we niemand minder dan Paul van Liempt weten vast te leggen. We verwachten met deze stap de 10e editie van de uitreiking journalistiek nog verder te brengen. Paul van Liempt is een breed onderlegd journalist, radiomaker, interviewer en columnist. Hij schrijft onder meer voor Het Parool en het Financieele Dagblad. Ook is hij te horen op BNR Nieuwsradio en te zien op RTL Z. Daarnaast publiceert hij iedere twee jaar een nieuw boek. 

 
Exclusieve 5 * Lente-bijeenkomst met JAN©

JAN© Adviseurs en 5* Bilderberg Garden Hotel zijn op woensdag 20 maart onze gastheren op de fameuze Lente-bijeenkomst van MeerBusiness Amsterdam! De lente lijkt deze week heel ver weg en daarom moet alle vrolijkheid natuurlijk gevierd worden. Op sterrenniveau! Deze borrel is heel effectief voor professionals die uitbreiding van hun zakelijke kennissenkring wensen. Vanwege het exclusieve karakter zijn alleen leden en genodigden welkom.

 
klik hier om u aan te melden
Nieuwe sponsor: The Wittenberg Boutique Aparthotel

Aparthotel The Wittenberg is een nieuwe sponsor geworden van MeerBusiness Amsterdam! Het oudste gedeelte van dit voormalige Lutherse oude mannen- en vrouwenhuis stamt uit 1772. Heden zijn er 115, zorgvuldig gerestaureerde, short stay appartementen in gevestigd. Verblijf bij Wittenberg vanaf 7 nachten en combineer de luxe van zelfstandig wonen met de service van een boutique Aparthotel. De originele schoonheid van het gebouw is bij de verbouwing intact gelaten. Wat een prachtige plek! Van harte welkom De Wittenberg!

 
Klik hier om naar hun website te gaan
Masterclass Successful Single 30 maart MirrorCentre Amsterdam.
"Succes in de liefde door je kwetsbaar op te stellen en persoonlijke groei te versterken”. Tijdens deze masterclass leer jij als ondernemer hoe je jouw kwaliteiten en eigenschappen kan toepassen om net zo succesvol in de liefde te worden als in het leven. Jij bent je grootste concurrent, onderscheid je door je zelf te durven zijn! Een van de spreeksters is Susan Smit. Susan is schrijfster, columniste en voormalig fotomodel. Daarnaast is zij wekelijks te gast bij tv-programma Vijf uur Live van RTL.
 
klik hier om u aan te melden
MBA Bootcamp: naar verdubbeling van je omzet!

Zelfs als je als ondernemer tot het uiterste gemotiveerd bent, dan blijft de grote vraag: wat moet ik precies doen om mijn bedrijf werkelijk laten groeien? ‘Normale’ seminars zijn naar schatting 80% inspiratie en 20% implementatie. Bij de MBA Bootcamp richten wij ons op 100% implementatie. Handen uit de mouwen dus. Kom niet voor ‘feel good’. Kom voor ‘do good’.

Het programma wordt gegeven door groeiguru en serie entrepreneur Sander Klos. Als ondernemer, ex-CEO, investeerder, co-founder van het groeiplatform Business Accelerator en marketing directeur van het Dutch Growth Fund (1 miljard euro), zal hij zijn bewezen groeiformule aan je overdragen in een stevige business work-out. Vandaar de naam Bootcamp.

 
Klik hier om verder te lezen of u aan te melden
VIP InnerCircle op 27 maart
Regelmatig organiseren wij de VIP InnerCircle. MeerBusiness Amsterdam creëert tijdens deze VIP InnerCircle een omgeving waarbij bedrijven elkaars ambassadeur zijn en zorgen voor doorverwijzingen en aanbevelingen. De bijeenkomst is bedoeld voor de Premium leden van MeerBusiness Amsterdam. Tevens is elke ondernemer of directeur die minimaal 5 medewerkers heeft én serieus geïnteresseerd is in een lidmaatschap van MeerBusiness Amsterdam van harte welkom!
 
klik hier om u aan te melden
Proeven en praten bij Sligro op 5 april
Op vrijdag 5 april vindt om 9:00 uur een ontbijt plaats van MeerBusiness Amsterdam bij Sligro. De gast chef wordt later bekend gemaakt. Aansluitend is er een InnerCircle. MeerBusiness Amsterdam creëert tijdens deze InnerCircle een omgeving waarbij bedrijven elkaars ambassadeur zijn en zorgen voor doorverwijzingen en aanbevelingen. Alleen toegankelijk voor Members van MeerBusiness Amsterdam en deelnemers die zich ter plekke inschrijven als member.
 
klik hier om u aan te melden
Varen met Directeuren vanaf restaurant Spingaren op 24 april

Op woensdag 24 april zal een select gezelschap restaurant Spingaren aan de Herengracht bezoeken. Deze dames en heren hebben zich aangemeld voor Varen met Directeuren. Zij zullen door de grachten en over de Amstel varen met de prachtige boten van Rederij ’t Smidtje. In een ontspannen sfeer kunnen zij met elkaar van gedachten wisselen gedurende dit exclusieve, geheel verzorgde evenement.

 
Klik hier om tickets te kopen
Rederij 't Smidtje: Varen als een koning?

Iedereen weet dat het leukste feest tijdens Koningsdag plaatsvindt op de Amsterdamse grachten. Tijdens deze feestdag is het op de grachten van Amsterdam meer dan gezellig en waan je je midden in één groot feest. De boot komt in oranjesferen voorvaren. Als jullie weer van boord gaan, kan de feeststemming in de stad worden voortgezet.

Wees er snel bij! Vóór je het weet is het Koningsdag...

 
klik hier voor meer informatie
Agenda
14-03-2019 FORT: Interactief seminar ‘Ontslagrecht’
20-03-2019 Lenteborrel van MeerBusiness Amsterdam op 20 maart
27-03-2019 VIP InnerCircle van MeerBusiness op 27 maart 2019
05-04-2019 Ontbijt bij Sligro met InnerCircle: proeven en praten
12-04-2019 M(eer)B(usiness)A(ccelerator) Bootcamp 12 en 13 April
 
Volledige agenda
Partners
Contact
MeerBusiness Amsterdam
Meer en Vaart 286
1068 LE Amsterdam
+31 20 2615188
amsterdam@meerbusiness.nl
amsterdam.meerbusiness.nl
Afmelden voor deze nieuwsbrief of gegevens wijzigen