Kunt u deze nieuwsbrief niet goed lezen? Bekijk de nieuwsbrief hier online.
Nieuwsbrief 2019 
In deze nieuwsbrief:
  • MBA Bootcamp: Laat je omzet groeien met wiskundige precisie!
  • Met JAN© naar de Lente-bijeenkomst in het Bilderberg Garden Hotel op 20 maart
  • Een voorproefje op de MBA Bootcamp? Download kosteloos het managementrapport
  • Interactief seminar ‘Ontslagrecht’ bij Fort op 14 maart
  • VIP InnerCircle op 27 maart
  • Onze nieuwe partner: Grant Thornton
  • Proeven en praten bij Sligro op 5 april
  • Samenwerking tussen member en sponsor MeerBusiness Amsterdam
  • JAN©: Pas op! Er gaan valse formulieren rond over EBN European Business Number!
MBA Bootcamp: Laat je omzet groeien met wiskundige precisie!

'Waarom genoegen nemen met minder dan je kunt hebben?'

Goed nieuws voor ondernemers die graag willen groeien, maar tegen een onzichtbare muur aanlopen. In de MBA Bootcamp deelt Sander Klos van Business Accelerator in twee dagen de ins en outs van zijn bewezen GroeiFormule voor MKB bedrijven. Als je zijn aanpak en stappen volgt, ga je gegarandeerd versneld groeien met je bedrijf. Je krijgt concrete, implementeerbare strategieën die zullen leiden tot een verdubbeling van je resultaten. Of meer, veel meer zelfs… 

 
Klik hier om verder te lezen of u aan te melden
Met JAN© naar de Lente-bijeenkomst in het Bilderberg Garden Hotel op 20 maart

JAN© Adviseurs en 5* Bilderberg Garden Hotel zijn op woensdag 20 maart onze gastheren op de fameuze Lente-bijeenkomst van MeerBusiness Amsterdam! De Lente moet natuurlijk gevierd worden en dan natuurlijk het liefst op sterrenniveau! Deze borrel is heel effectief voor professionals die uitbreiding van hun zakelijke kennissenkring wensen. Vanwege het exclusieve karakter zijn alleen leden en genodigden welkom.

 
klik hier om u aan te melden
Een voorproefje op de MBA Bootcamp? Download kosteloos het managementrapport
Voor maximale effectiviteit van zijn Business Accelerator Groeiformule doet Sander Klos regelmatig onderzoek naar de kansen en bedreigingen voor het MKB en MKB+ in de markt. En we hebben goed nieuws voor je. Om meer succes te creëren met je Business en als voorproefje op de MBA Bootcamp kun je nu het managementrapport KOSTELOOS downloaden
 
klik hier om u aan te melden
Interactief seminar ‘Ontslagrecht’ bij Fort op 14 maart

Het ontslagrecht in Nederland kent de nodige valkuilen voor werkgevers. Om u wegwijs te maken in deze complexe materie, nodigen wij u uit voor het interactieve seminar ‘Ontslagrecht’ op donderdag 14 maart 2019 bij Fort Advocaten. Dit seminar is bedoeld voor iedereen die betrokken is bij arbeidsrechtelijke vraagstukken, zoals ondernemers/directeuren, HR-medewerkers en bedrijfsjuristen. Het doel van het seminar is om u praktische kennis te laten opdoen, waarmee u weer helemaal up-to-date bent.

 
klik hier om u aan te melden
VIP InnerCircle op 27 maart
Regelmatig organiseren wij de VIP InnerCircle. MeerBusiness Amsterdam creëert tijdens deze VIP InnerCircle een omgeving waarbij bedrijven elkaars ambassadeur zijn en zorgen voor doorverwijzingen en aanbevelingen. De bijeenkomst is bedoeld voor de Premium leden van MeerBusiness Amsterdam. Tevens is elke ondernemer of directeur die minimaal 5 medewerkers heeft én serieus geïnteresseerd is in een lidmaatschap van MeerBusiness Amsterdam van harte welkom!
 
klik hier om u aan te melden
Onze nieuwe partner: Grant Thornton

Verheugd vermelden wij dat Grant Thornton een nieuwe partner van MeerBusiness Amsterdam is geworden. De medewerkers van Grant Thornton begeleiden hun klanten in het scheppen van ruimte voor groei. Zij helpen u op het gebied van accountancy, belastingen en adviesvraagstukken. Grant Thornton is met 53.000 werknemers actief in méér dan 130 landen. Wij heten hen van harte welkom!

 
Klik hier om naar hun website te gaan
Proeven en praten bij Sligro op 5 april
Op vrijdag 5 april vindt om 9:00 uur een ontbijt plaats van MeerBusiness Amsterdam bij Sligro. De gast chef wordt later bekend gemaakt. Aansluitend is er een InnerCircle. MeerBusiness Amsterdam creëert tijdens deze InnerCircle een omgeving waarbij bedrijven elkaars ambassadeur zijn en zorgen voor doorverwijzingen en aanbevelingen. Alleen toegankelijk voor Members van MeerBusiness Amsterdam en deelnemers die zich ter plekke inschrijven als member.
 
klik hier om u aan te melden
Samenwerking tussen member en sponsor MeerBusiness Amsterdam
Een mooi voorbeeld waar MeerBusiness Amsterdam voor staat: samenwerking tussen een member en een sponsor! Onlangs was Nick Aldewereld van Make It Here op bezoek bij twee online marketing stagiaires die aan de slag zijn gegaan bij Portland Europe van George van Brugge en Cees Quirijns. MeerBusiness Amsterdam feliciteert van harte alle betrokkenen en wenst de stagiaires veel succes toe!
 
JAN©: Pas op! Er gaan valse formulieren rond over EBN European Business Number!

JAN© waarschuwt je hierbij voor valse formulieren over het EBN European Business Number die momenteel worden verspreid. Met ondertekening van het formulier sluit je een order van drie jaar voor € 977 per jaar. Je stemt ook in met vooruitbetaling en een automatische verlenging. Als je niet betaalt volgt er een aanmaning en vervolgens een vervelende incassoprocedure. Laat je niet oplichten en vernietig dit formulier!

 
Klik hier om verder te lezen
Agenda
14-03-2019 FORT: Interactief seminar ‘Ontslagrecht’
20-03-2019 Lenteborrel van MeerBusiness Amsterdam op 20 maart
27-03-2019 VIP InnerCircle van MeerBusiness op 27 maart 2019
 
Volledige agenda
Partners
Contact
MeerBusiness Amsterdam
Meer en Vaart 286
1068 LE Amsterdam
+31 20 2615188
amsterdam@meerbusiness.nl
amsterdam.meerbusiness.nl
Afmelden voor deze nieuwsbrief of gegevens wijzigen