Kunt u deze nieuwsbrief niet goed lezen? Bekijk de nieuwsbrief hier online.
Nieuwsbrief 2019 
In deze nieuwsbrief:
  • Vieren-van-de-Lenteborrel in het Bilderberg Garden Hotel op 20 maart
  • “Verbindend, inspirerend en effectief”
  • Special guest bij de Open NetwerkCircle op 13 februari
  • Nieuwe sponsor van MeerBusiness Amsterdam: SlashLead
  • Verras je geliefde met een Valentijns diner op Het Oude Slot
  • Interactief seminar ‘Ontslagrecht’ bij Fort op 14 maart
  • Welkom nieuwe leden!
  • Een top-ontbijt bij Sligro
  • Software en cloud procurement aanscherpen? Portland helpt!
  • JAN©: Geen transitievergoeding wegens doorsturen vertrouwelijke e-mail
Vieren-van-de-Lenteborrel in het Bilderberg Garden Hotel op 20 maart

Op woensdag 20 maart organiseert MeerBusiness Amsterdam weer haar fameuze Lenteborrel! Het is dan eindelijk weer lente en dat willen we graag met u vieren. Kom met ons toasten op het feit dat die lange, koude winter voorbij is. Onze netwerkbijeenkomsten zijn heel effectief voor professionals die uitbreiding van hun zakelijke kennissenkring wensen. Als u dat ook wilt ervaren, schroom niet maar meld u aan! 

 
klik hier om u aan te melden
“Verbindend, inspirerend en effectief”

Afgelopen maandag waren er in Dutch Design Hotel Artemis bijzondere optredens. Wim Belt, Roy Martina, Briony Vanden Bussche en last but not least Winston Scholsberg gaven een presentatie die stond als een huis. Het publiek luisterde ademloos. Na afloop van de kennismakingsworkshop was er een druk bezochte Quantum borrel. Enkele quotes: “Zeker een effectieve netwerkborrel! Veel dank aan MeerBusiness Amsterdam”, (Rody Vermeeren). “Was een heel leuke borrel en training!”, (Mireille Ruitenburg). Allen hartelijk bedankt voor een mooie middag en avond!

 
Special guest bij de Open NetwerkCircle op 13 februari

Tijdens onze Open NetwerkCircle van 13 februari hebben wij een special guest: Ronald Gans. Hij zal uit eigen ervaring alles vertellen over het laatste zakelijke taboe: een faillissement. Van zijn failures, fuckups en faillissement kunnen ondernemers of toekomstige ondernemers veel leren. Zijn boek “FAILLIET, in 1 dag € 250.000 verbrand” komt binnenkort uit! U, echter, kunt uit eerste hand alle ins en outs te weten komen zodat u uiterst kostbare fouten kunt vermijden!

 
klik hier om u aan te melden
Nieuwe sponsor van MeerBusiness Amsterdam: SlashLead

SlashLead is trotse sponsor van MeerBusiness Amsterdam geworden. SlashLead is een innovatieve online sales tool voor het MKB om meer omzet te genereren uit bestaande klanten op een super eenvoudige manier en zeer betaalbaar. Speciaal voor leden van MeerBusiness Amsterdam hebben we een aantrekkelijke ledenaanbieding van 29 euro per maand. Stuur een mailtje naar Fabian@Slashlead.com en we helpen je snel op weg.

 
Klik hier om naar hun website te gaan
Verras je geliefde met een Valentijns diner op Het Oude Slot

Op donderdag 14 februari 2019 is het Valentijnsdag. Een dag die in het teken staat van de liefde. Verras je geliefde met een overheerlijk Valentijns diner op de zeer romantische locatie Het Oude Slot in Heemstede. Deze zal ingericht worden als sfeervol restaurant, waar onze chef een driegangen verrassingsdiner zal voorbereiden. Reserveren kan via 023-5470496. Check de onderstaande link voor alle info:

https://www.postverkadegroep.nl/het_oude_slot/events/162/valentijnsdag.html

 
Interactief seminar ‘Ontslagrecht’ bij Fort op 14 maart

Het ontslagrecht in Nederland kent de nodige valkuilen voor werkgevers. Om u wegwijs te maken in deze complexe materie, nodigen wij u uit voor het interactieve seminar ‘Ontslagrecht’ op donderdag 14 maart 2019 bij Fort Advocaten. Dit seminar is bedoeld voor iedereen die betrokken is bij arbeidsrechtelijke vraagstukken, zoals ondernemers/directeuren, HR-medewerkers en bedrijfsjuristen. Het doel van het seminar is om u praktische kennis te laten opdoen, waarmee u weer helemaal up-to-date bent.

 
klik hier om u aan te melden
Welkom nieuwe leden!
Onze netwerkbijeenkomsten worden door veel ondernemers en directeuren gewaardeerd omdat hun zakelijke kennissenkring hierdoor sterk uitgebreid wordt. De volgende professionals hebben vrijblijvend een evenement bezocht en zijn op basis van hun bevindingen lid geworden:
• De heer Marshall van Schone Energie bv
• Mevrouw Erenstein van Simply Thank you bv
• Mevrouw Arsala van Diëtistenpraktijk Samen Sterk
• De heer Gupta van marQt iQ
Wij heten hen van harte welkom! Indien u meer informatie wenst over een lidmaatschap, sponsorschap of partnerschap, neem dan contact met ons op via amsterdam@meerbusiness.nl
 
Een top-ontbijt bij Sligro
Het was weer een mooi "ontbijt" op 1 februari bij sponsor Sligro Diemen. Men werd ontvangen met broodjes, koffie, thee, sap en bubbles. Daarna kwamen al snel de culinaire hoogstandjes van chefkok Richard Way van Restaurant Zuid. Wat een smaakbeleving! Vervolgens vond een interessante InnerCircle met mooi gemengd gezelschap ondernemers plaats. Het was kortom een vruchtbare ochtend voor leden en nog-niet-leden van MeerBusiness Amsterdam!
 
Software en cloud procurement aanscherpen? Portland helpt!

Het inkopen van softwarelicenties en cloudapplicaties kan zeer tijdrovend en inefficiënt zijn. Zeker voor titels die je maar af en toe nodig hebt. Maak gebruik van onze Trading Desk voor ICT Professionals voor het sourcen van die tools. Wij hebben een onbeperkte softwarecatalogus. Onze Trading Desk helpt ICT Professionals die tools in te kopen tegen een scherpe prijs met zo min mogelijk administratieve rompslomp. Overal ter wereld.

 
klik hier voor meer informatie
JAN©: Geen transitievergoeding wegens doorsturen vertrouwelijke e-mail

Iedere werknemer met een dienstverband van tenminste vierentwintig maanden heeft recht op een transitievergoeding bij ontslag, tenzij het ontslag het gevolg is van ernstig verwijtbaar handelen of nalaten van de werknemer. In een recente ontbindingszaak heeft de kantonrechter te Oost-Brabant bepaald dat een werknemer geen recht heeft op een transitievergoeding, omdat sprake was van ernstig verwijtbaar handelen.

 
Klik hier om verder te lezen
Agenda
13-02-2019 Open NetwerkCircle van MeerBusiness op 13 februari 2019
 
Volledige agenda
Partners
Contact
MeerBusiness Amsterdam
Meer en Vaart 286
1068 LE Amsterdam
+31 20 2615188
amsterdam@meerbusiness.nl
amsterdam.meerbusiness.nl
Afmelden voor deze nieuwsbrief of gegevens wijzigen