Kunt u deze nieuwsbrief niet goed lezen? Bekijk de nieuwsbrief hier online.
Nieuwsbrief 2019 
In deze nieuwsbrief:
  • Al bijna 300 aanmeldingen voor de spetterende Nieuwjaarsbijeenkomst in style
  • Maak een quantum jump tijdens de workshop op 4 februari
  • Quantum netwerkborrel op 4 februari in Dutch Design Hotel Artemis vanaf 17:00 uur
  • Fluitend naar je werk na de theatershow Thank God It's Monday
  • Het nieuwe jaar goed beginnen? Kennismakingsbijeenkomst op 22 januari
  • JAN©: Boete voor het niet uitkeren van pensioen in eigen beheer. Niets doen is geen optie
  • Arthur van Dijk aan de slag als commissaris van de Koning
  • Een vooruitblik...
  • Méér Business? Sluit u ook aan!
Al bijna 300 aanmeldingen voor de spetterende Nieuwjaarsbijeenkomst in style

Het nieuwe jaar gaan we goed van start op woensdag 16 januari. Graag proosten we persoonlijk met u op de Nieuwjaarsbijeenkomst van MeerBusiness Amsterdam in het Holland Casino op het Max Euweplein. Elk jaar is dat weer een uiterst feestelijk en bijzonder gebeuren. Wie herinnert zich niet de Moneyshowers van afgelopen keer? En de bubbles? En de speeltafels waar geoefend kan worden? We zouden het bijna vergeten: er kan natuurlijk ook genetwerkt worden…

 
klik hier om u aan te melden voor de Nieuwjaarsbijeenkomst
Maak een quantum jump tijdens de workshop op 4 februari

Zoals op het podium van de Amsterdam Business Inspiration door Roy Martina aangekondigd, kunt u zich aanmelden voor een kennismakingsworkshop op 4 februari met de trainers van Heart Brain Business Academy (Roy Martina, Wim belt, Briony van den Bussche en Winston Scholsberg). Maak kennis met technieken om moeiteloos te groeien, meer tijd en vrijheid te hebben, om te innoveren en je klanten exponentieel meer waarde te bieden. Aansluitend is er een quantumborrel.

 
klik hier voor meer informatie
Quantum netwerkborrel op 4 februari in Dutch Design Hotel Artemis vanaf 17:00 uur
Helaas heeft de workshop Quantum Jump een beperkte capaciteit. Vanaf 17.00 kunt u echter ook aanschuiven bij de Quantum netwerkborrel. Deze duurt van 17:00 uur tot 19:30 uur. Dit is even een moment om na te praten en te netwerken. Er zullen mini-talks plaats vinden en het geheel wordt voorzien van live muziek. Meld u zo snel mogelijk aan want het aantal bezoekers is gelimiteerd!
 
klik hier om u aan te melden
Fluitend naar je werk na de theatershow Thank God It's Monday
De theatershow Thank God It's Monday op 21 januari leert je om voortaan fluitend naar je werk te gaan. Dat is makkelijker dan je denkt, leert Huub van Zwieten van TalentFirst je. Door de show, met inspirerende gasten en artiesten, ontdek je het geheim van werkgeluk. En hoe je magie in je leven creëert door de juiste dingen in je werk te doen. Interactief, fun, muziek en verrassend. Reserveer jouw MeerBusiness-stoel op www.talentfirst.nl/meerbusiness (vol = vol)
 
Klik hier om verder te lezen of u aan te melden
Het nieuwe jaar goed beginnen? Kennismakingsbijeenkomst op 22 januari

Regelmatig organiseren wij de MeerBusiness Open NetwerkCircle. Deze bijeenkomsten zijn bedoeld voor de Premium leden van MeerBusiness Amsterdam. Tevens is elke ondernemer of directeur die minimaal 5 medewerkers heeft én serieus geïnteresseerd is in een lidmaatschap van MeerBusiness Amsterdam van harte welkom! Meld u snel aan en ontdek hoe effectief onze Open NetwerkCircle is!

 
klik hier om u aan te melden
JAN©: Boete voor het niet uitkeren van pensioen in eigen beheer. Niets doen is geen optie

Het niet uitkeren van zijn pensioen is een DGA duur komen te staan. Door ‘niets’ te doen moest hij 52% belasting betalen over zijn gehele pensioen. Daarnaast moest hij 20% revisierente betalen. De man vond dat de B.V. onvoldoende geld had en heeft daarom het pensioen nooit aan zichzelf uitgekeerd. De rechter oordeelde dat het simpelweg niet uitkeren van pensioen op hetzelfde neerkomt als het afzien van pensioen. Daarbij maakt het niet uit of de DGA daar iets voor ‘doet’ of juist ‘laat’. 

 
Klik hier om verder te lezen
Arthur van Dijk aan de slag als commissaris van de Koning
Noord-Holland heeft een nieuwe commissaris van de Koning. Arthur van Dijk is 7 januari geïnstalleerd als voorzitter van Provinciale Staten. Hij kreeg de officiële voorzittershamer overhandigd in de Statenzaal van paviljoen Welgelegen, het hart van de provinciale democratie van Noord-Holland. De heer Van Dijk is al jaren een goede vriend van MeerBusiness. Wij wensen hem oprecht veel succes toe!
 
Een vooruitblik...

In dit nieuwe jaar kunt u weer veel bijzondere evenementen van ons verwachten. Maandelijks organiseren wij bijvoorbeeld de Open NetwerkCircle. Verder hebben wij op 1 februari het Hospitality InnerCircle ontbijt bij Sligro en op 20 maart onze fameuze Lenteborrel. En op 12 en 13 april vindt de M(eer)B(usiness)A(ccelerator) Bootcamp plaats, twee inspirerende dagen in het teken van bedrijfsgroei. Natuurlijk mag u ook onze Varen met Directeuren op 24 april niet vergeten. Bovenstaande is slechts een kleine greep uit ons assortiment.

 
Klik hier voor onze agenda
Méér Business? Sluit u ook aan!

Het doel van MeerBusiness is om ondernemers en managers op verschillende manieren met elkaar in contact te brengen, om de business te versterken en naar een duurzame en verantwoorde maatschappij te gaan. We hebben een aantal krachtige instrumenten en een netwerk met meer dan 40.000 ondernemers en directeuren. Zorg dat u er in 2019 ook bij bent. Wordt lid, sponsor of partner. Wij gaan dan met u na hoe we ons platform optimaal voor u kunnen inzetten.

 
klik hier om u aan te melden
Agenda
16-01-2019 Nieuwjaarsbijeenkomst MeerBusiness Amsterdam
22-01-2019 Open NetwerkCircle van MeerBusiness op 22 januari 2019
01-02-2019 Hospitality InnerCircle ontbijt bij Sligro van MeerBusiness Amsterdam
 
Volledige agenda
Partners
Contact
MeerBusiness Amsterdam
Meer en Vaart 286
1068 LE Amsterdam
+31 20 2615188
amsterdam@meerbusiness.nl
amsterdam.meerbusiness.nl
Afmelden voor deze nieuwsbrief of gegevens wijzigen