Kunt u deze nieuwsbrief niet goed lezen? Bekijk de nieuwsbrief hier online.
Nieuwsbrief 2018 
In deze nieuwsbrief:
  • Spetterende Nieuwjaarsbijeenkomst in style op 16 januari
  • Een grandioze Amsterdam Business Inspiration 2018!
  • Maak een quantum jump op 4 februari!
  • Het nieuwe jaar goed beginnen? Kennismakingsbijeenkomst op 22 januari
  • Webinar JAN© Personeelsadvies: donderdag 10 januari
  • EclecticIQ winnaar Next Unicorn Award!
  • Dank aan de sponsoren voor een geweldige Amsterdam Business Inspiration 2018
  • Maak uw goede voornemen voor het nieuwe jaar waar!
  • Wij wensen u fijne feestdagen!
Spetterende Nieuwjaarsbijeenkomst in style op 16 januari

Noteert u alvast woensdag 16 januari in uw agenda? Op die dag vindt de Nieuwjaarsbijeenkomst van MeerBusiness Amsterdam plaats in Holland Casino op het Max Euweplein. Elk jaar is dat weer een uiterst feestelijk en bijzonder gebeuren. Wie herinnert zich niet de Moneyshowers van afgelopen keer? En de bubbles? En de speeltafels waar geoefend kan worden? We zouden het bijna vergeten: er kan ook genetwerkt worden…

 
klik hier om u aan te melden voor de Nieuwjaarsbijeenkomst
Een grandioze Amsterdam Business Inspiration 2018!

Wat een ongelofelijk succes was de Amsterdam Business Inspiration 2018 in het Postillion Hotel & Convention Centre! Ieder jaar wordt dit evenement groter en mooier! Een zeer kleine greep uit de vele reacties willen wij u niet onthouden:


• Nick Bortot (BUX): ”Jury, bedankt voor alles wat u voor BUX hebt betekend. Ik heb een hoop goede reacties ontvangen.”
• Johan Meima (Lean Sixsigma): “Dank je wel Ursula van Zantvliet Rozemeijer met je team en de medewerkers van het Postillion hotel voor de organisatie! We mochten mensen van veel bedrijven ontmoeten en hen adviseren.”
• Bram Aupers (BCMD): ”Topdag gehad, organisatie perfect geregeld en veel nieuwe waardevolle contacten opgedaan!

 
klik hier voor de foto's van Monique Kooijmans
Maak een quantum jump op 4 februari!

Zoals op het podium van de Amsterdam Business Inspiration door Roy Martina aangekondigd, kunt u zich aanmelden voor een kennismakingsworkshop op 4 februari met de trainers van Heart Brain Business Academy (Roy Martina, Wim belt, Briony van den Bussche en Winston Scholsberg). Maak kennis met technieken om moeiteloos te groeien, meer tijd en vrijheid te hebben om te innoveren en je klanten exponentieel meer waarde te bieden. Aansluitend is er een quantumborrel.

 
klik hier voor meer informatie
Het nieuwe jaar goed beginnen? Kennismakingsbijeenkomst op 22 januari

Regelmatig organiseren wij de MeerBusiness Open NetwerkCircle. Deze bijeenkomsten zijn bedoeld voor de Premium leden van MeerBusiness Amsterdam. Tevens is elke ondernemer of directeur die minimaal 5 medewerkers heeft én serieus geïnteresseerd is in een lidmaatschap van MeerBusiness Amsterdam van harte welkom! Meld u snel aan en ontdek hoe effectief onze Open NetwerkCircle is!

 
klik hier om u aan te melden
Webinar JAN© Personeelsadvies: donderdag 10 januari

Vorige week kon je op de Amsterdam Business Inspiration de stand van JAN© Personeelsadvies bezoeken. Zij vertelden hoe je inzicht krijgt in je eigen gedrag en dat van anderen. Daardoor ontstaat er meer begrip en verbeter je samenwerking en communicatie binnen je team. Rondom dit onderwerp geven zij geheel vrijblijvend een webinar. Klik op onderstaande link voor meer informatie en meld je aan.

 
klik hier voor meer informatie
EclecticIQ winnaar Next Unicorn Award!

Nog nooit heeft de jury van de Next Unicorn Award het zo moeilijk gehad. De rapportcijfers van de drie genomineerde bedrijven (Bux, EclecticIQ en HotelChamp) lagen dicht bij elkaar en de juryleden hebben lange discussies gevoerd over wie de hoofdprijs zou winnen. Gelukkig zijn zij er toch uitgekomen. Zo’n 1000 deelnemers zagen Joep Gommers van EclecticIQ de Next Unicorn Award in ontvangst nemen van Staatssecretaris Mona Keijzer op het grootste ééndaagse evenement voor ondernemers en directeuren uit de metropoolregio Amsterdam! Van harte gefeliciteerd!

 
klik hier voor de foto's van Monique Kooijmans
Dank aan de sponsoren voor een geweldige Amsterdam Business Inspiration 2018

Dank aan de sponsoren en standhouders van de Amsterdam Business Inspiration! Zonder hen zou dit mooie evenement niet hebben kunnen plaatsvinden. Graag tot volgend jaar!

 
Maak uw goede voornemen voor het nieuwe jaar waar!
Onze netwerkbijeenkomsten worden door veel ondernemers en directeuren gewaardeerd omdat hun zakelijke kennissenkring hierdoor sterk uitgebreid wordt. De volgende professionals hebben hun goede voornemen voor het nieuwe jaar waargemaakt en zijn lid geworden:
• De heer De Bruijn van Damste advocaten en notarissen
• De heer Van Batenburg van MVB mediagroup
• Mevrouw Beernink van Avatar en Training
• De heer Vermeulen van Voluyt BV
Wij heten hen van harte welkom! Indien u meer informatie wenst over een lidmaatschap, sponsorschap of partnerschap, neem dan contact met ons op via amsterdam@meerbusiness.nl
 
Wij wensen u fijne feestdagen!

Het jaar is bijna voorbij. Meerbusiness Amsterdam kijkt terug op een zeer succesvol 2018. Wij verwelkomden vele nieuwe partners, sponsoren en members. Dankzij alle betrokkenen waren onze evenementen een groot succes. Wij danken dan ook iedereen voor hun bijdrage afgelopen jaar! Wij wensen u fijne feestdagen en tot in het nieuwe jaar!

 
Agenda
16-01-2019 Nieuwjaarsbijeenkomst MeerBusiness Amsterdam
 
Volledige agenda
Partners
Contact
MeerBusiness Amsterdam
Meer en Vaart 286
1068 LE Amsterdam
+31 20 2615188
amsterdam@meerbusiness.nl
amsterdam.meerbusiness.nl
Afmelden voor deze nieuwsbrief of gegevens wijzigen