Kunt u deze nieuwsbrief niet goed lezen? Bekijk de nieuwsbrief hier online.
Nieuwsbrief 2018 
In deze nieuwsbrief:
 • De genomineerden voor de Next Unicorn Award zijn bekend!
 • Mogen wij de jury even voorstellen?
 • Speciale MeerBusiness leden actie - Amsterdam Light Festival
 • "Samen Duurzaam" was een groot succes!
 • InnerCircle Extra: verbinding door kunst bij SBK
 • Nieuwe Postillion Hotel & Convention Centre Amsterdam geopend
 • Relatiegeschenk tip – ORIGINEEL & COOL!
 • Alvast voor in uw agenda: Nieuwjaarsbijeenkomst MeerBusiness Amsterdam op 16 januari
 • Bijzondere sprekers op een bijzonder evenement
 • Sponsoren en standhouders op de Amsterdam Business Inspiration
 • Al 800 aanmeldingen. Wees er ook bij!
De genomineerden voor de Next Unicorn Award zijn bekend!

11 december nadert en dus ook de uitreiking van de Next Unicorn Award door Staatssecretaris Mona Keijzer. Uit een longlist van tientallen bedrijven zijn door de jury de genomineerde organisaties gekozen:
Bux is een nieuwe broker die beleggen met een app super simpel en goedkoop maakt.
EclecticIQ ontwikkelt technologieën om cyberintelligentie in zakelijke waarde te veranderen.
Hotelchamp heeft een krachtige toolset voor hotels om het aantal directe boekingen te maximaliseren.
Bent u ook zo benieuwd welke van deze uitmuntende bedrijven er met de hoofdprijs vandoor gaat? Meld u kosteloos aan voor een ticket!

 
Klik hier om u aan te melden voor de Amsterdam Business Inspiration 2018
Mogen wij de jury even voorstellen?

De jury van de Next Unicorn Award bestaat uit door de wol geverfde professionals. Stuk voor stuk draaien zij al jaren mee in de top van het bedrijfsleven en hebben zij bij uitstek inzicht in de kwaliteiten die nodig zijn om de Next Unicorn te worden. Voorzitter prof. dr. Marc Salomon, Erwin van der Rijt, Jerry Rustveld, Marc Wesselink en Marc Roebersen: allen hartelijk bedankt! Zonder uw inzet zou er geen uitreiking van deze belanghebbende prijs zijn!

 
Klik hier om u aan te melden voor de Amsterdam Business Inspiration 2018
Speciale MeerBusiness leden actie - Amsterdam Light Festival
Van 29-11 t/m 20-01 verlichten innovatieve lichtkunstwerken tijdens het Amsterdam Light Festival de binnenstad van Amsterdam. Een unieke en sfeervolle manier om de kunstwerken te bekijken is per boot en daarom is er speciaal voor MeerBusiness leden in samenwerking met haar partner Rederij ’t Smidtje en de Amsterdam Circle Line een kortingscode: ALF1819meerbusiness

Bestel uw Light Festival kaarten met 25% korting op : www.amsterdamcircleline.nl

Bekijk voor reguliere groepsarrangementen en privé boten op www.smidtje.nl (U ontvangt als MeerBusiness lid 10% korting op alle arrangementen) Korting geldig tussen 29-11 t/m 20-01-19.
 
"Samen Duurzaam" was een groot succes!

Wat doet een parkiet in een wetenschappelijk betoog? Ass. prof. Marius Rietdijk vertelde op 14 november j.l. bij Forbo zeer amusant over zijn stokpaardje: gedragsverandering bij organisaties in relatie tot duurzaamheid. De andere sprekers gingen op andere aspecten van duurzaamheid in de bouw in. Udo Weijkamp van Forbo, Frank Alberts van BAM en last but not least Dennis Nieuwenhuys van E=Mc2 behandelden achtereenvolgens in heldere taal alle nieuwe mogelijkheden. Deze bedrijven lopen voorop in hun vakgebied. Hartelijk bedankt, Peter Palm van Forbo, voor de perfecte organisatie!

 
InnerCircle Extra: verbinding door kunst bij SBK

In een omgeving met bijzondere kunstwerken was het gisteren weer een geslaagde InnerCircle Extra bij Special Member SBK Kunstuitleen. Welkom geheten door directeur SBK Eduard ter Schiphorst en Ursula van Zantvliet Rozemeijer kon er worden begonnen aan een rondleiding langs de aanwezige kunstwerken. Door de vakkundige uitleg van Corien van Eyck werd het een leerzame "kunsttour". Hoe mooi was het om op deze manier van gedachten te wisselen met medeondernemers. Kunst verbindt. Dank SBK Kunstuitleen voor deze inspirerende middag!

 
Nieuwe Postillion Hotel & Convention Centre Amsterdam geopend

Als u op 11 december de Amsterdam Business Inspiration bezoekt zult u aangenaam verrast worden. De bouwput naast het Postillion Convention Centre Amsterdam Is namelijk veranderd in een blinkend nieuw high tech Postillion hotel. Zo zullen alle 252 hotelkamers in april 2019 van spraakbesturing (uniek in Nederland!) voorzien zijn. U hoeft dan niet meer de gordijnen (of wat dan ook) fysiek te openen. Eén uitgesproken commando zal dan genoeg zijn!

 
Klik hier voor het promotiefilmpje op YouTube
Relatiegeschenk tip – ORIGINEEL & COOL!

Volop aandacht voor uw bedrijf op het moment dat uw relaties aan het genieten zijn van een lekker koel wijntje? Dat kan met de stijlvolle design wijnkoeler WINECHILL Original welke wijn koel houdt van binnenuit en te personaliseren is met een logo op de wijnstopper of een tekstgravering. Mail vrijblijvend uw logo naar sales@wine-chill.com voor een digitale drukproef en een prijsopgave.

 
klik hier voor meer informatie
Alvast voor in uw agenda: Nieuwjaarsbijeenkomst MeerBusiness Amsterdam op 16 januari

Noteert u alvast woensdag 16 januari in uw agenda? Op die dag vindt de Nieuwjaarsbijeenkomst van MeerBusiness Amsterdam plaats in Holland Casino op het Max Euweplein. Elk jaar is dat weer een uiterst feestelijk en bijzonder gebeuren. Wie herinnert zich niet de Moneyshowers van afgelopen keer? En de bubbles? En de speeltafels waar geoefend kan worden? We zouden het bijna vergeten: er kan ook genetwerkt worden…

 
klik hier om u aan te melden voor de Nieuwjaarsbijeenkomst
Bijzondere sprekers op een bijzonder evenement

Tijdens het plenaire gedeelte betreden bijzondere mensen op 11 december het podium. Elk met hun eigen bijzondere verhaal. Sprekers Roland Kahn, Roy Martina en Wim Belt zullen de geheimen van hun successen met u delen. De presentatie ligt in de handen van de charmante Anne-Marie van Leggelo. En tot slot zal Mona Keijzer, Staatssecretaris van Economische Zaken en Klimaat, spreken en de Next Unicorn Award uitreiken. Wij kijken reikhalzend uit naar inmiddels de negende editie van de Amsterdam Business Inspiration!

 
Klik hier om u aan te melden voor de Amsterdam Business Inspiration 2018
Sponsoren en standhouders op de Amsterdam Business Inspiration

Tijdens de Business Fair op 11 december kunt u de stands bezoeken van bovenstaande bedrijven. Zij dragen bij aan het succes van de Amsterdam Business Inspiration. Een speciaal woord van dank zijn wij verschuldigd aan de sponsoren van dit event:
• Amsterdam Business School van de UvA
• BDO
• Event Department
• GoodDay Hospitality
• Leadership Management (LMI)
• Numberninedesign
• Postillion Hotel & Convention Centre Amsterdam
U maakt deze prachtige dag voor het MKB mogelijk!

 
Klik hier om u aan te melden voor de Amsterdam Business Inspiration 2018
Al 800 aanmeldingen. Wees er ook bij!
 
Klik hier om u aan te melden voor de Amsterdam Business Inspiration 2018
Agenda
11-12-2018 Amsterdam Business Inspiration
 
Volledige agenda
Partners
Contact
MeerBusiness Amsterdam
Meer en Vaart 286
1068 LE Amsterdam
+31 20 2615188
amsterdam@meerbusiness.nl
amsterdam.meerbusiness.nl
Afmelden voor deze nieuwsbrief of gegevens wijzigen