Kunt u deze nieuwsbrief niet goed lezen? Bekijk de nieuwsbrief hier online.
Nieuwsbrief 2018 
In deze nieuwsbrief:
  • Staatssecretaris Mona Keijzer komt naar de Amsterdam Business Inspiration!
  • Gedragsverandering medewerkers levert meer omzet op. Bezoek het seminar op 14 november
  • Een uniek en smaakvol event!
  • Een tip van onze nieuwe sponsor Radix over CEO fraude
  • Kunstzinnige InnerCircle Extra bij SBK op 21 november
  • ‘Expert Tips voor Wervend Spreken’ - Winston Scholsberg
  • ZP Radio aanwezig bij Culinair Netwerken
  • Nieuwe leden van MeerBusiness Amsterdam
  • JAN©: BTW-verhoging lage tarief
  • Reserveer een stand op de Amsterdam Business Inspiration op 11 december
Staatssecretaris Mona Keijzer komt naar de Amsterdam Business Inspiration!

Met gepaste trots kunnen we mededelen dat Mona Keijzer, Staatssecretaris van Economische Zaken en Klimaat, bereid is gevonden de Amsterdam Business Inspiration op 11 december bij te wonen. Zij zal de Next Unicorn Award uitreiken. Mona Keijzer: “Als staatssecretaris van Economische zaken en Klimaat wil ik zeker ondernemers vertrouwen geven. Ik heb daarbij extra aandacht voor het midden- en kleinbedrijf: hét fundament van Nederland met werk voor vier miljoen mensen.” Wij heten de Staatssecretaris alvast van harte welkom! 

 
klik hier om u aan te melden
Gedragsverandering medewerkers levert meer omzet op. Bezoek het seminar op 14 november

Hoe kunt u het gedrag van uw medewerkers veranderen? Zodat zij doen wat u wilt. Met als resultaat een echt hogere omzet! Dr. Marius Rietdijk van de VU weet alles van het bewerkstelligen van definitieve, positieve gedragsverandering bij mensen en vertelt daarover op 14 november. Aansluitend zullen enkele cases over duurzaamheid in de bouw behandeld worden door BAM, Forbo en E=Mc2.

 
klik hier om u aan te melden
Een uniek en smaakvol event!

Op woensdag 24 oktober wisten de members van MeerBusiness Amsterdam de weg naar de Sligro te vinden. Daar aangekomen werden zij hartelijk ontvangen met een glas champagne of wijn naar keuze. Vervolgens liep men langs een keur van lekkernijen waar de medewerkers van Sligro enthousiast over vertelden. Zo kon men bijvoorbeeld de Blended Burger proeven, gemaakt van oesterzwammen (!), rundvlees en kruiden. Kortom, dit was een smaakvolle, unieke netwerkborrel!

 
Klik hier voor het filmpje op YouTube
Een tip van onze nieuwe sponsor Radix over CEO fraude
Bij hackers en cybercriminelen denkt u waarschijnlijk aan superslimme computernerds zoals te zien in films. Maar de werkelijkheid is veel minder spannend. Waarom zou je geld stelen als je mensen zo ver kan krijgen dat ze het gewoon zelf naar je overmaken? Het werkt als volgt: de financiële afdeling krijgt een mail met het verzoek van de directeur om een bedrag over te maken. Het is belangrijk en er is haast bij.
 
Klik hier om verder te lezen
Kunstzinnige InnerCircle Extra bij SBK op 21 november

Op 21 november organiseren wij een bijzondere InnerCircle Extra die in het teken staat van kunst. Deze vindt plaats in de door SBK georganiseerde overzichtsexpositie met werk van de beste afstudeerders van de Nederlandse kunstacademies. Deze InnerCircle Extra is slechts toegankelijk voor een beperkt aantal van onze partners, sponsors en premiumleden. Tevens is elke ondernemer of directeur die minimaal 5 medewerkers heeft én serieus geïnteresseerd is in een lidmaatschap van harte welkom!

 
klik hier om u aan te melden
‘Expert Tips voor Wervend Spreken’ - Winston Scholsberg
Spreek jij weleens voor een publiek of heb je de wens dat te gaan doen? Zorg dan voor echte verbinding met je publiek. Ook in gesprekken met klanten is verbinding maken essentieel. Dit boek geeft 50 praktische tips waarmee je jouw spreekvaardigheid naar een hoger niveau tilt. Als je het boek nu koopt krijg je een business implementatiedag met Winston Scholsberg en Roy Martina op 20 november in het Beatrix Theater in Utrecht er gratis bij! Foto credit Laerke Nissen.
 
klik hier voor meer informatie
ZP Radio aanwezig bij Culinair Netwerken

Afgelopen woensdag was ook ZP Radio aanwezig bij onze Culinaire Inspiratiewandeling langs een selectie van de vele duizenden foodartikelen die Sligro heeft. Sebas Krijgsman, programmaleider en presentator, interviewde Gerard Hoogwerf en Bert (de Kerstpakkettenman) van Sligro en onze Ursula van MeerBusiness Amsterdam. Luister naar de boeiende gesprekken via onderstaande link.

 
Klik hier voor de reportage op ZP Radio
Nieuwe leden van MeerBusiness Amsterdam

Onze netwerkbijeenkomsten worden door veel ondernemers en directeuren gewaardeerd omdat hun zakelijke kennissenkring hierdoor sterk uitgebreid wordt. De volgende professionals zijn lid geworden en beschikken vanaf nu over een groter netwerk:

 

• Mevrouw Hartog van WH Assurantiën
• De heer Thomas van Thomas Makelaardij
• Mevrouw Eenink van Ostrica
• Mevrouw Neijhorst van Tourism Group
• De heer Kramer van Oamkb Amsterdam
• De heer Li van L&H Dutch Bear

 

Wij heten hen van harte welkom! Indien u meer informatie wenst over een lidmaatschap, sponsorschap of partnerschap, neem dan contact met ons op via amsterdam@meerbusiness.nl


 
JAN©: BTW-verhoging lage tarief
Het lage BTW-tarief wordt verhoogd van 6% naar 9%. Voor jou als ondernemer is het logische gevolg dat jij al je prijzen, waar het lage BTW-tarief op van toepassing is, per 1 januari 2019 moet aanpassen. Ook in de administratie zal het nodige veranderd moeten worden: bijvoorbeeld de facturatie. Daarnaast is het verstandig om bij het opstellen van offertes voor 2019 al rekening met de geplande BTW-verhoging te houden.
 
Klik hier om verder te lezen
Reserveer een stand op de Amsterdam Business Inspiration op 11 december

Indien u als bedrijf geïnteresseerd bent in een stand op de Business Fair op 11 december dan kunnen we u als (toekomstige) relatie van MeerBusiness Amsterdam de volgende exposure mogelijkheden aanbieden:

Stand op de Business Fair (pakket 1):
Uw bedrijf krijgt standruimte op de Business Fair toebedeeld (2 bij 1 meter, tafel beschikbaar) en de mogelijkheid kortingen en give-aways aan te bieden. U bent als bedrijf uitgenodigd op de VIP borrel waar alle decisionmakers bijeenkomen voorafgaand aan het evenement. Bovendien kunt u kosteloos tot 25 relaties uitnodigen. De kosten voor dit pakket bedragen €695.-

Media exposure (pakket 2):
Uw logo en bedrijfsnaam worden meegenomen in alle marketinguitingen rondom het evenement (nieuwsbrief naar 40.000 ondernemers en directeuren, plaatsing op website met 1500 unieke bezoekers per dag, exposure in de zaal op 11 december). De kosten voor dit exposure pakket bedragen €750.-. Meer weten of reserveren? Mail naar amsterdam@meerbusiness.nl

 
klik hier om u aan te melden
Agenda
14-11-2018 Samen duurzaam
20-11-2018 Onstopbaar Succes Business Implementatiedag
21-11-2018 InnerCircle Extra bij SBK
22-11-2018 FORT: Interactief seminar “Ontslag op staande voet”
 
Volledige agenda
Partners
Contact
MeerBusiness Amsterdam
Meer en Vaart 286
1068 LE Amsterdam
+31 20 2615188
amsterdam@meerbusiness.nl
amsterdam.meerbusiness.nl
Afmelden voor deze nieuwsbrief of gegevens wijzigen