Kunt u deze nieuwsbrief niet goed lezen? Bekijk de nieuwsbrief hier online.
Nieuwsbrief 2018 
In deze nieuwsbrief:
  • Bekijk de trailer en kom proevend netwerken op 24 oktober!
  • Roland Kahn spreekt op de Amsterdam Business Inspiration
  • Kunstzinnige InnerCircle Extra bij SBK op 21 november
  • Netwerkborrel bij FORT met bijzondere sprekers op 18 oktober
  • Artificial Intelligence (AI) en het MKB op 19 oktober
  • Wetenschappelijk directeur VU Marius Rietdijk spreekt op 14 november
  • Uniek pop-up wildrestaurant op 24 november
  • Bijeenkomsten van JAN© die geld opleveren
  • Portland Europe kiest voor MeerBusiness Amsterdam
  • Amsterdam Business Inspiration wordt gepresenteerd door Anne-Marie van Leggelo
Bekijk de trailer en kom proevend netwerken op 24 oktober!
Op woensdag 24 oktober bent u uitgenodigd om deel te nemen aan de Culinaire Inspiratiewandeling van Sligro en MeerBusiness Amsterdam. Langs een keur van de duizenden beschikbare foodartikelen is het goed netwerken en natuurlijk proeven! Klik hier voor de trailer op YouTube. Dit exclusieve evenement is bedoeld voor alle partners, sponsoren, premiumleden en members van MeerBusiness Amsterdam. Tevens is iedereen, die serieus geïnteresseerd is in een lidmaatschap, van harte welkom!
 
klik hier om u aan te melden
Roland Kahn spreekt op de Amsterdam Business Inspiration
Trots kan MeerBusiness Amsterdam mededelen dat wij Roland Kahn bereid hebben gevonden te spreken tijdens de Amsterdam Business Inspiration 2018. Deze Amsterdamse rasondernemer begon op de Nieuwendijk een boetiekje. Daarna richtte hij CoolCat en America Today op. Overnames als MS Mode en Sapph volgden en de laatste aanwinst voor Roland Kahn is VD.nl. Wij zijn zeer benieuwd naar zijn verhaal. Kom dus op 11 december naar het Postillion Convention Centre Amsterdam!
 
klik hier om u aan te melden
Kunstzinnige InnerCircle Extra bij SBK op 21 november

Op 21 november organiseren wij een bijzondere InnerCircle Extra die in het teken staat van kunst. Deze vindt plaats in de door SBK georganiseerde overzichtsexpositie met werk van de beste afstudeerders van de Nederlandse kunstacademies. Deze InnerCircle Extra is slechts toegankelijk voor een beperkt aantal van onze partners, sponsors en premiumleden. Tevens is elke ondernemer of directeur die minimaal 5 medewerkers heeft én serieus geïnteresseerd is in een lidmaatschap van harte welkom!

 
klik hier om u aan te melden
Netwerkborrel bij FORT met bijzondere sprekers op 18 oktober

Op 18 oktober vindt bij FORT Advocaten een netwerkborrel plaats, waarbij enkele sprekers u zullen bijpraten over een centraal thema. Indien u als DGA of manager HR een of meerdere zieke werknemers hebt, is dit interactieve seminar voor u extra interessant. U krijgt concrete adviezen over hoe met ziekteverzuimdossiers om te gaan. Onder het genot van een hapje en drankje wordt u beslist veel wijzer!

 
klik hier om u aan te melden
Artificial Intelligence (AI) en het MKB op 19 oktober

We staan aan de vooravond van een innovatiegolf die zijn weerga niet kent en zal doordringen in alle haarvaten van de samenleving. De impact van Artificial Intelligence (AI) is te vergelijken met de industriële revolutie. MeerBusiness Amsterdam verbindt daarom onderwijs en wetenschap met het MKB, zodat het MKB niet achterblijft maar volop kan profiteren van deze nieuwe ontwikkelingen. Ga op 19 oktober naar Science Park te Amsterdam voor dit hoogwaardige initiatief.

 
klik hier om u aan te melden
Wetenschappelijk directeur VU Marius Rietdijk spreekt op 14 november

Leuker kunnen we het echt maken...en beter ook! Op 14 november organiseren de partners van MeerBusiness Amsterdam een evenement over duurzaamheid. Hoe maak je gedragsverandering nu leuk? Wetenschappelijk directeur aan de VU en gedragswetenschapper Marius Rietdijk weet daar alles van. De bedrijven Forbo, E=Mc2 (Dennis Nieuwenhuys) en BAM behandelen tijdens dit evenement enkele cases waarbij zij hun licht laten schijnen over de mogelijkheden om duurzaamheid in de bebouwde omgeving naar een hoger plan te tillen. Met z'n allen maken we het leuker en beter!

 
klik hier om u aan te melden
Uniek pop-up wildrestaurant op 24 november

Op zaterdag 24 november vindt de 5e editie van Wild & Waterland plaats. De La Belle Etage in het monumentale landhuis Landgoed Waterland wordt speciaal voor dit weekend omgetoverd tot pop-up restaurant. In samenwerking met Asta Wals poeliers uit Bloemendaal serveren wij een prachtig viergangen wilddiner voor € 42,50 per persoon, waarbij u kennis maakt met gerechten van hert, haas, ree en wildzwijn.

 

Klik hier voor meer informatie

 
Bijeenkomsten van JAN© die geld opleveren
Het einde van het jaar nadert, dus het is tijd om te evalueren en vooruit te kijken. Maar wat gaat er in 2019 allemaal veranderen op het gebied van belasting en arbeidsrecht? Hoe zorg je ervoor dat je meer winst behaalt? Ga goed voorbereid het nieuwe jaar in en meld je aan voor een of meerdere bijeenkomsten van de specialisten van JAN©. De bijeenkomsten zijn geheel kosteloos.
 
klik hier voor meer informatie
Portland Europe kiest voor MeerBusiness Amsterdam

Verheugd kunnen wij melden dat Portland Europe sponsor geworden is van MeerBusiness Amsterdam. Taking care of your software. Daar draait het om bij Portland. Al 20 jaar helpen ze jou als ICT Professional met het inkopen van software en clouddiensten. Waar ook ter wereld. Samen brengen zij zo de beste ICT-oplossingen naar het bedrijfsleven waarbij ze kansen creëren én benutten! Welkom Portland Europe!

 
Klik hier om naar hun website te gaan
Amsterdam Business Inspiration wordt gepresenteerd door Anne-Marie van Leggelo

Op 11 december vindt de Amsterdam Business Inpiration plaats in het Postillion Convention Centre Amsterdam. Anne-Marie van Leggelo zal het plenaire gedeelte presenteren. Klasse, warmte, spontaniteit en enthousiasme zijn slechts enkele termen die Anne-Marie van Leggelo typeren. Zij is founder van Het Etiquette Bureau en verschijnt al jaren op televisie in spraakmakende programma’s als RTL7 'BusinessTips'. Behalve etiquette- en imagodeskundige en presentatrice  is zij ook nog eens dagvoorzitter, spreker en columniste.

 
klik hier om u aan te melden
Agenda
18-10-2018 FORT: Interactief seminar “De zieke werknemer”
19-10-2018 AI voor en met het MKB
24-10-2018 Culinair netwerken met Sligro en MeerBusiness Amsterdam
 
Volledige agenda
Partners
Contact
MeerBusiness Amsterdam
Meer en Vaart 286
1068 LE Amsterdam
+31 20 2615188
amsterdam@meerbusiness.nl
amsterdam.meerbusiness.nl
Afmelden voor deze nieuwsbrief of gegevens wijzigen