Kunt u deze nieuwsbrief niet goed lezen? Bekijk de nieuwsbrief hier online.
Nieuwsbrief 2018 
In deze nieuwsbrief:
  • Smakelijk netwerken bij Sligro op 24 oktober
  • Self-made man Wim Belt spreekt tijdens de Amsterdam Business Inspiration 2018
  • JAN©: Prinsjesdag, wat verandert er voor u in 2019?
  • Artificial Intelligence (AI) en het MKB op 19 oktober
  • Onstopbaar Succes op 20 november!
  • WSP biedt nu oplossingen voor uw personeelstekort
  • MeerBusiness-partners organiseren: 'Samen duurzaam' op 14 november
  • Terugblik op een bijzondere borrel op hoog niveau
  • FORT en MeerBusiness Amsterdam: interactief seminar “De zieke werknemer” op 18 oktober
  • Reserveer een stand op de Amsterdam Business Inspiration op 11 december
Smakelijk netwerken bij Sligro op 24 oktober
Succes smaakt naar meer! Na de prachtige borrel op 85 meter hoogte gaan we op woensdag 24 oktober om 17.00 uur ‘Lekker netwerken’. MeerBusiness Amsterdam en Sligro organiseren samen namelijk een ‘praat en proef’ netwerkevenement. Centraal staat dan een Culinaire Inspiratiewandeling! Dit exclusieve evenement is bedoeld voor alle partners, sponsoren, premiumleden en members van MeerBusiness Amsterdam. Tevens is iedereen, die serieus geïnteresseerd is in een lidmaatschap, van harte welkom!
 
klik hier om u aan te melden
Self-made man Wim Belt spreekt tijdens de Amsterdam Business Inspiration 2018
Eén van de sprekers op de Amsterdam Business Inspiration 2018 is Wim Belt. Deze bijzondere man raakte na de gebeurtenissen op 9/11 zijn baan kwijt. Hij besloot het roer totaal om te gooien en heeft nu met zijn ondernemingen een omzet van 15 miljard. Als succesvol internationaal ondernemer en investeerder zal hij u graag bijpraten op 11 december.
 
klik hier om u aan te melden
JAN©: Prinsjesdag, wat verandert er voor u in 2019?

De centrale boodschap in de troonrede van koning Willem-Alexander was dat iedereen moet merken dat het beter gaat met Nederland. Heeft hij gelijk en volgen na de 7 magere jaren nu inderdaad de 7 vette jaren? Met veel genoegen biedt JAN© je hierbij zijn Prinsjesdagspecial 2018 aan. Deze special is in de volgende categorieën verdeeld:

 
Klik hier om verder te lezen
Artificial Intelligence (AI) en het MKB op 19 oktober

We staan aan de vooravond van een innovatiegolf die zijn weerga niet kent en zal doordringen in alle haarvaten van de samenleving. De impact van Artificial Intelligence (AI) is te vergelijken met de industriële revolutie. MeerBusiness Amsterdam verbindt daarom onderwijs en wetenschap met het MKB, zodat het MKB niet achterblijft maar volop kan profiteren van deze nieuwe ontwikkelingen. Ga op 19 oktober naar Science Park te Amsterdam voor dit hoogwaardige initiatief.

 
klik hier om u aan te melden
Onstopbaar Succes op 20 november!

Op 20 november a.s. organiseren MeerBusiness partners Roy Martina en Winston Scholsberg voor o.a. de lezers van deze nieuwsbrief een geheel gratis “Onstopbaar Succes Business Implementatiedag” in het Beatrixtheater te Utrecht. Deze dag is speciaal voor ondernemers die klaar zijn voor een sprong naar het volgende niveau, succes-gedreven entrepreneurs die hun grenzen willen verleggen. Het is echt alleen voor ondernemers die bereid zijn om groot te denken en de uitdaging naar groei en financieel succes aan te gaan.

 
Klik hier om verder te lezen of u aan te melden
WSP biedt nu oplossingen voor uw personeelstekort
‘De krapte op de arbeidsmarkt vraagt om actie,’ blogt arbeidsmarktdeskundige Myriam Mulder. Zij is van Werkgeversservicepunt Groot-Amsterdam (WSP) en noemt behalve oorzaken en voorspellingen ook concrete oplossingen. Benieuwd naar de kansen in deze krappe arbeidsmarkt? Lees dan verder!
 
Klik hier om verder te lezen
MeerBusiness-partners organiseren: 'Samen duurzaam' op 14 november

Op 14 november organiseert MeerBusiness Amsterdam een evenement over duurzaamheid. Gedragswetenschapper en spreker Marius Rietdijk zal de middag aftrappen met een interactieve lezing over gedragsverandering in relatie tot duurzaamheid. De bedrijven Forbo, E=Mc2 en BAM behandelen tijdens dit evenement enkele cases waarbij zij hun licht laten schijnen over de mogelijkheden om duurzaamheid in de bebouwde omgeving naar een hoger plan te tillen.  

 
klik hier om u aan te melden
Terugblik op een bijzondere borrel op hoog niveau

Mooi event en uitzicht! Was gezellig, zakelijk interessant en goed georganiseerd”, aldus Frank Bakker. Het was een drukbezochte, bijzondere borrel op een hoogte van 85 meter op de rooftop van het Ramada Apollo Amsterdam Centre. Een hapje, drankje en gastsprekers zoals Wim Belt, Roel Strijker en Cherryl de Vries (sr. Salesmanager Apollo Hotels) maakten de avond compleet en gaf een hoop positief commentaar.

 
Klik hier voor het filmpje op YouTube
FORT en MeerBusiness Amsterdam: interactief seminar “De zieke werknemer” op 18 oktober

Voor veel werkgevers zijn ziekteverzuimdossiers ongrijpbaar en vooral ook kostbaar. De regelgeving rondom loondoorbetaling bij ziekte, re-integratie, herplaatsing in passende arbeid, (loon)sancties en een eventuele ontslagprocedure is complex. Welke rechten en verplichtingen gelden voor de werkgever? En wat mag u van een zieke werknemer verwachten? Welke sancties kan of móet u in bepaalde gevallen inzetten? Schrijf u in voor het interactieve seminar en laat u informeren.

 
klik hier om u aan te melden
Reserveer een stand op de Amsterdam Business Inspiration op 11 december

Indien u als bedrijf geïnteresseerd bent in een stand op de Business Fair op 11 december dan kunnen we u als (toekomstige) relatie van MeerBusiness Amsterdam de volgende exposure mogelijkheden aanbieden:

Stand op de Business Fair (pakket 1):
Uw bedrijf krijgt standruimte op de Business Fair toebedeeld (2 bij 1 meter, tafel beschikbaar) en de mogelijkheid kortingen en give-aways aan te bieden. U bent als bedrijf uitgenodigd op de VIP borrel waar alle decisionmakers bijeenkomen voorafgaand aan het evenement. Bovendien kunt u kosteloos tot 25 relaties uitnodigen. De kosten voor dit pakket bedragen €695.-

Media exposure (pakket 2):
Uw logo en bedrijfsnaam worden meegenomen in alle marketinguitingen rondom het evenement (nieuwsbrief naar 40.000 ondernemers en directeuren, plaatsing op website met 1500 unieke bezoekers per dag, exposure in de zaal op 11 december). De kosten voor dit exposure pakket bedragen €750.-. Meer weten of reserveren? Mail naar amsterdam@meerbusiness.nl

 
klik hier om u aan te melden
Agenda
18-10-2018 FORT: Interactief seminar “De zieke werknemer”
19-10-2018 AI voor en met het MKB
24-10-2018 Culinair netwerken met Sligro en MeerBusiness Amsterdam
 
Volledige agenda
Partners
Contact
MeerBusiness Amsterdam
Meer en Vaart 286
1068 LE Amsterdam
+31 20 2615188
amsterdam@meerbusiness.nl
amsterdam.meerbusiness.nl
Afmelden voor deze nieuwsbrief of gegevens wijzigen