Kunt u deze nieuwsbrief niet goed lezen? Bekijk de nieuwsbrief hier online.
Nieuwsbrief 2018 
In deze nieuwsbrief:
  • Méér dan 100 aanmeldingen voor de Ramada Rooftop Netwerkborrel op 19 september
  • Ook MeerBusiness tegen afschaffing dividendbelasting
  • Werf personeel met Werkgeversservicepunt Groot-Amsterdam
  • Open NetwerkCircles op 4 september en 26 september
  • Culinair verwend worden én netwerken bij Sligro op 24 oktober
  • FORT en MeerBusiness Amsterdam: interactief seminar “De zieke werknemer” op 18 oktober
  • JAN©: De belastingplannen voor 2019
  • "Zeilen met Directeuren" op de Titaan op 6 september compleet uitverkocht!
  • Rederij 't Smidtje: De leukste rondvaart van Amsterdam!
  • Alvast voor in de agenda: Amsterdam Business Inspiration op 11 december
Méér dan 100 aanmeldingen voor de Ramada Rooftop Netwerkborrel op 19 september

Het wordt een drukke, gezellige en unieke netwerkborrel op het hoogste dakterras van Amsterdam op 85 meter hoogte. Het aantal aanmeldingen voor de Ramada Rooftop netwerkborrel is inmiddels de 100 voorbij. Maar er is nog wel plaats voor ondernemers en directeuren met méér dan vijf medewerkers. Meld u zo spoedig mogelijk aan indien u aanwezig wilt zijn! Of schrijf u in voor één van onze andere netwerkbijeenkomsten.

 
klik hier om u aan te melden
Ook MeerBusiness tegen afschaffing dividendbelasting
MeerBusiness heeft als passie om ondernemers en managers uit de regio met elkaar in contact te brengen, om de business in de regio sterker te maken en gezamenlijk bij te dragen aan een duurzame en verantwoorde maatschappij. Wij denken niet dat het afschaffen van dividendbelasting zoals dat er nu voorligt daaraan bijdraagt. Graag zien wij dat onze besturen investeren in het MKB en wel hierom:
 
Klik hier om verder te lezen
Werf personeel met Werkgeversservicepunt Groot-Amsterdam
De economie draait op volle toeren. Leuk voor werkzoekenden, maar lastig voor werkgevers, want goed personeel is schaars. Toch zijn er werkzoekenden die geen werk kunnen vinden. Denk aan jongeren en ouderen, statushouders en mensen met een arbeidsbeperking. Met begeleiding, subsidie en soms een opleiding kunnen deze werkzoekenden in uw bedrijf excelleren.
 
Wilt u onze talenten ontmoeten? Klik hier!
Open NetwerkCircles op 4 september en 26 september

De Open NetwerkCircle van 4 september is bijna volgeboekt. Gelukkig organiseren wij op 26 september er weer een. Nagenoeg altijd verlaten de deelnemers met waardevolle contacten deze strak georganiseerde vergaderingen. De Open NetwerkCircle is toegankelijk voor onze Premium leden en ondernemers/directeuren met minimaal vijf werknemers die serieus geïnteresseerd zijn in een lidmaatschap van onze organisatie.

 
klik hier om u aan te melden voor 26 september
Culinair verwend worden én netwerken bij Sligro op 24 oktober
Op woensdag 24 oktober organiseren MeerBusiness Amsterdam en Sligro een culinair netwerkevenement. Praten en proeven gaan namelijk heel goed samen. Centraal staat dan een Culinaire Inspiratiewandeling langs een selectie van de vele duizenden foodartikelen die Sligro heeft. Dit exclusieve netwerkevenement is bedoeld voor alle partners, sponsoren, premiumleden en members van MeerBusiness Amsterdam. Tevens is iedereen, die serieus geïnteresseerd is in een lidmaatschap van onze netwerkorganisatie, van harte welkom!
 
klik hier om u aan te melden
FORT en MeerBusiness Amsterdam: interactief seminar “De zieke werknemer” op 18 oktober

Voor veel werkgevers zijn ziekteverzuimdossiers ongrijpbaar en vooral ook kostbaar. De regelgeving rondom loondoorbetaling bij ziekte, re-integratie, herplaatsing in passende arbeid, (loon)sancties en een eventuele ontslagprocedure is complex. Welke rechten en verplichtingen gelden voor de werkgever? En wat mag u van een zieke werknemer verwachten? Welke sancties kan of móet u in bepaalde gevallen inzetten? Schrijf u in voor het interactieve seminar en laat u informeren.

 
klik hier om u aan te melden
JAN©: De belastingplannen voor 2019

Op dinsdag 18 september vindt Prinsjesdag plaats. In juni heeft staatssecretaris Snel van Financiën aangegeven dat hij verwacht dat het Belastingplan voor 2019 zo’n 30 tot 40 maatregelen zal bevatten. Waarschijnlijk zullen niet alle maatregelen een verrassing zijn. JAN© geeft een overzicht van maatregelen waar we in 2019 – naar verwachting – mee te maken krijgen.

 
Klik hier om verder te lezen
"Zeilen met Directeuren" op de Titaan op 6 september compleet uitverkocht!

Kunt u ook bijna niet wachten tot de zomervakantie voorbij is? Op 6 september is er namelijk weer Zeilen met Directeuren! Deze “leukste netwerkborrel van het jaar” (volgens De Telegraaf) is alleen toegankelijk voor onze partners, sponsoren, premiumleden en betalende deelnemers.

 

DIT EVENEMENT IS VOLGEBOEKT! TICKETS ZIJN NIET MEER BESCHIKBAAR.

 
Rederij 't Smidtje: De leukste rondvaart van Amsterdam!

Stap aan boord van onze luxe boten voor een unieke vaartocht van 1,5 uur of ga voor de 24-uurs Hop-on Hop-off rondvaart langs alle historische plekken van Amsterdam. Geniet vanaf het water en vaar per boot langs de vele mooie bezienswaardigheden zoals Centraal station, het Anne Frank Huis, de bloemenmarkt, de Stopera en Nemo museum. We varen met comfortabele (half open) boten met gidssysteem, verwarmde stoelen en gastvrije schipper.

 
Klik hier om verder te lezen
Alvast voor in de agenda: Amsterdam Business Inspiration op 11 december

De zomervakantie is nog maar net ten einde of MeerBusiness richt zich alweer op de Amsterdam Business Inspiration 2018 op 11 december aanstaande in het Postillion Convention Centre Amsterdam. U kunt dan de nieuwbouw bewonderen van het op 5 november op te leveren bijbehorende hotel. Uiteraard zal weer de Next Unicorn Award uitgereikt worden. Tevens kunt u o.a. Roy Martina in hoogst eigen persoon horen spreken. Tot dan!

 
klik hier om u aan te melden
Agenda
04-09-2018 Open NetwerkCircle van MeerBusiness
06-09-2018 Zeilen met Directeuren
19-09-2018 Ramada Rooftop Netwerkborrel van MeerBusiness Amsterdam
26-09-2018 Open NetwerkCircle van MeerBusiness
 
Volledige agenda
Partners
Contact
MeerBusiness Amsterdam
Meer en Vaart 286
1068 LE Amsterdam
+31 20 2615188
amsterdam@meerbusiness.nl
amsterdam.meerbusiness.nl
Afmelden voor deze nieuwsbrief of gegevens wijzigen