Kunt u deze nieuwsbrief niet goed lezen? Bekijk de nieuwsbrief hier online.
Nieuwsbrief 2018 
In deze nieuwsbrief:
 • Ramada Rooftop Netwerkborrel op 19 september
 • Terugblik op een perfecte Exclusieve InnerCircle
 • Heerlijk "Zeilen met Directeuren" op de Titaan op 6 september
 • Aan het groeien en financiering nodig? Doe de JAN© Financieringscheck
 • Na de zomer goed van start: Open NetwerkCircle op 4 september
 • Mascha Mooy, Member MeerBusiness, winnares Leading Ladies Award 2018 - categorie Beste Nieuwkomer!
 • Culinair netwerken bij Sligro op 24 oktober
 • Innovatiefonds Noord-Holland 21 miljoen subsidie voor innovatie
 • CBA Benelux: bezoek ons op de Monitorama op 4 en 5 september
 • FORT: Compensatie transitievergoeding bij ontslag langdurig zieke werknemer
 • MeerBusiness wenst u een fijne vakantie en graag tot snel!
Ramada Rooftop Netwerkborrel op 19 september

Heeft u altijd al eens op het hoogste terras van Amsterdam (85 meter!) in ontspannen sfeer willen netwerken? Dat kan op woensdag 19 september van 17:00 uur tot 19:30 uur! Dan heeft MeerBusiness Amsterdam namelijk de rooftop gereserveerd voor haar partners, sponsoren en leden. Elke directeur/ondernemer (met minimaal vijf werknemers) die serieus geïnteresseerd is in een lidmaatschap van MeerBusiness Amsterdam, is echter ook van harte welkom!

 
klik hier om u aan te melden
Terugblik op een perfecte Exclusieve InnerCircle

Tijdens bijna tropische temperaturen ging de Exclusieve InnerCircle vorige week donderdag van start. In de tuin van het sfeervolle Wittenberg Aparthotel waren er echter schaduw en koude drankjes. Na de toespraken ging men in groepjes aan het werk. Daarna genoot men van de heerlijke catering. Kortom, dit was toch wel het perfecte netwerkevenement!

 
Klik hier voor het filmpje op YouTube
Heerlijk "Zeilen met Directeuren" op de Titaan op 6 september

Kunt u ook bijna niet wachten tot de zomervakantie voorbij is? Op 6 september is er namelijk weer Zeilen met Directeuren! Deze “leukste netwerkborrel van het jaar” (volgens De Telegraaf) is alleen toegankelijk voor onze partners, sponsoren, premiumleden en betalende deelnemers. Koop snel een ticket voordat u achter het net vist. Er is slechts plaats voor 55 opvarenden!

 
Klik hier om tickets te kopen
Aan het groeien en financiering nodig? Doe de JAN© Financieringscheck

Soms heb je als ondernemer op korte termijn een financiering nodig om je plannen te kunnen realiseren. Welke financiering bij je past, hangt af van je onderneming en behoeftes. Heb jij een financiering nodig en ben je benieuwd wat jouw mogelijkheden zijn? Doe dan de online JAN© Financieringscheck en zie binnen enkele minuten wat jouw mogelijkheden zijn.

 
Klik hier om verder te lezen
Na de zomer goed van start: Open NetwerkCircle op 4 september

Op dinsdag 4 september is er weer een Open NetwerkCircle bij MeerBusiness Amsterdam. Deze uiterst effectieve bijeenkomsten bereiden wij met grote regelmaat voor. Nagenoeg altijd verlaten de deelnemers met waardevolle contacten deze strak georganiseerde vergaderingen. De Open NetwerkCircle is toegankelijk voor onze Premium leden en ondernemers/directeuren met minimaal vijf werknemers die serieus geïnteresseerd zijn in een lidmaatschap.

 
klik hier om u aan te melden
Mascha Mooy, Member MeerBusiness, winnares Leading Ladies Award 2018 - categorie Beste Nieuwkomer!
Mascha Mooy, founder van Bye Bye Burnout, is de winnares van de Leading Ladies Award 2018 in de categorie Beste Nieuwkomer! Vol trots heeft Mascha deze prijs in ontvangst genomen. Zij neemt je echter graag mee terug naar die dag in 2011 toen zij zelf geveld werd door een burnout en apathisch naar buiten staarde op de Zuidas. Inmiddels helpen Mascha en haar team mensen met dezelfde klachten weer binnen 100 dagen terug op de werkvloer. Gefeliciteerd Mascha! 
 
Culinair netwerken bij Sligro op 24 oktober
Op woensdag 24 oktober organiseren MeerBusiness Amsterdam en Sligro een culinair netwerkevenement. Praten en proeven gaan namelijk heel goed samen. Centraal staat dan een Culinaire Inspiratiewandeling langs een selectie van de vele duizenden foodartikelen die Sligro heeft.
17:00 uur Ontvangst
17:30 uur Welkomstwoord en toost
18:00 uur Culinaire reis en netwerken
19:30 uur Einde
Dit exclusieve evenement is slechts toegankelijk voor de partners en sponsoren van MeerBusiness Amsterdam. Ook partner of sponsor worden? Schrijf een e-mail naar amsterdam@meerbusiness.nl
 
Innovatiefonds Noord-Holland 21 miljoen subsidie voor innovatie

Noord-Hollandse ondernemers kunnen vanaf vandaag een beroep doen op het Innovatiefonds Noord-Holland. Ondernemers uit het MKB en startups die ontstaan vanuit kennisinstellingen kunnen voor de ontwikkeling van een duurzaam en innovatief product of proces een lening krijgen. Er is speciale aandacht voor initiatieven op het gebied van circulaire economie, duurzame mobiliteit en energietransitie en op het gebied van gezondheidszorg. In totaal is er 21 miljoen euro beschikbaar.

 
klik hier voor meer informatie
CBA Benelux: bezoek ons op de Monitorama op 4 en 5 september

Heeft u een onderneming met meer dan 100 werkplekken? En wilt u alles weten over het beheer van uw IT netwerk? Kom naar de Monitorama in Amsterdam en spreek informeel met specialisten ter plekke. Gemakkelijk en toch krachtig beheer van servers, werkplekken t/m smartphones, (web)applicaties, alerts, KPI rapportages, helpdesks, patches, GDPR/AVG auditing. Veel werk wat men snel en goed met zo min mogelijk mankracht wilt uitvoeren. CBA Benelux helpt u daarin.

 
Klik hier om tickets te kopen
FORT: Compensatie transitievergoeding bij ontslag langdurig zieke werknemer

Op 10 juli 2018 heeft de Eerste Kamer ingestemd met het wetsvoorstel dat regelt dat werkgevers een compensatie krijgen voor de transitievergoeding die zij aan langdurig zieke werknemers hebben betaald. Door veel werkgevers werd het betalen van die transitievergoeding als onrechtvaardig ervaren. De beoogde inwerkingtredingsdatum van de regeling is 1 april 2020.

 
Klik hier om verder te lezen
MeerBusiness wenst u een fijne vakantie en graag tot snel!

 
Agenda
06-09-2018 Zeilen met Directeuren
 
Volledige agenda
Partners
Contact
MeerBusiness Amsterdam
Meer en Vaart 286
1068 LE Amsterdam
+31 20 2615188
amsterdam@meerbusiness.nl
amsterdam.meerbusiness.nl
Afmelden voor deze nieuwsbrief of gegevens wijzigen