Kunt u deze nieuwsbrief niet goed lezen? Bekijk de nieuwsbrief hier online.
Nieuwsbrief 2018 
In deze nieuwsbrief:
 • Terugblik op een succesvolle eerste helft van 2018
 • Goed nazomeren en netwerken bij "Zeilen met Directeuren" op 6 september
 • MeerBusiness Amsterdam op radio Amsterdam.FM
 • Na de zomer goed van start: Open NetwerkCircle op 4 september
 • Exclusieve InnerCircle in het Wittenberg Aparthotel op 12 juli is volgeboekt
 • JAN©: Top vijf tips voor de werkgever per 1 juli
 • Terugblik op een zeer geslaagde InnerCircle Gold bij De Dyck
 • Dank aan de juryleden van de Amsterdam Business Awards!
 • Sponsor Willems Advocaten 70 jaar: Van harte gefeliciteerd!
 • Dinner in the Sky bij het Proeflokaal: 45 meter de lucht in
 • FORT: Leidt nieuw wetsvoorstel WAB tot versoepeling van het ontslagrecht?
Terugblik op een succesvolle eerste helft van 2018

De eerste helft van 2018 was voor Meerbusiness Amsterdam heel druk met veel evenementen. Gemiddeld organiseerden we bijna driemaal per maand een bijeenkomst. Er waren Open NetwerkCircles, Hospitality Platform ontbijtjes en InnerCircles Gold. We hadden de Nieuwjaarsbijeenkomst in Holland Casino, de borrels bij Dutch Design hotel Artemis en de Lenteborrel in De Kersentuin. En last but not least waren er Varen met Directeuren en uiteraard het fameuze Amsterdam Business Awards Gala!

 
Goed nazomeren en netwerken bij "Zeilen met Directeuren" op 6 september

Kunt u ook bijna niet wachten tot de zomervakantie voorbij is? Op 6 september is er namelijk weer Zeilen met Directeuren! Deze “leukste netwerkborrel van het jaar” (volgens De Telegraaf) is alleen toegankelijk voor onze partners, sponsoren, premiumleden en betalende deelnemers. Koop snel een ticket voordat u achter het net vist. Er is slechts plaats voor 55 opvarenden!

 
Klik hier om tickets te kopen
MeerBusiness Amsterdam op radio Amsterdam.FM

Ursula van Zantvliet Rozemeijer, directeur van MeerBusiness Amsterdam was te gast bij online radio kanaal Amsterdam.FM. Zij gaat daar dieper in op de Amsterdam Business Awards, netwerken en het MKB. Beluister deze zeer interessante uitzending en kom er achter waarom het MKB zo belangrijk is voor de economie en de samenleving.

 
Klik hier om de radiouitzending te beluisteren
Na de zomer goed van start: Open NetwerkCircle op 4 september

Op dinsdag 4 september is er weer een Open NetwerkCircle bij MeerBusiness Amsterdam. Deze uiterst effectieve bijeenkomsten bereiden wij met grote regelmaat voor. Nagenoeg altijd verlaten de deelnemers met waardevolle contacten deze strak georganiseerde vergaderingen. De Open NetwerkCircle is toegankelijk voor onze Premium leden en ondernemers/directeuren met minimaal vijf werknemers die serieus geïnteresseerd zijn in een lidmaatschap.

 
klik hier om u aan te melden
Exclusieve InnerCircle in het Wittenberg Aparthotel op 12 juli is volgeboekt
Op donderdag 12 juli organiseert MeerBusiness Amsterdam samen met het Wittenberg Aparthotel een exclusieve InnerCircle in de sfeervolle tuin van het hotel. MeerBusiness Amsterdam creëert tijdens deze exclusieve InnerCircle een omgeving waarbij bedrijven elkaars ambassadeur zijn en zorgen voor doorverwijzingen en aanbevelingen. DIT EVENEMENT IS VOLGEBOEKT. U KUNT ZICH NIET MEER AANMELDEN.
 
JAN©: Top vijf tips voor de werkgever per 1 juli

Per 1 juli is er weer het nodige veranderd. Waar moet je als werkgever rekening mee houden? Denk aan de deadline voor het tijdig opnemen van vakantiedagen en het wijzigen van het minimumloon, maar er is meer! Zo heeft bijvoorbeeld iedere werknemer voortaan het recht om anoniem en zonder toestemming van de werkgever de bedrijfsarts te raadplegen.

 
Klik hier om verder te lezen
Terugblik op een zeer geslaagde InnerCircle Gold bij De Dyck

Op dinsdag 3 juli ging een select gezelschap naar Woubrugge. Daar, bij De Dyck, heette eigenaar Reinier Kempenaar iedereen van harte welkom. Na een rondleiding langs o.a. de conferentieruimtes en het restaurant kwam de echte verrassing. Midden in de polder, tussen de zonnebloemen, ging de InnerCircle Gold van start. Wat een ongelooflijk mooie locatie! Dank aan De Dyck en de aanwezige partners en sponsoren van MeerBusiness Amsterdam!

 
Klik hier om naar de website van De Dyck te gaan
Dank aan de juryleden van de Amsterdam Business Awards!

In het onderstaande filmpje ziet u de juryleden van de Amsterdam Business Awards voorbijkomen. Hun bijdragen waren van onschatbare waarde voor de uitreiking van deze ondernemersprijzen. Dank voor uw inzet en betrokkenheid!

 
Klik hier voor het filmpje op YouTube
Sponsor Willems Advocaten 70 jaar: Van harte gefeliciteerd!
Op vrijdag 22 juni j.l. vierde onze sponsor Willems Advocaten hun 70-jarig jubileum in de Koninklijke Industriële Club Amsterdam. Ook Koning Willem Alexander stuurde hen zijn felicitaties. MeerBusiness hief samen met de vele aanwezige relaties het glas op dit bijzondere jubileum. Van harte gefeliciteerd!
 
Dinner in the Sky bij het Proeflokaal: 45 meter de lucht in

Kunt u zich dat voorstellen: op 45 meter hoogte dineren, terwijl u vastgesnoerd zit in een open constructie, hangend aan de kabel van een hoogwerker? Beginnen uw knieën al te knikken van angst? De directie van MeerBusiness Amsterdam liet het zich echter goed smaken! Zij zijn niet voor een kleintje vervaard. Wat een leuk inititief was dit van het Amsterdamse Proeflokaal!

 
Klik hier voor het item op FaceBook
FORT: Leidt nieuw wetsvoorstel WAB tot versoepeling van het ontslagrecht?

Het kabinet wil het voor werkgevers aantrekkelijker maken om mensen in vaste dienst te nemen. Daarom presenteerde Minister Koolmees het concept wetsvoorstel ‘Wet arbeidsmarkt in balans’ (WAB), dat in internetconsultatie was gegaan. Burgers, bedrijven en maatschappelijke organisaties konden tot 7 mei 2018 op het wetsvoorstel reageren. De minister wil het wetsvoorstel nog voor de zomer naar de Raad van State sturen en daarna naar de Tweede Kamer.

 
Klik hier om verder te lezen
Agenda
12-07-2018 Exclusieve InnerCircle in Boutique Apart hotel Wittenberg
 
Volledige agenda
Partners
Contact
MeerBusiness Amsterdam
Meer en Vaart 286
1068 LE Amsterdam
+31 20 2615188
amsterdam@meerbusiness.nl
amsterdam.meerbusiness.nl
Afmelden voor deze nieuwsbrief of gegevens wijzigen