Kunt u deze nieuwsbrief niet goed lezen? Bekijk de nieuwsbrief hier online.
Nieuwsbrief 2018 
In deze nieuwsbrief:
  • Phatt, vetter, vetst op 15 juni in hotel Okura
  • Wat een enthousiaste reacties op de Terrasnetwerkborrel
  • Het Amsterdam Business Awards gala: de genomineerden
  • First class premium? Ask Guus
  • Willems Advocaten & Rechtsanwälte sluit zich aan bij MeerBusiness Amsterdam
  • JAN© zorgt ervoor dat je geen subsidie misloopt
  • Nieuwe InnerCircles komen er aan
  • Bezoek E=MC2 op de PROVADA van 5-7 juni
  • FORT: Arbeidsrecht
  • Wilt u ook bij het Amsterdam Business Awards Gala aanwezig zijn?
Phatt, vetter, vetst op 15 juni in hotel Okura

Nog een paar weken en dan zal op 15 juni tijdens de uitreiking van de Amsterdam Business Awards Phatt (Ricardo Burgrust) voor een deel van de muzikale omlijsting  zorgen. De voetjes gaan dus weer van de vloer!

Ricardo Burgrust is zanger, songrwiter, componist en producer. Hij zingt soul- en R&B-nummers en is vocalist bij dance- en hiphopacts. Daarnaast produceert hij nummers voor hiphopartiesten Winne en Gers Pardoel en schrijft hij songs voor verschillende artiesten.

 
Klik hier om tickets te kopen
Wat een enthousiaste reacties op de Terrasnetwerkborrel

 

De Terrasnetwerkborrel in Dutch Design Hotel Artemis van 23 mei j.l. was super geslaagd! Dankzij de perfecte weersomstandigheden, de ‘mysteryguest’ Roy Martina en alle aanwezigen kunnen we terugkijken op een prachtig evenement. Enkele quotes:
Roel Strijker: “Wat een fantastische borrel en een goede sfeer! Dank!
Selma Duinkerken: “Bij MeerBusiness is netwerken echt leuk.

 
Klik hier voor het YouTube fimpje
Het Amsterdam Business Awards gala: de genomineerden

Op vrijdag 15 juni worden de Amsterdam Business Awards uitgereikt aan één van de genomineerde organisaties. In aanmerking voor deze prestigieuze ondernemersprijs komen Gassan, Millten en Vandebron.

Gassan is sinds 1945 een Amsterdamse diamant- en juwelenhandelaar die een eigen, gepatenteerde, slijpvorm heeft ontworpen die mooier is dan een briljant: de Gassan 121. Millten is een gepassioneerde en onafhankelijke vastgoedontwikkelaar, belegger en exploitant van bijzonder monumentaal en industrieel erfgoed. Vandebron biedt een energiemarktplaats waar duurzame energie van lokale producenten direct aangeboden wordt aan Nederlandse huishoudens.

 
Klik hier om tickets te kopen
First class premium? Ask Guus
Waarom gooien organisaties zo veel geld weg aan inwisselbare premiums? Een leuke oplader of gratis Ipad hier, een messenset of filmkaartje daar, doodzonde, want een premium kan zoveel meer doen voor je merk. Vanuit die visie ontwikkelt AskGuus vanuit Amsterdam creatieve en doeltreffende sales campagnes met een sterke focus op custom made premiums. Inmiddels creëert en produceert Guus acties en premiums voor vele A-merken wereldwijd. Tegelijkertijd vervult Guus ook deze belangrijke rol voor het MKB in Nederland.
 
Klik hier om verder te lezen
Willems Advocaten & Rechtsanwälte sluit zich aan bij MeerBusiness Amsterdam

Verheugd kunnen wij melden dat Willems Advocaten & Rechtsanwälte een nieuwe sponsor is geworden. Willems Advocaten & Rechtsanwälte is een advocatenkantoor met een commerciële praktijk. Het kantoor, opgericht in 1948, is present in Amsterdam en Düsseldorf. Zij adviseren en vertegenwoordigen grote en kleine ondernemingen, zowel nationaal als internationaal. Tevens behartigen zij particuliere belangen. Wij heten hen van harte welkom!

 
Klik hier om naar hun website te gaan
JAN© zorgt ervoor dat je geen subsidie misloopt

Het is per 1 januari 2018 niet meer mogelijk om met terugwerkende kracht subsidie aan te vragen voor medewerkers, mocht je daar recht op hebben. Zie onze Etip van eerder deze maand. Met ingang van 1 juni biedt JAN© je de mogelijkheid om te voorkomen dat je subsidie misloopt. Wanneer wij signaleren dat je recht hebt op subsidie voor een nieuwe medewerker, zetten wij de procedure tot aanvraag voor je in gang.

 
Klik hier om verder te lezen
Nieuwe InnerCircles komen er aan

Dit jaar hebben we veel succesvolle InnerCircles gehad. En er zitten er nog meer aan te komen. Vóór de grote vakantie zijn er maar liefst nog drie! Op woensdag 20 juni is er weer een Open NetwerkCircle. Op dinsdag 3 juli vindt er een (besloten) InnerCircle Gold plaats. Tot slot is er nog op donderdag 12 juli een exclusieve InnerCircle bij Hotel Wittenberg.

 
Klik hier voor de agenda
Bezoek E=MC2 op de PROVADA van 5-7 juni

Onze partner E=MC2 totale projectinrichting staat op PROVADA in de RAI te Amsterdam van 5 – 7 juni 2018. PROVADA is de grootste vastgoedbeurs in Nederland en een driedaags netwerkevent met verscheidene bijeenkomsten in fora, op themapleinen, in zalen en uiteraard op de stands. Bezoek E=MC2 totale projectinrichting op hun stand en u zou nog wel eens verrast kunnen worden!

 
Klik hier om verder te lezen
FORT: Arbeidsrecht

Arbeidsrechtzaken vragen om strategisch advies, onderhandelingsvaardigheden en een professioneel klankbord. Of u nu aan de kant van de werkgever of de werknemer staat. Onze sectie Arbeidsrecht heeft de juiste expertise in huis om zowel werkgevers als werknemers te adviseren over arbeidsrechtelijke en pensioenrechtelijke kwesties in brede zin. Wij kunnen u onder meer assisteren en adviseren bij het opstellen van arbeidsovereenkomsten, ontslagtrajecten, pensioenovereenkomsten, het wijzigen van collectieve pensioenregelingen en due diligence. Op de foto ziet u Elias van Kampen, partner Arbeidsrecht.

 
Klik hier om verder te lezen
Wilt u ook bij het Amsterdam Business Awards Gala aanwezig zijn?

Op vrijdag 15 juni 2018 vindt het Amsterdam Business Awards Gala plaats in Hotel Okura Amsterdam. Meer dan 320 Decision makers uit de regio Amsterdam zullen het evenement bijwonen. Dat maakt het een van de belangrijkste zakelijke bijeenkomsten van het jaar. Dit is toch wel de perfecte avond om met uw gezelschap te genieten van een exclusief galadiner én de uitreiking van de Awards én vermaakt te worden met top-entertainment. Wilt u er ook bij zijn? Nu is dat vanwege de grotere opzet mogelijk!

Programma:
18.00 – Ontvangst en registratie gasten
19.00 – Plaatsnemen aan tafels
19.15 – Opening evenement
19.30 – Diner & entertainment
21.15 – Uitreiking Awards
22.15 – Netwerken
23.30 – Afsluiting evenement


Dresscode: Black Tie. Kosten voor deelname: MeerBusiness Leden €195 ex btw, niet leden €295 ex btw en een gehele VIP-Tafel €2000 ex btw.

 
Klik hier om tickets te kopen
Agenda
15-06-2018 Amsterdam Business Awards Gala
20-06-2018 Open NetwerkCircle van MeerBusiness
 
Volledige agenda
Partners
Contact
MeerBusiness Amsterdam
Meer en Vaart 286
1068 LE Amsterdam
+31 20 2615188
amsterdam@meerbusiness.nl
amsterdam.meerbusiness.nl
Afmelden voor deze nieuwsbrief of gegevens wijzigen