Kunt u deze nieuwsbrief niet goed lezen? Bekijk de nieuwsbrief hier online.
Nieuwsbrief 2018 
In deze nieuwsbrief:
  • Mystery gastspreker bij Terrasnetwerkborrel bij Dutch Design Hotel Artemis op 23 mei
  • Bidfood: nieuwe sponsor MeerBusiness Amsterdam!
  • Nu nog enkele plaatsen beschikbaar op de Open NetwerkCircle van 22 mei
  • JAN©: Zonnepanelen aangeschaft in het jaar 2013 of eerder? Vraag de BTW terug!
  • Mis het Amsterdam Business Awards Gala niet!
  • Roy Martina en Winston Scholsberg nieuwe partners van MeerBusiness Amsterdam
  • Terugblik op een bijzonder Hospitality Platform ontbijt
  • Bijzondere vermelding voor onze partner FORT!
  • Stem op uw favoriete, genomineerde, organisatie!
Mystery gastspreker bij Terrasnetwerkborrel bij Dutch Design Hotel Artemis op 23 mei

Tijdens de Terrasnetwerkborrel van woensdag 23 mei hebben wij een leuke verrassing voor u. Een mystery gastspreker zal bij Dutch Design Hotel Artemis zijn (of haar) opwachting maken! Wie dat is, houden we nog even geheim. Mis het niet en meld u aan! De Terrasnetwerkborrel is bedoeld voor onze leden, partners en sponsoren. Elke ondernemer of directeur met minimaal 5 medewerkers, die serieus geïnteresseerd is in een lidmaatschap van MeerBusiness Amsterdam, is echter ook van harte welkom.

 
klik hier om u aan te melden
Bidfood: nieuwe sponsor MeerBusiness Amsterdam!

Het gaat goed met MeerBusiness Amsterdam! Weer hebben wij er een nieuwe sponsor bijgekregen: Bidfood. Bidfood Amsterdam is dé online groothandel voor foodprofessionals. Dagelijks zijn zij hun klanten van dienst met betrouwbare leveringen, een excellente service en een compleet assortiment. Van de mooiste versproducten tot dranken, kruidenierswaren en non-food, Bidfood levert alles wat u nodig heeft om succesvol te zijn in de horeca. Welkom Bidfood!

 
Klik hier om naar hun website te gaan
Nu nog enkele plaatsen beschikbaar op de Open NetwerkCircle van 22 mei

Op dinsdag 22 mei is er weer een Open NetwerkCircle bij MeerBusiness Amsterdam. Deze uiterst effectieve bijeenkomsten bereiden wij met grote regelmaat voor. Nagenoeg altijd verlaten de deelnemers met waardevolle contacten deze strak georganiseerde vergaderingen. De Open NetwerkCircle is toegankelijk voor onze Premium leden en ondernemers/directeuren met minimaal 5 werknemers die serieus geïnteresseerd zijn in een lidmaatschap. Wij hebben nu nog plaatsen beschikbaar. Meld u snel aan!

 
klik hier om u aan te melden
JAN©: Zonnepanelen aangeschaft in het jaar 2013 of eerder? Vraag de BTW terug!

Particulieren die vóór 20 juni 2013 zonnepanelen hebben aangeschaft kunnen nu ook de BTW over de aanschaf en installatiekosten terugvragen bij de Belastingdienst. In de zomer van 2013 is er bepaald dat particulieren die zonnepanelen hebben aangeschaft worden gezien als BTW-ondernemer. Hierdoor kunnen zij de BTW op de aanschaf en installatie van zonnepanelen terugvragen wanneer zij zich hebben aangemeld als BTW-ondernemer.

 
Klik hier om verder te lezen
Mis het Amsterdam Business Awards Gala niet!

Op vrijdag 15 juni 2018 vindt het Amsterdam Business Awards Gala plaats in Hotel Okura Amsterdam. Meer dan 320 Decision makers uit de regio Amsterdam zullen het evenement bijwonen. Dat maakt het een van de belangrijkste zakelijke bijeenkomsten van het jaar. Dit is toch wel de perfecte avond om met uw gezelschap te genieten van een exclusief galadiner én de uitreiking van de Awards én vermaakt te worden met top-entertainment. Wilt u er ook bij zijn? Nu is dat vanwege de grotere opzet mogelijk!

Programma:
18.00 – Ontvangst en registratie gasten
19.00 – Plaatsnemen aan tafels
19.15 – Opening evenement
19.30 – Diner & entertainment
21.15 – Uitreiking Awards
22.15 – Netwerken
23.30 – Afsluiting evenement


Dresscode: Black Tie. Kosten voor deelname: MeerBusiness Leden €195 ex btw, niet leden €295 ex btw en een gehele VIP-Tafel €2000 ex btw.

 
Klik hier om tickets te kopen
Roy Martina en Winston Scholsberg nieuwe partners van MeerBusiness Amsterdam

Succesvol ondernemen staat of valt met de juiste mindset en de vaardigheid om te overtuigen. Roy Martina en Winston Scholsberg weten daar alles van. Roy is gespecialiseerd in ‘The Inner Game of success’ en traint en begeleidt al jarenlang ondernemers over de hele wereld. Winston staat bekend als ‘The Public Speaking Architect’. Beiden hebben hun kennis vastgelegd in nieuwe boeken.

 
Klik hier om verder te lezen
Terugblik op een bijzonder Hospitality Platform ontbijt

 

Op woensdag 2 mei j.l. vond een ontbijt plaats van het Hospitality Platform van MeerBusiness Amsterdam bij Sligro. Bijna viel dit in het water omdat de geplande verse Franse producten niet geleverd konden worden. Immers, 1 mei is een feestdag in Frankrijk. Daarom was de chef-kok genoodzaakt al zijn creativiteit in te zetten. En daar slaagde hij ruimschoots in. Hulde aan de chef-kok! Daarna was er een zeer succesvolle Hospitality InnerCircle. Al met al een bijzonder evenement!

 
Bijzondere vermelding voor onze partner FORT!

Onze partner FORT Advocaten heeft een zeer bijzondere erkenning gekregen. Zij zijn vermeld in de ranglijst van de Legal500, het platform dat de beste advocatenkantoren wereldwijd in kaart brengt. Fort Advocaten is gerankt als 'Leading Firm' in de industrie categorie "Retail". FORT: “Wij zijn erg blij met deze erkenning van onze expertise in franchiserecht, vastgoedrecht en insolventierecht & herstructurering, die wij in de afgelopen jaren hebben opgebouwd bij het adviseren van o.a. toonaangevende (internationale) retailers“.

 
Klik hier voor de ranking
Stem op uw favoriete, genomineerde, organisatie!

Op 15 juni worden tijdens een Gala de Amsterdam Business Awards uitgereikt. De jury heeft drie genomineerden voor de Amsterdam Business Award gekozen. Ook u kunt uw favoriet bekend maken:

• Gassan Diamonds
• Millten Vastgoed
• Vandebron Energie

Gassan is sinds 1945 een Amsterdamse diamant- en juwelenhandelaar die een eigen, gepatenteerde, slijpvorm heeft ontworpen die mooier is dan een briljant: de Gassan 121. Millten is een onafhankelijke en gepassioneerde onderneming voor op maat gemaakte stedelijke vastgoedontwikkeling, -investering en -management. Vandebron biedt een energiemarktplaats waar duurzame energie van lokale producenten direct aangeboden wordt aan Nederlandse huishoudens.

Doe mee met onze poll en stem op uw favoriete organisatie.

 
Klik hier om naar de poll te gaan op onze website
Agenda
22-05-2018 Open NetwerkCircle van MeerBusiness
23-05-2018 Terrasnetwerkborrel bij Dutch Design Hotel Artemis
25-05-2018 NXT Business Level Event
15-06-2018 Amsterdam Business Awards Gala
 
Volledige agenda
Partners
Contact
MeerBusiness Amsterdam
Meer en Vaart 286
1068 LE Amsterdam
+31 20 2615188
amsterdam@meerbusiness.nl
amsterdam.meerbusiness.nl
Afmelden voor deze nieuwsbrief of gegevens wijzigen