Kunt u deze nieuwsbrief niet goed lezen? Bekijk de nieuwsbrief hier online.
Nieuwsbrief 2018 
In deze nieuwsbrief:
  • Zonnige Terrasnetwerkborrel bij Dutch Design Hotel Artemis op 23 mei
  • Een nieuw zakelijk interieur? Onze nieuwe sponsor Trinity maakt het mogelijk!
  • First class premium? Ask Guus
  • Nu nog plaatsen beschikbaar op de Open NetwerkCircle van 22 mei
  • "Varen met 80 Directeuren was weer heel aangenaam!"
  • Nieuwe leden van Meerbusiness Amsterdam
  • Humphrey Campbell treedt op tijdens het Amsterdam Business Awards Gala
  • JAN©: Werkgevers hebben mogelijk jarenlang teveel gedifferentieerde premies betaald
  • Ook pers een boord bij Varen met Directeuren!
  • Stem op uw favoriete, genomineerde, organisatie!
Zonnige Terrasnetwerkborrel bij Dutch Design Hotel Artemis op 23 mei

Op woensdag 23 mei hebben wij mooi weer besteld. Daarom hebben wij op die dag een Terrasnetwerkborrel bij Dutch Design Hotel Artemis gepland. Deze netwerkborrel is bedoeld voor onze leden, partners en sponsoren. Elke ondernemer of directeur met minimaal 5 medewerkers, die serieus geïnteresseerd is in een lidmaatschap van MeerBusiness Amsterdam, is echter ook van harte welkom. De Terrasnetwerkborrel duurt van 16:30 uur tot 19:00 uur. Het welkomstdrankje is gratis. Overige consumpties zijn voor eigen rekening.

 
klik hier om u aan te melden
Een nieuw zakelijk interieur? Onze nieuwe sponsor Trinity maakt het mogelijk!

Trinity Interieur is een nieuwe sponsor geworden van Meerbusiness Amsterdam. Trinity Interieur verzorgt de realisering van zakelijke interieurs. Hun kracht is dat zij zeer klantgericht zijn en persoonlijk en transparant communiceren. Zij stimuleren duurzame kantoorinrichtingen omdat die bijdragen aan het welzijn van mensen. Naast de standaardoplossingen is uiteraard ook maatwerk mogelijk. Maatwerk is bij Trinity zelfs de standaard!

 
Klik hier om naar hun website te gaan
First class premium? Ask Guus
Waarom gooien organisaties zo veel geld weg aan inwisselbare premiums? Een leuke oplader of gratis Ipad hier, een messenset of filmkaartje daar, doodzonde, want een premium kan zoveel meer doen voor je merk. Vanuit die visie ontwikkelt AskGuus vanuit Amsterdam creatieve en doeltreffende sales campagnes met een sterke focus op custom made premiums. Inmiddels creëert en produceert Guus acties en premiums voor vele A-merken wereldwijd. Tegelijkertijd vervult Guus ook deze belangrijke rol voor het MKB in Nederland.
 
Klik hier om verder te lezen
Nu nog plaatsen beschikbaar op de Open NetwerkCircle van 22 mei

Op dinsdag 22 mei is er weer een Open NetwerkCircle bij MeerBusiness Amsterdam. Deze uiterst effectieve bijeenkomsten bereiden wij met grote regelmaat voor. Nagenoeg altijd verlaten de deelnemers met waardevolle contacten deze strak georganiseerde vergaderingen. De Open NetwerkCircle is toegankelijk voor onze Premium leden en ondernemers/directeuren met minimaal 5 werknemers die serieus geïnteresseerd zijn in een lidmaatschap. Wij hebben nu nog plaatsen beschikbaar. Meld u snel aan!

 
klik hier om u aan te melden
"Varen met 80 Directeuren was weer heel aangenaam!"
Op 19 april j.l. startte Varen met Directeuren bij de Harbour Club van het Apollohotel. Na de boekintroductie van Helene Spork ging iedereen aan boord van één van de twee luxe boten van Rederij ’t Smidtje. ZP radio nam diverse interessante interviews af, hier te beluisteren.

Selma Duinkerken: “Netwerken is net een feestje! Dank je wel Ursula voor deze fantastische middag”. Roel Strijker: “Het was volledig en volledig geslaagd!” Kim van der Bogt: “We hebben het als een fijne middag ervaren en vonden het leuk om jullie te gast te hebben in het hotel. Wat een leuke club mensen.
 
Klik hier voor het verslag van Frank Scheers van Amsterdam Today
Nieuwe leden van Meerbusiness Amsterdam

Onze netwerkbijeenkomsten worden door veel ondernemers en directeuren gewaardeerd omdat hun zakelijke kennissenkring hierdoor sterk uitgebreid wordt. De volgende professionals zijn lid geworden en beschikken vanaf nu over een groter netwerk:


• De heer Van Steenbergen, operationeel directeur van Hospitality Heroes
• Mevrouw Kaldenbach, eigenaar van Labour & Law
• Mevrouw Jungerling, Hospitality Sales Advisor bij Welkom!
• De heer Scholsberg, eigenaar van Winston Scholsberg Stories
• De heer Martina, CEO bij Roy Martina
• Mevrouw Bos, Director van Amolé BV
• De heer Kamp, Directeur van BK Group
• De heer Aldewereld van Make IT Here
• De heer Ypenburg van TIMM & PIMM


Wij heten hen van harte welkom! Indien u meer informatie wenst over een lidmaatschap, sponsorschap of partnerschap, klik dan op onderstaande link.

 
klik hier voor meer informatie
Humphrey Campbell treedt op tijdens het Amsterdam Business Awards Gala
Wij kunnen zeer verheugd melden dat wij er weer in geslaagd zijn om Humphrey Campbell te strikken voor een optreden tijdens het Amsterdam Business Awards Gala. Humphrey is natuurlijk wereldberoemd geworden door zijn performance bij het Eurovisie Songfestival in Zweden in 1992. Met zijn broers Ben en Carlo als achtergrondzangers behaalde hij de negende plaats met het lied ‘Wijs Me De Weg’.
 
Klik hier om tickets te kopen
JAN©: Werkgevers hebben mogelijk jarenlang teveel gedifferentieerde premies betaald

In 2014 ontvingen alle werkgevers voor het eerst een Whk-beschikking (Werkhervattingskas) van de Belastingdienst. Met deze Whk-beschikking worden de kosten van ziekte van ex-werknemers middels premiedifferentiatie toegerekend aan de laatste werkgever. De beschikking uit 2014 was gebaseerd op gegevens uit 2012. Onlangs heeft een werkgever gesteld dat de premiebepaling met terugwerkende kracht onterecht was en nadelig uitpakt. Het Gerechtshof Amsterdam heeft de werkgever in het gelijk gesteld.

 
Klik hier om verder te lezen
Ook pers een boord bij Varen met Directeuren!

Tijdens Varen met Directeuren waren ook Amsterdam Today en ZP radio aan boord. Imre Heijboer General manager van Apollo Hotel trapt af. Op 4.30m een interview met Dennis Nieuwenhuys van E=MC2 over het one-stop-shopping concept. Tamara van 't Foort vertelt enthousiast over Holland Casino op 13m. Helene Spork die haar boek lanceerde op 17.30m. Marius Rietdijk, gedragsveranderingscentrum VU op 23m. Jasper van Doornik over hoe je fit wordt in 20 minuten per week met een uitnodiging voor een kosteloze proefsessie bij FIT20.nl op 28.30m. Als laatste Eddo Knorringa over Rederij 't Smidtje op 32.30m. Oh ja, MeerBusiness ook nog op 7.45m...

 
Klik hier om te luisteren naar de interviews op ZP Radio
Stem op uw favoriete, genomineerde, organisatie!

Op 15 juni worden tijdens een Gala de Amsterdam Business Awards uitgereikt. De jury heeft drie genomineerden voor de Amsterdam Business Award gekozen. Ook u kunt uw favoriet bekend maken:

• Gassan Diamonds
• Millten Vastgoed
• Vandebron Energie

Gassan is sinds 1945 een Amsterdamse diamant- en juwelenhandelaar die een eigen, gepatenteerde, slijpvorm heeft ontworpen die mooier is dan een briljant: de Gassan 121. Millten is een onafhankelijke en gepassioneerde onderneming voor op maat gemaakte stedelijke vastgoedontwikkeling, -investering en -management. Vandebron biedt een energiemarktplaats waar duurzame energie van lokale producenten direct aangeboden wordt aan Nederlandse huishoudens.

Doe mee met onze poll en stem op uw favoriete organisatie.

 
Klik hier om naar de poll te gaan op onze website
Agenda
22-05-2018 Open NetwerkCircle van MeerBusiness
23-05-2018 Terrasnetwerkborrel bij Dutch Design Hotel Artemis
25-05-2018 NXT Business Level Event
 
Volledige agenda
Partners
Contact
MeerBusiness Amsterdam
Meer en Vaart 286
1068 LE Amsterdam
+31 20 2615188
amsterdam@meerbusiness.nl
amsterdam.meerbusiness.nl
Afmelden voor deze nieuwsbrief of gegevens wijzigen