Kunt u deze nieuwsbrief niet goed lezen? Bekijk de nieuwsbrief hier online.
Nieuwsbrief 2018 
In deze nieuwsbrief:
  • Zonnige Terrasnetwerkborrel bij Dutch Design Hotel Artemis op 23 mei
  • Uitreiking nieuw boek tijdens zonnig en volgeboekt "Varen met Directeuren"
  • Chefkok Rene Bekker verwent ons op Hospitality Platform ontbijt bij Sligro op 2 mei
  • JAN©: Adviesborrel over AVG/GDPR op 26 april
  • Nu nog plaatsen beschikbaar op de Open NetwerkCircle van 22 mei
  • NXT Business Level Event op 25 mei!
  • Nieuwe versie NetwerkgidsNederland.nl online!
  • Ben jij op zoek naar een uitdagende carrière in de ICT? Linden-IT!
  • Op 19 april is het Secretaressedag. Bestel een boeket bij Fleurtiek!
  • FORT: Interactief seminar “De zieke werknemer” op 24 mei en 7 juni
Zonnige Terrasnetwerkborrel bij Dutch Design Hotel Artemis op 23 mei

De eerste zomerdag valt bij "Varen met directeuren". Ook op woensdag 23 mei hebben we mooi weer besteld en gaan we voor een netwerkborrel in de buitenlucht ;) Kortom het prachtige terras bij Dutch Design Hotel Artemis is voor ons gepland.

 

De Terrasnetwerkborrel is bedoeld voor onze leden, partners en sponsoren. Elke ondernemer of directeur met minimaal 5 medewerkers, die serieus geïnteresseerd is in een lidmaatschap van MeerBusiness Amsterdam, is echter ook van harte welkom. De Terrasnetwerkborrel duurt van 16:30 uur tot 19:00 uur. Het welkomstdrankje is gratis. Overige consumpties zijn voor eigen rekening

 
klik hier om u aan te melden
Uitreiking nieuw boek tijdens zonnig en volgeboekt "Varen met Directeuren"

Wat een vooruitzichten: zon, prachtige ambiance, lekkere versnaperingen en goed gezelschap. We verheugen ons op de volgeboekte "Varen met directeuren" op 19 april. We hebben daarnaast ook een primeur: Helene Spork, entrepreneur en alleskunner presenteert haar nieuwe boek.


Helene: “Ik heb een nieuw boek geschreven: Meer business, minder gedoe. Het is een open, hilarisch, filosofisch en meeslepend verslag van mijn reis langs heel veel business met heel veel gedoe naar ontspannen en succesvol ondernemen. Vanaf het moment dat de titel in mij opkwam, hoopte ik dat Ursula het eerste exemplaar in ontvangst zou willen nemen. En nu mag dat zelfs bij zo'n topevent in de prachtige Harbour Club! Wat fantastisch geregeld door MeerBusiness. Ik verheug mij er op.” Voor iedereen die dan aanwezig is, ligt een exemplaar klaar!

 
Chefkok Rene Bekker verwent ons op Hospitality Platform ontbijt bij Sligro op 2 mei

Op woensdag 2 mei 2018 vindt een ontbijt plaats van het Hospitality Platform van MeerBusiness Amsterdam bij Sligro. Gast chef Rene Bekker van Hotel Casa Amsterdam (voorheen Casa-400) zal tijdens deze InnerCircle de inwendige mens verzorgen. Rene is al 15 jaar een excellente chefkok en dus kijken we er halsreikend naar uit!

 

Daarnaast creëren we tijdens dit evenement een omgeving waarbij bedrijven elkaars ambassadeur zijn en zorgen voor doorverwijzingen en aanbevelingen. Dit evenement is bedoeld voor elke ondernemer of directeur die minimaal 5 medewerkers heeft én affiniteit heeft met hospitality (en natuurlijk serieus geïnteresseerd is in een lidmaatschap van MeerBusiness Amsterdam). 

 
klik hier om u aan te melden
JAN©: Adviesborrel over AVG/GDPR op 26 april

JAN© Juristen organiseert een adviesborrel over de AVG op 26 april. Hier gaan we verder in op wat er verandert door de AVG, met een link naar de dagelijkse praktijk en hoe jij je verder kunt voorbereiden. Aan de orde komen bijvoorbeeld ook de hoogte van boetes die kunnen worden opgelegd, bewaartermijnen, verwerkers-overeenkomsten en rechten van personen van wie gegevens worden verwerkt.

 
Klik hier om verder te lezen of u aan te melden
Nu nog plaatsen beschikbaar op de Open NetwerkCircle van 22 mei

Op dinsdag 22 mei is er weer een Open NetwerkCircle bij MeerBusiness Amsterdam. Deze uiterst effectieve bijeenkomsten bereiden wij met grote regelmaat voor. Nagenoeg altijd verlaten de deelnemers met waardevolle contacten deze strak georganiseerde vergaderingen. De Open NetwerkCircle is toegankelijk voor onze Premium leden en ondernemers/directeuren met minimaal 5 werknemers die serieus geïnteresseerd zijn in een lidmaatschap. Wij hebben nu nog plaatsen beschikbaar. Meld u snel aan!

 
klik hier om u aan te melden
NXT Business Level Event op 25 mei!

 
Klik hier om verder te lezen of u aan te melden
Nieuwe versie NetwerkgidsNederland.nl online!

Het aanbod aan informatie via de vele communicatiekanalen is groot. Sales en marketing professionals krijgen bovendien met de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) extra uitdagingen om de klant te bereiken. Zakelijk ‘live’ netwerken is en blijft essentieel.” Aldus onze mediapartner Rens Tanis, eigenaar en oprichter van  NetwerkgidsNederland.nl.

 
Klik hier om verder te lezen
Ben jij op zoek naar een uitdagende carrière in de ICT? Linden-IT!

Als ICT-detacheerder is Linden-IT altijd op zoek naar de beste ICT-professionals voor projecten bij onze opdrachtgevers met een focus op support, systeembeheer en cloud-oplossingen. We kennen onze ICT-professionals en opdrachtgevers persoonlijk. Daardoor weten we de juiste match te maken en een persoonlijke band te creëren voor een langdurige relatie.

 
klik hier voor meer informatie
Op 19 april is het Secretaressedag. Bestel een boeket bij Fleurtiek!

Op donderdag 19 april is het secretaressedag. De hoogste tijd dus om uw steun en toeverlaat weer eens in het zonnetje te zetten! Op Fleurtiek.nl kunt u vanaf nu weer Secretaressedagboeketten bestellen. Deze boeketten zijn een cadeau om te krijgen en passen in ieder interieur. Bestel het boeket vóór donderdag 19 april 14:00 uur en wij bezorgen nog op Secretaressedag!

 
klik hier voor meer informatie
FORT: Interactief seminar “De zieke werknemer” op 24 mei en 7 juni

Op donderdag 24 mei 2018 en donderdag 7 juni organiseert FORT een interactief seminar waarin de rechten en verplichtingen van de werkgever en de zieke werknemer centraal staan. Het seminar is bedoeld voor iedereen die binnen een organisatie betrokken is bij de begeleiding en re-integratie van zieke werknemers. Het doel is om u praktische kennis te laten opdoen, zodat u als werkgever de regie in een complex ziekteverzuimdossier in handen kan houden.

 
Klik hier om verder te lezen of u aan te melden
Agenda
19-04-2018 Varen met Directeuren 2018
02-05-2018 Hospitality InnerCircle ontbijt bij Sligro
 
Volledige agenda
Partners
Contact
MeerBusiness Amsterdam
Meer en Vaart 286
1068 LE Amsterdam
+31 20 2615188
amsterdam@meerbusiness.nl
amsterdam.meerbusiness.nl
Afmelden voor deze nieuwsbrief of gegevens wijzigen