Kunt u deze nieuwsbrief niet goed lezen? Bekijk de nieuwsbrief hier online.
Nieuwsbrief 2018 
In deze nieuwsbrief:
  • Stem op uw favoriete, genomineerde, organisatie!
  • Nu nog plaatsen beschikbaar op de Open NetwerkCircle van 10 april
  • MeerBusiness Amsterdam in het nieuws
  • Wat een mooi deelnemersveld met primeurs op 19 april
  • Nieuwe sponsor MeerBusiness Amsterdam: De Dyck
  • JAN©: Cryptomunten gekocht? Houd rekening met een aantal zaken.
  • Terrasnetwerkborrel bij Dutch Design Hotel Artemis op 23 mei
  • FORT: Via een tussenholding besturen, is dat nog wel zo verstandig?
  • Winnaar gratis overnachting Bilderberg Hotel blij verrast
  • U en uw relaties bij het Amsterdam Business Awards Gala? Het is nu mogelijk!
Stem op uw favoriete, genomineerde, organisatie!

Op 15 juni worden tijdens een Gala de Amsterdam Business Awards uitgereikt. De jury heeft drie genomineerden voor de Amsterdam Business Award gekozen. Ook u kunt uw favoriet bekend maken:

• Gassan Diamonds
• Millten Vastgoed
• Vandebron Energie

Gassan is sinds 1945 een Amsterdamse diamant- en juwelenhandelaar die een eigen, gepatenteerde, slijpvorm heeft ontworpen die mooier is dan een briljant: de Gassan 121. Millten is een onafhankelijke en gepassioneerde onderneming voor op maat gemaakte stedelijke vastgoedontwikkeling, -investering en -management. Vandebron biedt een energiemarktplaats waar duurzame energie van lokale producenten direct aangeboden wordt aan Nederlandse huishoudens.

Doe mee met onze poll en stem op uw favoriete organisatie.

 
Klik hier om naar de poll te gaan op onze website
Nu nog plaatsen beschikbaar op de Open NetwerkCircle van 10 april

Op dinsdag 10 april is er weer een Open NetwerkCircle bij MeerBusiness Amsterdam. Deze uiterst effectieve bijeenkomsten bereiden wij met grote regelmaat voor. Nagenoeg altijd verlaten de deelnemers met waardevolle contacten deze strak georganiseerde vergaderingen. De Open NetwerkCircle is toegankelijk voor onze Premium leden en ondernemers/directeuren met minimaal 5 werknemers die serieus geïnteresseerd zijn in een lidmaatschap. Wij hebben nu nog plaatsen beschikbaar. Meld u snel aan!

 
klik hier om u aan te melden
MeerBusiness Amsterdam in het nieuws

De MeerBusiness Amsterdam Lenteborrel, georganiseerd door JAN© Accountants & Adviseurs en Het Bilderberg Garden hotel, is in onze hoofdstad niet onopgemerkt gebleven. De wijkkrant ‘Zuid’, die huis aan huis verspreid wordt in een oplage van 56.000 stuks, besteedde er uitgebreid aandacht aan.

 
Wat een mooi deelnemersveld met primeurs op 19 april

Het is een traditie vanaf het allereerste uur: MeerBusiness Amsterdam organiseert voor de negende keer op rij Varen met Directeuren. Op donderdag 19 april komen weer bijna honderd directeuren en managers netwerken tijdens het Varen met Directeuren.

 

Aan boord van de luxe boten van Rederij ’t Smidtje zal het de aanwezigen aan niets ontbreken. We hebben ook een aantal mooie primeurs: Het online radioprogramma ZP radio zal namelijk aanwezig zijn en een boeiende rapportage maken. Daarnaast zal er ook de lancering zijn van een spetterend boek (en iedereen krijgt een exemplaar). Kortom we hebben er nu al zin in!

 
klik hier om u aan te melden
Nieuwe sponsor MeerBusiness Amsterdam: De Dyck

MeerBusiness Amsterdam is weer een sponsor rijker: restaurant en evenementenlocatie De Dyck. In deze omgebouwde authentieke boerderij uit 1930 kunt u terecht voor uw bijeenkomst, vergadering of feest. Wat dacht u van teambuildingssessies, schapendrijven, drone-vliegen of boottochten? De Dyck vindt u op 10 kilometer afstand vanaf Schiphol, middenin het Groene Hart, slechts enkele minuten verwijderd van rijksweg A4.

 
Klik hier om naar hun website te gaan
JAN©: Cryptomunten gekocht? Houd rekening met een aantal zaken.

Cryptomunten zoals de Bitcoin hebben de afgelopen tijd enorm aan populariteit gewonnen. Er zijn echter wat zaken waar je rekening mee moet houden. Bitcoin-transacties zijn in principe anoniem. Je bent echter verplicht het bezit ervan op te geven in de aangifte. Geef je de waarde van de Bitcoins die jij bezit niet aan, dan kan de inspecteur dit ontdekken en vervolgens een navorderingsaanslag en een fikse boete opleggen. De Belastingdienst heeft controlemethodes om Bitcoin-aankopen te traceren.

 
Klik hier om verder te lezen
Terrasnetwerkborrel bij Dutch Design Hotel Artemis op 23 mei

Op woensdag 23 mei zijn de weersverwachtingen waarschijnlijk ‘zeer goed’ te noemen. Daarom hebben wij op die dag een Terrasnetwerkborrel bij Dutch Design Hotel Artemis gepland. Deze netwerkborrel is bedoeld voor onze leden, partners en sponsoren. Elke ondernemer of directeur met minimaal 5 medewerkers, die serieus geïnteresseerd is in een lidmaatschap van MeerBusiness Amsterdam, is echter ook van harte welkom. De Terrasnetwerkborrel duurt van 16:30 uur tot 19:00 uur. U ontvangt een gratis kopje koffie of thee bij binnenkomst. Overige consumpties zijn voor eigen rekening.

 
klik hier om u aan te melden
FORT: Via een tussenholding besturen, is dat nog wel zo verstandig?

De Hoge Raad heeft op 17 februari 2017 een opmerkelijk arrest gewezen over de aansprakelijkheid van een bestuurder tegenover een schuldeiser. De kansen voor een schuldeiser om een bestuurder aansprakelijk te stellen op grond van onrechtmatige daad, nemen door dit arrest toe. Dat is opmerkelijk, omdat de Hoge Raad hieraan altijd hoge eisen heeft gesteld. Die hoge drempel was volgens de Hoge Raad nodig, om te voorkomen dat bestuurders zich anders als angsthazen gaan gedragen.

 
Klik hier om verder te lezen
Winnaar gratis overnachting Bilderberg Hotel blij verrast

Tijdens de Lenteborrel in De Kersentuin van het mooie Bilderberg Garden Hotel op 21 maart j.l. mocht iedere bezoeker zijn visitekaartje in een vaas deponeren. Degenen die dat deden maakten kans op een mooie prijs: een gratis overnachting inclusief ontbijt voor twee personen! De winnaar, Eddo Knorringa van Rederij 't Smidtje was blij verrast: ” Voel me bevoorrecht en trots dat ik in mijn eigen mooie Amsterdam een nachtje mag logeren. Mijn lente is mooi begonnen!”

 
U en uw relaties bij het Amsterdam Business Awards Gala? Het is nu mogelijk!
Vorig jaar was het Amsterdam Business Awards Gala compleet uitverkocht. Nu krijgt u weer de kans om dit prachtige evenement op vrijdag 15 juni in Hotel Okura Amsterdam eindelijk eens in het echt mee te maken.

Meer dan 320 decision makers uit de regio Amsterdam zullen het Amsterdam Business Awards Gala bijwonen. Dat maakt het tot een van de belangrijkste zakelijke bijeenkomsten van het jaar. Dit is toch wel de perfecte avond om met uw gezelschap te genieten van een exclusief galadiner, de uitreiking van de awards en vermaakt te worden met topentertainment. Wilt u er ook bij zijn?

Kosten voor deelname: MeerBusiness Leden €195 ex btw, niet leden €295 ex btw en een gehele VIP-Tafel €2000 ex btw.
 
klik hier om u aan te melden
Agenda
10-04-2018 Open NetwerkCircle van MeerBusiness
19-04-2018 Varen met Directeuren 2018
02-05-2018 Hospitality InnerCircle ontbijt bij Sligro
 
Volledige agenda
Partners
Contact
MeerBusiness Amsterdam
Meer en Vaart 286
1068 LE Amsterdam
+31 20 2615188
amsterdam@meerbusiness.nl
amsterdam.meerbusiness.nl
Afmelden voor deze nieuwsbrief of gegevens wijzigen