Kunt u deze nieuwsbrief niet goed lezen? Bekijk de nieuwsbrief hier online.
Nieuwsbrief 2018 
In deze nieuwsbrief:
  • Thema 'leiderschap' bij Open Netwerkcircle van 27 maart
  • Onze column in zakenblad Business Amsterdam
  • ZP Radio stapt aan boord bij Varen met Directeuren
  • Terugblik op een uiterst succesvolle Lenteborrel!
  • Aanrader: Vier Pasen bij Het Oude Slot in Heemstede
  • De jury van de Culture Business Award
  • Ruigrok Netpanel: kennissessie agile ontwikkelprocessen 29 maart
  • Bekijk onze nieuwe website van de Amsterdam Business Awards
  • Fort Advocaten kiest voor toetreding tot Europese alliantie act legal
  • Aanschouw Amsterdam vanuit de hoogte
Thema 'leiderschap' bij Open Netwerkcircle van 27 maart
Leiderschap start bij het fundament en dat is deze keer het thema. Regelmatig organiseren wij de MeerBusiness Open NetwerkCircle. Deze bijeenkomsten zijn bedoeld voor de Premium leden van MeerBusiness Amsterdam. Tevens is elke ondernemer of directeur die minimaal 5 medewerkers heeft én serieus geïnteresseerd is in een lidmaatschap van MeerBusiness Amsterdam van harte welkom! Het thema is dus ‘leiderschap’. Trainer/coach Rosanne van Zalingen zal hier over vertellen op 27 maart.
 
klik hier om u aan te melden
Onze column in zakenblad Business Amsterdam

In het aprilnummer van het zakenblad Business Amsterdam staat een column van Ursula van Zantvliet Rozemeijer, directeur van MeerBusiness Amsterdam. Zij benadrukt nog maar eens een keertje het grote belang van het MKB voor de economie van Nederland. Klik op onderstaande link om verder te lezen.

 
Klik hier om het hele artikel te lezen
ZP Radio stapt aan boord bij Varen met Directeuren

Op donderdag 19 april komen weer ruim honderd directeuren en managers netwerken tijdens het Varen met Directeuren. Aan boord van de luxe boten van Rederij ’t Smidtje zal het de aanwezigen aan niets ontbreken. Omdat online radio inmiddels het hardst groeiende mediakanaal is, hebben wij een leuke primeur. Het online radioprogramma ZP radio zal namelijk tijdens Varen met Directeuren aanwezig zijn en een mooie rapportage maken.

 
klik hier om u aan te melden
Terugblik op een uiterst succesvolle Lenteborrel!

Gisteren vond de MeerBusiness Amsterdam Lenteborrel plaats. Dit keer was De Kersentuin in samenwerking met JAN© Accountants & Adviseurs de gastheer van deze netwerkbijeenkomst. De hapjes en drankjes waren gratis voor de vele aanwezigen. Die konden, na de speeches, urenlang in ontspannen sfeer netwerken. Na afloop kreeg men mooie cadeaus mee van JAN©, ENOT en het zakenmagazine Business Amsterdam. Kortom: voor herhaling vatbaar!

 

 
Aanrader: Vier Pasen bij Het Oude Slot in Heemstede

Op zondag 1 en maandag 2 april is het weer Pasen! Het landgoed Het Oude Slot in Heemstede opent haar deuren zodat u tezamen met uw familie en vrienden kunt genieten van een uitgebreide Paas High Tea in De Theeschenkerij of het Nederhuys. Uiteraard zal de paashaas ook aanwezig zijn om samen met de kinderen eieren te zoeken. Een gezellig samen zijn tijdens de Paasdagen voor jong en oud!

 

Klik hier om verder te lezen

 
De jury van de Culture Business Award

Op woensdag 21 maart kwam de jury van Culture Business Award bijeen. V.l.n.r. prof. Cees Dam (oprichter en eigenaar Dam en Partners Architecten), Janneke van der Wijk (directeur Conservatorium van Amsterdam), Richard Bot (Partner Audit & Assurance bij BDO Amstelveen, BDO Westfriesland) en Eric Traa (directeur Markt Centrum Rabobank Amsterdam).

 
Ruigrok Netpanel: kennissessie agile ontwikkelprocessen 29 maart
Dat er een verschuiving plaatsvindt naar agile werken weten we inmiddels allemaal. Steeds meer bedrijven omarmen deze manier van werken die veel nieuwe kansen biedt, maar ook voor uitdagingen zorgt. Zo merken we dat het verweven van klantonderzoek in dit snelle, iteratieve proces lastig kan zijn. Terwijl ‘customer collaboration’ een van de basisprincipes is van agile werken.
 
Klik hier om verder te lezen of u aan te melden
Bekijk onze nieuwe website van de Amsterdam Business Awards

Na hard werken is het zover. Met trots presenteert MeerBusiness Amsterdam de nieuwe website van de Amsterdam Business Awards. De website is in een modern jasje gestoken en is op 19 maart 2018 online gegaan. De website heeft meer focus, is frisser en krachtiger. Dit komt tot uiting in de sprankelende foto's en sprekende teksten.

 
Klik hier om naar de nieuwe website te gaan
Fort Advocaten kiest voor toetreding tot Europese alliantie act legal

Fort Advocaten maakt bekend dat zij per 8 maart 2018 is toegetreden tot act legal, een alliantie van zelfstandige, middelgrote advocatenkantoren die opereren in de top van de markt. Deze strategische keuze sluit aan bij de internationalisering die veel bedrijven doormaken en de bijbehorende vraag naar grensoverschrijdend juridisch advies. De alliantie biedt internationale ondernemingen, die actief zijn op de Europese markt, hoog kwalitatief advies, zowel regionaal als grensoverschrijdend.

 
Klik hier om verder te lezen
Aanschouw Amsterdam vanuit de hoogte

Op zaterdag 24 maart 2018 bent u van harte welkom op de zesde Open Toren Dag in Amsterdam. Op deze feestelijke dag openen 20 historische en hedendaagse torens tussen 10.00 uur en 16.00 uur hun deuren voor het publiek. De officiële opening voor genodigden vindt plaats in de Zilveren Toren / Level Eleven Amsterdam, gelegen naast het Centraal Station. Om de opening in de hele stad te benadrukken spelen om 10:00 uur de carillons van de Munttoren en van het Koninklijk Paleis Amsterdam.

 

Klik hier voor meer informatie

 
Agenda
27-03-2018 Open NetwerkCircle van MeerBusiness
19-04-2018 Varen met Directeuren 2018
 
Volledige agenda
Partners
Contact
MeerBusiness Amsterdam
Meer en Vaart 286
1068 LE Amsterdam
+31 20 2615188
amsterdam@meerbusiness.nl
amsterdam.meerbusiness.nl
Afmelden voor deze nieuwsbrief of gegevens wijzigen