Kunt u deze nieuwsbrief niet goed lezen? Bekijk de nieuwsbrief hier online.
Nieuwsbrief 2018 
In deze nieuwsbrief:
  • Nu al meer dan 100 aanmeldingen voor de Lenteborrel in sterrensfeer
  • Culinair proeven bij de Hospitality Platform InnerCircle op 7 maart bij Sligro
  • Aanrader: Vier Pasen bij Het Oude Slot in Heemstede
  • Nieuwe leden, van harte welkom!
  • Varen met Directeuren op 19 april begint bij het Apollo Hotel
  • Terugblik succesvolle InnerCircle Gold bij Forbo
  • Thema 'leiderschap' bij Open Netwerkcircle van 27 maart 15.00
  • Nieuwe sponsor: 5*Bilderberg Garden Hotel
  • FORT: de sectie Bestuursrecht
  • JAN©afé over het voorkomen van burn-out op 8 maart
Nu al meer dan 100 aanmeldingen voor de Lenteborrel in sterrensfeer

Wat een heerlijk vooruitzicht! Op 21 maart is het weer lente. Om dat feit te vieren organiseren wij weer onze fameuze Lenteborrel. Dit keer is 5* Bilderberg met De Kersentuin in samenwerking met JAN© Adviseurs de gastheer van deze netwerkbijeenkomst. Inmiddels hebben zich al 100 professionals aangemeld voor dit event. Vanwege het exclusieve karakter zijn alleen leden en genodigden welkom. U als directeur of ondernemer met minimaal 5 medewerkers nodigen we echter ook van harte uit om te komen kennismaken! P.S. Meld u zich snel aan. Er kunnen maximaal 150 ondernemers en directeuren deelnemen.

 
klik hier om u aan te melden
Culinair proeven bij de Hospitality Platform InnerCircle op 7 maart bij Sligro

Nu al zin om al die lekkere hapjes van gast chef Michael Wolf te proeven op 7 maart bij Sligro. We hebben dan ons ontbijt met het Hospitality Platform van MeerBusiness Amsterdam. MeerBusiness Hospitality is er voor iedere ondernemer/directeur met affiniteit met hospitality en Amsterdam (en méér dan 5 medewerkers). Het doel is om lekker te proeven om daarna samen om de tafel elkaar te ondersteunen naar meer business, maar ook om de ontwikkelingen in de stad te bespreken.

 
klik hier om u aan te melden
Aanrader: Vier Pasen bij Het Oude Slot in Heemstede

Op zondag 1 en maandag 2 april is het weer Pasen! Het landgoed Het Oude Slot in Heemstede opent haar deuren zodat u tezamen met uw familie en vrienden kunt genieten van een uitgebreide Paas High Tea in De Theeschenkerij of het Nederhuys. Uiteraard zal de paashaas ook aanwezig zijn om samen met de kinderen eieren te zoeken. Een gezellig samen zijn tijdens de Paasdagen voor jong en oud!

 

Klik hier om verder te lezen

 
Nieuwe leden, van harte welkom!

Onze netwerkbijeenkomsten worden door veel ondernemers en directeuren gewaardeerd omdat hun zakelijke kennissenkring hierdoor sterk uitgebreid wordt. De volgende professionals zijn lid geworden en beschikken vanaf nu over een groter netwerk:


• De heer De Wit, commercieel manager bij JUSTIN – Antenna Amsterdam
• Mevrouw Franken, eigenaar van Josette Franken Reisadvies Personal Touch Travel
• Mevrouw Pegels, sales manager bij The Wittenberg
• De heer Janssen van Blue Ocean Fishing
• Mevrouw Vogelpohl van Global Connect Admin
• Mevrouw Yeboah-Grep van Agjon
• Mevrouw Bicker van Flanderijn


Wij heten hen van harte welkom! Indien u meer informatie wenst over een lidmaatschap, sponsorschap of partnerschap, klik dan op onderstaande link.

 
klik hier voor meer informatie
Varen met Directeuren op 19 april begint bij het Apollo Hotel

Aangezien Amsterdam toch wel op zijn mooist is vanaf het water, organiseren wij op donderdag 19 april de negende editie van Varen met Directeuren. We verzamelen om 15.30 uur in het beroemde Apollo hotel. Om 16.30 gaan we aan boord van de prachtige boten van Rederij ’t Smidtje om te netwerken en te genieten van het prachtige uitzicht. Dit is een exclusief evenement en derhalve alleen voor leden en sponsoren. Wilt u er toch bij zijn dan kunt u zich met onderstaande link aanmelden.

 
klik hier om u aan te melden
Terugblik succesvolle InnerCircle Gold bij Forbo

Woensdagmorgen 28 maart j.l. waren we met de InnerCircle Gold bij Forbo. Het waren die ochtend barre weersomstandigheden. Gelukkig werden we met alle egards ontvangen. Gidsen stonden klaar om ons in groepjes in de fabriek rond te leiden. Uiteraard mochten er geen foto’s gemaakt worden. Maar de video geeft een goed beeld van Forbo. Daarna vond een uiterst succesvolle InnerCircle Gold plaats. Het was kortom een zeer geslaagd evenement!

 
klik hier voor de video
Thema 'leiderschap' bij Open Netwerkcircle van 27 maart 15.00
Leiderschap start bij het fundament en dat is deze keer het thema. Regelmatig organiseren wij de MeerBusiness Open NetwerkCircle. Deze bijeenkomsten zijn bedoeld voor de Premium leden van MeerBusiness Amsterdam. Tevens is elke ondernemer of directeur die minimaal 5 medewerkers heeft én serieus geïnteresseerd is in een lidmaatschap van MeerBusiness Amsterdam van harte welkom! Dit keer is het thema ‘leiderschap’. Trainer/coach Rosanne van Zalingen zal hier over vertellen op 27 maart.
 
klik hier om u aan te melden
Nieuwe sponsor: 5*Bilderberg Garden Hotel

Van maandag 5 tot en met zaterdag 24 maart staat restaurant De Kersentuin in het teken van Route de Côte d’Azur. Gasten kunnen genieten van een klassiek 5 gangen diner met de moderne Kersentuin twist voor maar € 49,00 per persoon. Reserveer nu uw tafel via +31 (0)20 570 5666 of mail naar info@dekersentuin.nl en u bent verzekerd van een mooie avond!

 
Klik hier om naar de website van De Kersentuin te gaan
FORT: de sectie Bestuursrecht
Onze advocaten van de sectie Bestuursrecht adviseren en procederen over alle facetten van het bestuursrecht, zoals advies over bestemmingsplannen of omgevingsvergunningen voor bouw, sloop en projectontwikkeling. Wij ondersteunen u bijvoorbeeld bij het maken van bezwaar, het instellen van beroep of het afwenden van bestuursdwang. Onze advocaten hebben ruime ervaring met het optreden voor beleggers, projectontwikkelaars, gemeenten, provincies en ministeries. Ook is het team gespecialiseerd in het contracteren met de overheid.
 
Klik hier om verder te lezen
JAN©afé over het voorkomen van burn-out op 8 maart

Op donderdag 8 maart opent JAN©afé vanaf 16.30 weer zijn deuren. En deze keer staat de mentale en fysieke gezondheid centraal. Als ondernemer is je mentale & fysieke vitaliteit dé basis voor je succes. Hierbij zijn een goede balans tussen inspanning & ontspanning, sporten & rusten essentieel. In een inspirerende interactieve sessie laat Martine Jansen je zien waar de uitdagingen liggen, hoe je beter met stress om kunt gaan en zelf weer meer in beweging komt (letterlijk en figuurlijk) om te blijven schitteren.

 
klik hier om u aan te melden
Agenda
07-03-2018 Hospitality InnerCircle ontbijt bij Sligro
21-03-2018 Lenteborrel in De Kersentuin
27-03-2018 Open NetwerkCircle van MeerBusiness
 
Volledige agenda
Partners
Contact
MeerBusiness Amsterdam
Meer en Vaart 286
1068 LE Amsterdam
+31 20 2615188
amsterdam@meerbusiness.nl
amsterdam.meerbusiness.nl
Afmelden voor deze nieuwsbrief of gegevens wijzigen