Kunt u deze nieuwsbrief niet goed lezen? Bekijk de nieuwsbrief hier online.
Nieuwsbrief 2018 
In deze nieuwsbrief:
  • Op 21 maart met JAN© naar de zonnige Lenteborrel in de Kersentuin
  • Terugblik op een tiptop georganiseerd evenement bij Dutch Design Hotel Artemis
  • Schrijf u in voor de Meerbusiness Open NetwerkCircle op 27 februari
  • Een schitterend nieuw pand voor onze partner E=MC²
  • Hospitality Platform InnerCircle op 7 maart bij Sligro
  • De juryleden van de International Business Award
  • Weer een nieuwe sponsor voor MeerBusiness Amsterdam: CBA Holland
  • U en uw relaties bij het Amsterdam Business Awards Gala? Het is nu mogelijk!
  • Wat doet de sectie Vastgoedrecht van FORT?
  • Varen met Directeuren op 19 april
Op 21 maart met JAN© naar de zonnige Lenteborrel in de Kersentuin

Een traditie is geboren. We gaan de lente feestelijk inluiden met een exclusieve Lenteborrel in restaurant De Kersentuin van Bilderberg Garden Hotel Amsterdam. Op woensdag 21 maart is het na alle kou dan eindelijk weer lente en dat willen we graag met u vieren. Dit keer zal De Kersentuin in samenwerking met JAN© Adviseurs de gastheer van deze netwerkbijeenkomst zijn.

 

De Kersentuin is natuurlijk het beroemde restaurant van het vijf sterren Bilderberg Garden Hotel aan de Apollolaan. Vanwege het exclusieve karakter zijn alleen leden en genodigden van harte welkom. U als directeur of ondernemer met minimaal 5 medewerkers nodigen we echter ook van harte uit om te komen kennismaken!

 
klik hier om u aan te melden
Terugblik op een tiptop georganiseerd evenement bij Dutch Design Hotel Artemis

Afgelopen dinsdag vond onze netwerkborrel in Dutch Design Hotel Artemis plaats. Drie bijzondere sprekers stonden ook op het programma. De zaal hing aan de lippen van achtereenvolgens Nico Perdaan van JAN©, Marit Klooster van Ruigrok Netpanel en Rosanne van Zalingen van Boost Health Club. Na dit inspirerende programma werd er naar hartenlust genetwerkt. Wat een leuk event was het!

 
Schrijf u in voor de Meerbusiness Open NetwerkCircle op 27 februari
Regelmatig organiseren wij de MeerBusiness Open NetwerkCircle. Tijdens deze bijeenkomsten wordt een omgeving gecreëerd waarbij bedrijven elkaars ambassadeur zijn en zorgen voor doorverwijzingen en aanbevelingen. De Open NetwerkCircle is bedoeld voor de Premium leden van MeerBusiness Amsterdam. Tevens is elke ondernemer of directeur die minimaal 5 medewerkers heeft én serieus geïnteresseerd is in een lidmaatschap van MeerBusiness Amsterdam van harte welkom!
 
klik hier om u aan te melden
Een schitterend nieuw pand voor onze partner E=MC²

Onze partner E=MC² totale projectinrichting heeft een schitterend nieuw pand betrokken. Van hieruit zullen zij op de welbekende onovertroffen wijze hun diensten verlenen. E=MC² totale projectinrichting is een nationaal maar ook steeds meer internationaal opererend bedrijf, actief in de totale projectinrichting in het business to business segment.

Zij inventariseren, visualiseren, coördineren en realiseren totale projectinrichtingen voor met name kantoorruimtes en hotels op een nieuwe manier. E=MC² is een organisatie die wel binnen taakstellende budgetten en overeengekomen planningen werkt. Alles wordt in gang gezet door één telefoontje want: One call… does it all!

 
Klik hier om naar hun website te gaan
Hospitality Platform InnerCircle op 7 maart bij Sligro

Op woensdag 7 maart vindt een ontbijt plaats van het Hospitality Platform van MeerBusiness Amsterdam. Gast chef Michael Wolf zal tijdens deze InnerCircle de inwendige mens verzorgen. MeerBusiness Hospitality wil een klankbord zijn voor de doeners in onze stad, zoals de hotellerie, maar ook detaillisten, politiemanagers, veiligheidsbedrijven en vertegenwoordigers uit de reisbranche. Het doel is om samen problemen inzichtelijk te maken, aan te geven waar zich knelpunten bevinden en deze mogelijk op te lossen.

 
klik hier om u aan te melden
De juryleden van de International Business Award

Onlangs kwam de jury van de Amsterdam International Business Award bijeen. V.l.nr. ziet u Adam Elzakalai (wethouder economische zaken Haarlemmermeer), Emmy Stoel (general manager Hotel Okura Amsterdam), prof. dr. Marc Salomon (dean Amsterdam Business School), Jessica Ylstra (managing director ACS AudioVisual Solutions) en Martin van Nierop (Directeur Amsterdam RAI Convention Centre, Operations). Helaas ontbreekt Marco Juffermans, CEO White Canvas op deze foto. Volgende maand komt de jury weer bijeen om vanuit de longlist de genomineerden te bepalen.

 
Weer een nieuwe sponsor voor MeerBusiness Amsterdam: CBA Holland

Het gaat goed met MeerBusiness Amsterdam. We hebben dit keer CBA Holland als nieuwe sponsor mogen verwelkomen. Wilt u meer weten over de EU privacywet die op 25 mei aanstaande  in werking treedt? Heeft u als MKB+ of groot bedrijf al nadacht over de impact die deze wet voor u heeft? Het treft namelijk elke organisatie die informatie opslaat over EU inwoners. Van beleid t/m ICT security. CBAHolland, biedt oplossingen (services en software) voor GDPR/AVG, ICT security en ICT Uptime.

 
Klik hier om naar hun website te gaan
U en uw relaties bij het Amsterdam Business Awards Gala? Het is nu mogelijk!
Vorig jaar was het Amsterdam Business Awards Gala compleet uitverkocht. Nu krijgt u weer de kans om dit prachtige evenement op vrijdag 15 juni in Hotel Okura Amsterdam eindelijk eens in het echt mee te maken.

Meer dan 320 decision makers uit de regio Amsterdam zullen het Amsterdam Business Awards Gala bijwonen. Dat maakt het tot een van de belangrijkste zakelijke bijeenkomsten van het jaar. Dit is toch wel de perfecte avond om met uw gezelschap te genieten van een exclusief galadiner, de uitreiking van de awards en vermaakt te worden met topentertainment. Wilt u er ook bij zijn?

Kosten voor deelname: MeerBusiness Leden €195 ex btw, niet leden €295 ex btw en een gehele VIP-Tafel €2000 ex btw.
 
klik hier om u aan te melden
Wat doet de sectie Vastgoedrecht van FORT?
Onze advocaten van de sectie Vastgoedrecht adviseren en procederen over alle voorkomende aspecten van het vastgoedrecht, zoals huur, bouw, projectontwikkeling en vastgoedtransacties. Wij kennen de vastgoedmarkt en de dynamiek die daarbij hoort en brengen zaken, hoe complex ook, vlot tot de kern. Tot onze opdrachtgevers behoren vastgoedbeleggers, verhuurders en huurders, projectontwikkelaars, woningcorporaties, gemeenten en andere overheden.  
 
Klik hier om verder te lezen
Varen met Directeuren op 19 april

Aangezien Amsterdam toch wel op zijn mooist is vanaf het water, organiseren wij op donderdag 19 april de negende editie van Varen met Directeuren. Alweer verzorgt Rederij ’t Smidtje dit netwerkevenement. U kunt er dus van op aan dat het u aan niets zal ontbreken tijdens deze twee uur durende vaartocht door onze hoofdstad. Dit is een exclusief evenement en derhalve alleen voor leden en sponsoren. Wilt u er toch bij zijn dan kunt u zich door onderstaande link aanmelden

 
klik hier om u aan te melden
Agenda
27-02-2018 Open NetwerkCircle van MeerBusiness
28-02-2018 InnerCircle Gold
07-03-2018 Hospitality InnerCircle ontbijt bij Sligro
21-03-2018 Lenteborrel in De Kersentuin
 
Volledige agenda
Partners
Contact
MeerBusiness Amsterdam
Meer en Vaart 286
1068 LE Amsterdam
+31 20 2615188
amsterdam@meerbusiness.nl
amsterdam.meerbusiness.nl
Afmelden voor deze nieuwsbrief of gegevens wijzigen