Kunt u deze nieuwsbrief niet goed lezen? Bekijk de nieuwsbrief hier online.
Nieuwsbrief 2018 
In deze nieuwsbrief:
  • Inspiratie voor groei tijdens de netwerkborrel op 20 februari
  • Ons jurylid nu bekroond als een van de beste MBA-innovaties wereldwijd
  • MeerBusiness Open NetwerkCircle op 27 februari
  • fit20 nieuwe sponsor van MeerBusiness Amsterdam
  • Wilt u hier staan?!? Nomineert u zich voor de Amsterdam Business Awards!
  • CBA Holland: Hoe de nieuwe privacywet elke organisatie hard treft
  • Onze nieuwe Directeur Sales: Anique de Graaf
  • FORT versterkt sectie arbeidsrecht met terugkomst Stéfanie van Creij
  • Kom naar onze zonnige Lenteborrel in De Kersentuin op 21 maart
  • InnerCircle Gold bij partner Forbo op 28 februari
Inspiratie voor groei tijdens de netwerkborrel op 20 februari

Tijdens het inhoudelijke deel van onze netwerkbijeenkomst op 20 februari in Dutch Design Hotel Artemis hebben we drie sprekers bereid gevonden om hun kennis met u te delen:


Marit Klooster is directeur van marktonderzoekbureau Ruigrok|Netpanel. Zij zal u uitleggen hoe u de millenials het beste kunt bereiken. 
Nico Perdaan is ondernemer, inspirator en toevallig ook nog founder van JAN© adviseurs. Hij gaat ons meenemen in zijn denkwereld naar meer optimalisatie van uw onderneming. 
Rosanne van Zalingen staat voor bewuste en krachtige keuzes maken. Financiële vrijheid voor uzelf als ondernemer en uw bedrijf hoort bij fysieke en mentale vrijheid.

 

Daarna gaan we natuurlijk weer lekker netwerken zoals u dat van ons gewend bent:-)

 
Klik hier om u aan te melden
Ons jurylid nu bekroond als een van de beste MBA-innovaties wereldwijd

Normaal gesproken is hij degene die de Amsterdam International Business Award of de Next Unicorn Award uitreikt. Prof. dr. Marc Salomon viel echter dit keer zelf in de prijzen! Tijdens het AMBA Excellence Awards Gala (Londen, 2 februari 2018) is de MBA Big Data & Business Analytics van de Universiteit van Amsterdam bekroond als de op één na beste innovatie op het gebied van MBA-educatie wereldwijd.

MeerBusiness Amsterdam feliciteert prof. dr. Marc Salomon en zijn team van harte met het behalen van deze felgegeerde prijs! Het is de bevestiging dat zij in hun vakgebied in de absolute wereldtop vertoeven!

 
Klik hier om verder te lezen
MeerBusiness Open NetwerkCircle op 27 februari

Onze kennismakingsbijeenkomsten zijn zo succesvol dat we deze op een nieuwe manier gaan organiseren: de Open NetwerkCircle van MeerBusiness. Deze netwerkcircles zijn bedoeld voor de Premium leden van MeerBusiness Amsterdam. Tevens is elke ondernemer of directeur die minimaal 5 medewerkers heeft én serieus geïnteresseerd is in een lidmaatschap van MeerBusiness Amsterdam als kennismaking van harte welkom!

 
klik hier om u aan te melden
fit20 nieuwe sponsor van MeerBusiness Amsterdam

Bij fit20 train je 1 keer per week 20 minuten en altijd met een personal trainer. In die 20 minuten zorgt jouw intensieve inspanning voor meer kracht, fitheid en vitaliteit in je leven. Omkleden is niet nodig omdat de studio airco-gekoeld is en je in slow motion traint. fit20 is veilig, effectief en meetbaar doordat je resultaten op de iPad worden vastgelegd. fit20 is altijd op afspraak en dus een goede 'stok achter de deur' die jouw trainingscontinuïteit waarborgt. Train alleen of samen met een partner.

Gratis ervaren? Doe een vrijblijvende kennismakingstraining! Vraag die nu aan op www.fit20.nl.

 

 

 

Wilt u hier staan?!? Nomineert u zich voor de Amsterdam Business Awards!

Wilt u dat u en uw organisatie in de schijnwerpers staan tijdens de uitreiking van de Amsterdam Business Awards? Bent u als bedrijf minstens vijf jaar ingeschreven bij KvK Amsterdam, heeft u minimaal vijf medewerkers in dienst, aantoonbaar zicht op een perspectiefvolle en financieel gezonde toekomst én betekent u wezenlijk iets voor onze hoofdstad? Nomineert u zich dan voor de Amsterdam Business Award 2018! Indien u in aanmerking wilt komen voor deze prestigieuze ondernemersprijs, neem dan zo spoedig mogelijk contact met ons op via amsterdam@meerbusiness.nl

 
CBA Holland: Hoe de nieuwe privacywet elke organisatie hard treft

De nieuwe privacybeschermingswet AVG / GDPR (99 artikelen, in werking per 28 mei 2018) treft elke organisatie hard. Met belangrijke procedures en ICT tools helpen wij u om snel en relatief makkelijk aan de nieuwe wet te voldoen. Derek Melber, IT expert en internationale Key Speaker op vele seminars, heeft tientallen jaren gewerkt met grote netwerken en heeft vele boeken geschreven. Sinds begin 2017 is hij betrokken bij AVG / GDPR compliancy.

 
Klik hier om verder te lezen of u aan te melden
Onze nieuwe Directeur Sales: Anique de Graaf

Wij kunnen verheugd melden dat Anique de Graaf bereid is gevonden de functie van Directeur Sales bij MeerBusiness Amsterdam te aanvaarden. Zij is 32 jaar ondernemer geweest in Amsterdam en zette daarna haar loopbaan voort als commercieel manager bij MKB Amsterdam.

“Na drie geweldige jaren MKB Amsterdam wil ik nu graag de opgedane kennis, wetenschap en ervaring inzetten voor MeerBusiness Amsterdam. ‘Netwerken’ en ‘relatiebeheer’ maar vooral ‘verbinden’ zijn woorden die mij op het lijf zijn geschreven”, aldus Anique de Graaf. Welkom bij MeerBusiness!

 
FORT versterkt sectie arbeidsrecht met terugkomst Stéfanie van Creij

Na een korte afwezigheid is Stéfanie van Creij terug bij Fort Advocaten om samen met advocaat Elias van Kampen de sectie arbeidsrecht te versterken. Stéfanie werkte in de periode 2014 tot en met juni 2017 bij FORT.

Zij heeft zich gespecialiseerd in het individuele- en collectieve ontslagrecht en adviseert zowel werkgevers als werknemers over arbeidsovereenkomsten, arbeidsconflicten, arbeidsongeschiktheid, gelijke behandeling, medezeggenschap en overgang van onderneming.

 
Klik hier om verder te lezen
Kom naar onze zonnige Lenteborrel in De Kersentuin op 21 maart
Op woensdag 21 maart organiseert MeerBusiness Amsterdam weer haar fameuze Lenteborrel! Het is dan eindelijk weer lente en dat willen we graag met u vieren. Dit keer zal De Kersentuin de gastheer van deze netwerkbijeenkomst zijn. De Kersentuin is natuurlijk het beroemde restaurant van het vijf sterren Bilderberg Garden Hotel aan de Apollolaan.
 
klik hier om u aan te melden
InnerCircle Gold bij partner Forbo op 28 februari
Partner Forbo opent op 28 februari speciaal voor MeerBusiness Amsterdam haar deuren voor een mooi inkijkje. Alleen partners en sponsoren zijn welkom op dit exclusieve evenement. We krijgen niet alleen een kijkje in de keuken, maar gaan ook met elkaar aan tafel om meer business met en voor elkaar te creëren. Wilt u ook partner en sponsor worden en door bijna 40.000 ondernemers en directeuren gezien worden? Mail dan naar amsterdam@meerbusiness.nl
 
Agenda
20-02-2018 Road2DigitalExport B2B - KvK Amsterdam
20-02-2018 Netwerkborrel in Dutch Design Hotel Artemis
27-02-2018 Kennismakingsbijeenkomst MeerBusiness Amsterdam
28-02-2018 InnerCircle Gold
 
Volledige agenda
Partners
Contact
MeerBusiness Amsterdam
Meer en Vaart 286
1068 LE Amsterdam
+31 20 2615188
amsterdam@meerbusiness.nl
amsterdam.meerbusiness.nl
Afmelden voor deze nieuwsbrief of gegevens wijzigen