Kunt u deze nieuwsbrief niet goed lezen? Bekijk de nieuwsbrief hier online.
Nieuwsbrief 2017
In deze nieuwsbrief:
 • Wethouder Eric van der Burg spreekt op de Amsterdam Business Inspiration
 • Netwerkborrel in Die Port van Cleve op 5 oktober: meer dan 120 aanmeldingen!
 • Kennismakingsbijeenkomst MeerBusiness Amsterdam op 1 november
 • FORT: Een opmerkelijke zaak betreffende accountantstuchtrecht
 • Ziehier onze nieuwe flyer voor de Amsterdam Business Inspiration
 • Even voorstellen: Rudy Lion Sjin Tjoe, onze nieuwe directeur communicatie
 • Reserveer tijdig standruimte voor de Business Fair op 7 december!
 • JAN©afé 12 oktober: Cloud en cyberveiligheid, wat betekent dit voor jou als ondernemer?
 • Sprankelende kunst bij onze sponsor galerie Salon West
 • Maak kans op de bestseller “Komt een vrouw bij de hacker”
 • Onze sponsor ENOT in het Stan Huygens journaal
Wethouder Eric van der Burg spreekt op de Amsterdam Business Inspiration

Eén van de sprekers op de Amsterdam Business Inspiration op 7 december is wethouder Eric van der Burg. Hij is sinds 1987 actief in de Amsterdamse politiek. Aanvankelijk als deelraadslid en portefeuillehouder in stadsdeel Zuidoost en tussen 2001 en 2010 als gemeenteraadslid.

In juli 2014 is Van der Burg begonnen aan zijn tweede termijn als wethouder. Hij is verantwoordelijk voor de portefeuilles Zorg en Welzijn, Ouderen, Sport en Recreatie, Ruimtelijke Ordening, Grondzaken en Stadsdeel Zuid. Wij zijn blij dat hij, ondanks zijn drukke agenda, tijd voor de Amsterdam Business Inspiration maakt.

 
klik hier om u aan te melden
Netwerkborrel in Die Port van Cleve op 5 oktober: meer dan 120 aanmeldingen!

 

Na al die jaren zijn onze netwerkborrels nog steeds populair. Daarom organiseert MeerBusiness Amsterdam er weer een op donderdag 5 oktober in het historische Hotel Die Port van Cleve aan de Nieuwezijds Voorburgwal. Deze bijeenkomst staat open voor onze leden en iedereen die serieus overweegt lid te worden.

U krijgt tijdens deze borrel de kans om op een laagdrempelige manier nieuwe contacten op te doen en oude bekenden te begroeten. Onze netwerkborrels zijn altijd heel gezellig en zeer effectief voor de professional die zijn/haar netwerk wil vergroten. Het welkomstdrankje is gratis, de overige consumpties zijn voor eigen rekening.

 
klik hier om u aan te melden
Kennismakingsbijeenkomst MeerBusiness Amsterdam op 1 november
Vanwege het grote succes van de vorige kennismakingsbijeenkomst organiseren wij er weer een op woensdag 1 november. Deze bijeenkomst staat open voor elke ondernemer/directeur die minimaal 5 medewerkers heeft én serieus geïnteresseerd is in een lidmaatschap van MeerBusiness Amsterdam.

Daarnaast zijn alle nieuwe leden van harte welkom voor een meer persoonlijk welkom. Indien u eerder bij een bijeenkomst van ons bent geweest, verzoeken wij u vriendelijk om minimaal één professional uit uw netwerk mee te nemen.
 
klik hier om u aan te melden
FORT: Een opmerkelijke zaak betreffende accountantstuchtrecht

Als een accountant opdracht wordt gegeven om een rapport op te stellen ten behoeve van een gerechtelijke procedure, is het de opdrachtgever uiteraard te doen om de bewijswaarde van dat rapport. De accountant is immers bij uitstek een deskundige op bepaalde gebieden zoals (bijvoorbeeld) de jaarrekening.

Het zal geen verbazing wekken dat wederpartijen in zulke gerechtelijke procedures zich met enige regelmaat tot de tuchtrechter wenden. De jurisprudentie op het gebied van het accountantstuchtrecht staat bol van voorbeelden waarbij het accountants wordt verweten conclusies in een rapport te hebben opgenomen zonder zogeheten “deugdelijke grondslag”.

 
Klik hier om verder te lezen
Ziehier onze nieuwe flyer voor de Amsterdam Business Inspiration

 
klik hier om u aan te melden
Even voorstellen: Rudy Lion Sjin Tjoe, onze nieuwe directeur communicatie

Drs. Rudy Lion Sjin Tjoe (61) is de nieuwe directeur communicatie bij MeerBusiness Amsterdam. Hij gaat zich bezighouden met het vergroten van de zichtbaarheid van MeerBusiness Amsterdam en haar leden onder pers, publiek en politiek.

 

Lion Sjin Tjoe was woordvoerder van oud-wethouder Freek Ossel, werkte met internationale bedrijven als Visa, Royalhaskoning DHV, ExxonMobile en maakte carrière bij Radio Noord-Holland en landelijke media als de Vara, KRO en de NOS.

 
Reserveer tijdig standruimte voor de Business Fair op 7 december!
Op 7 december aanstaande vormt het Postillion Convention Centre Amsterdam (Paul van Vlissingenstraat 8) het toneel van de Amsterdam Business Inspiration. Ook dit jaar zal er weer een Business Fair zijn waarop bedrijven zich kunnen presenteren.

U doet toch ook mee?!? Uw bedrijf krijgt standruimte toebedeeld en de mogelijkheid kortingen en give-aways aan te bieden. U bent als bedrijf uitgenodigd op de VIP borrel waar alle decisionmakers bijeenkomen voorafgaand aan het evenement. De kosten voor dit pakket bedragen €695.-

Indien u dit jaar op de Business Fair wilt staan, stuurt u dan een e-mail naar amsterdam@meerbusiness.nl
 
JAN©afé 12 oktober: Cloud en cyberveiligheid, wat betekent dit voor jou als ondernemer?

Op donderdag 12 oktober opent JAN©afé vanaf 16.30 uur weer zijn deuren. En dit keer staat JAN©afé in het teken van automatisering. Jobert Lommerse laat zien wat de kansen en risico’s zijn waar jij als ondernemer allemaal mee te maken krijgt. Met zijn onderneming Joheco heeft Jobert al 27 jaar ervaring op het gebied van automatisering.

In een interactieve sessie, waarbij voldoende ruimte is voor het stellen van vragen, schetst hij zijn toekomstvisie als het gaat om nieuwe trends, wetgeving en ontwikkelingen op het gebied van Cloud en ICT-oplossingen. Ook praat hij je bij over actuele thema's zoals Cloud, IoT en cyberveiligheid.

 
klik hier om u aan te melden
Sprankelende kunst bij onze sponsor galerie Salon West

Op zaterdag 4 november van 12:00-19:00 uur, heeft galerie Salon West een feestelijke opening van de kunsttentoonstelling ‘United States of Art’ met ruim 40 unieke kunstwerken. In een tijd waarin de VS veelal wordt beoordeeld vanuit een politiek oogpunt, geeft deze tentoonstelling een andere blik op wat de VS te bieden heeft. Stadsleven, oldtimers, natuur, cultuur, het wordt allemaal gevisualiseerd.


MeerBusiness Amsterdam leden krijgen van galerie Salon West 15% korting op geselecteerde kunstwerken, geldig tot 1 mei 2018. U bent van harte welkom! De tentoonstelling loopt tot 29 november. Het getoonde werk is van Jorien Stel.

 
klik hier voor meer informatie
Maak kans op de bestseller “Komt een vrouw bij de hacker”

Heb je niets te verbergen? Valt bij jou niets te halen? Dat dachten de slachtoffers in dit boek ook. In 'Komt een vrouw bij de hacker' bewijst Maria Genova dat het weinig moeite kost om alles over jou te weten te komen en je gegevens te misbruiken.

Komt een vrouw bij de hacker is een schokkend en soms ook hilarisch verhaal over slimme internetcriminelen en mensen die alles via social media delen. Na het lezen van dit boek kijk je met heel andere ogen naar je computer, tablet of smartphone. Trends ICT Groep geeft 250 exemplaren weg van deze bestseller over identiteitsfraude.

 
klik hier voor meer informatie
Onze sponsor ENOT in het Stan Huygens journaal

Zelfs het Stan Huygens Journaal in De Telegraaf heeft het nieuws uit onze laatste nieuwsbrief opgemerkt. Onze sponsor ENOT Amsterdam bestaat namelijk 100 jaar en is daarom hofleverancier geworden. Nogmaals gefeliciteerd!!

 
Agenda
05-10-2017 MeerBusiness netwerkbijeenkomst in Die Port van Cleve
01-11-2017 Kennismakingsbijeenkomst MeerBusiness Amsterdam
 
Volledige agenda
Partners
Contact
MeerBusiness Amsterdam
Meer en Vaart 286
1068 LE Amsterdam
+31 20 2615188
amsterdam@meerbusiness.nl
amsterdam.meerbusiness.nl
Afmelden voor deze nieuwsbrief of gegevens wijzigen