Kunt u deze nieuwsbrief niet goed lezen? Bekijk de nieuwsbrief hier online.
Nieuwsbrief 2017
In deze nieuwsbrief:
 • Al bijna 100 aanmeldingen voor de netwerkborrel in Die Port van Cleve op 5 oktober
 • Zeilen met Directeuren weer "een fantastisch netwerkevent"!
 • JAN©: een speciale Prinsjesdagpagina
 • Sanae Orchi presenteert de Amsterdam Business Inspiration op 7 december!
 • Nieuwe sponsor: Roel Strijker van I am Luigi
 • FORT: Accountant moet ongevraagd advies geven van de rechter
 • Maak kans op de bestseller “Komt een vrouw bij de hacker”
 • Kennismakingsbijeenkomst MeerBusiness Amsterdam op 1 november
 • ENOT Amsterdam viert eeuwfeest en krijgt predicaat ‘Hofleverancier’!
 • Capital Fest, 27 september, Beurs van Berlage
 • Google vraagt advies burn-out methode aan Mascha Mooy, Premium member MeerBusiness Amsterdam
 • Onze burgemeester Eberhard van der Laan
Al bijna 100 aanmeldingen voor de netwerkborrel in Die Port van Cleve op 5 oktober

 

Na al die jaren zijn onze netwerkborrels nog steeds populair. Daarom organiseert MeerBusiness Amsterdam er weer een op donderdag 5 oktober in het historische Hotel Die Port van Cleve aan de Nieuwezijds Voorburgwal. Deze bijeenkomst staat open voor onze leden en iedereen die serieus overweegt lid te worden.

U krijgt tijdens deze borrel de kans om op een laagdrempelige manier nieuwe contacten op te doen en oude bekenden te begroeten. Onze netwerkborrels zijn altijd heel gezellig en zeer effectief voor de professional die zijn/haar netwerk wil vergroten. Het welkomstdrankje is gratis, de overige consumpties zijn voor eigen rekening.

 
klik hier om u aan te melden
Zeilen met Directeuren weer "een fantastisch netwerkevent"!

Donderdag 7 september j.l. vond ons jaarlijks terugkerende evenement ‘Zeilen met Directeuren’ plaats op de tweemaster De Titaan. Nadat het grootzeil gehesen was kon men gaan netwerken en dat deden de aanwezigen met verve.

Bianca Traa van Yes Telecom: “Enorm genoten van een fantastisch netwerkevent - zeilen met directeuren - ! Georganiseerd door MeerBusiness! Met de wind in de zeilen op het prachtige schip De Titaan.”

Selma Duinkerken van Tubino: “Meerwaarde van offline netwerken is dat je lekkere hapjes en drankjes hebt, wind door je haar kan laten waaien en elkaar ECHT ontmoeten! Dankjewel Ursula voor deze geweldige middag met toffe ondernemers op De Titaan.”

 
JAN©: een speciale Prinsjesdagpagina

De Miljoenennota die gisteren op Prinsjesdag werd gepresenteerd is van toepassing op ons allemaal. We kregen te horen wat er per 1 januari 2018 in onze portemonnee terecht komt óf wat juist niet. Bent u ook benieuwd naar de veranderingen? Op de speciale Prinsjesdagpagina brengt en houdt JAN© u op de hoogte van de nieuwe maatregelen die zijn gepresenteerd.

 
Klik hier om naar de Prinsjesdagpagina van JAN© te gaan
Sanae Orchi presenteert de Amsterdam Business Inspiration op 7 december!
Het is MeerBusiness Amsterdam wederom gelukt om Sanae Orchi te strikken voor de presentatie van de Amsterdam Business Awards op 7 december in het Postillion Convention Centre Amsterdam. Zij is voor ons bepaald geen onbekende want zij heeft in het verleden meerdere malen onze evenementen gepresenteerd.

Sanae Orchi is nieuwslezeres, journaliste, actrice en model. En sinds dit voorjaar heeft zij ook haar eigen kledinglijn. Zij timmert dus aardig aan de weg. MeerBusiness Amsterdam vindt het geweldig dat Sanae er weer bij is en kijkt uit naar 7 december! Heeft u zich al aangemeld voor dit evenement?
 
klik hier om u aan te melden
Nieuwe sponsor: Roel Strijker van I am Luigi

Heeft u een nieuw maatpak nodig? Particulier, corporate of casual. Een maatpak van I am Luigi zit als gegoten!

I am Luigi: Handgemaakt in 1984 en al vanaf mijn vroege jaren bezig met mode. Zo was de stap naar maatkleding snel gemaakt, de eindeloze mogelijkheden van verschillende afwerkingen naast alle variaties op stoffen en opties. Het volgen van stijlen om die vervolgens mijn eigen twist te geven, geen labels dragen maar mijn eigen label zijn.

Wij heten Roel Strijker van I am Luigi van harte welkom als nieuwe sponsor van MeerBusiness Amsterdam!

 
Klik hier om naar hun website te gaan
FORT: Accountant moet ongevraagd advies geven van de rechter
Hoe ver reikt de zorgplicht van de accountant tegenover een klant? Die vraag stond centraal in een recente procedure. De accountant werkt op basis van een opdracht van zijn klant. De accountant is dus een opdrachtnemer en dient daardoor de belangen van zijn opdrachtgever in acht te nemen. Dat is een zorgplicht. Hoe ver gaat de zorgplicht van de accountant?                                    
 
Klik hier om verder te lezen
Maak kans op de bestseller “Komt een vrouw bij de hacker”

Heb je niets te verbergen? Valt bij jou niets te halen? Dat dachten de slachtoffers in dit boek ook. In 'Komt een vrouw bij de hacker' bewijst Maria Genova dat het weinig moeite kost om alles over jou te weten te komen en je gegevens te misbruiken.

Komt een vrouw bij de hacker is een schokkend en soms ook hilarisch verhaal over slimme internetcriminelen en mensen die alles via social media delen. Na het lezen van dit boek kijk je met heel andere ogen naar je computer, tablet of smartphone. Trends ICT Groep geeft 250 exemplaren weg van deze bestseller over identiteitsfraude.

 
klik hier voor meer informatie
Kennismakingsbijeenkomst MeerBusiness Amsterdam op 1 november
Vanwege het grote succes van de vorige kennismakingsbijeenkomst organiseren wij er weer een op woensdag 1 november. Deze bijeenkomst staat open voor elke ondernemer/directeur die minimaal 5 medewerkers heeft én serieus geïnteresseerd is in een lidmaatschap van MeerBusiness Amsterdam.

Daarnaast zijn alle nieuwe leden van harte welkom voor een meer persoonlijk welkom. Indien u eerder bij een bijeenkomst van ons bent geweest, verzoeken wij u vriendelijk om minimaal één professional uit uw netwerk mee te nemen.
 
klik hier om u aan te melden
ENOT Amsterdam viert eeuwfeest en krijgt predicaat ‘Hofleverancier’!

Onze sponsor ENOT Amsterdam vierde op 14 september j.l. dat het al sinds 1917 brillenglazen produceert voor de Nederlandse optiekmarkt. In bijzijn van een select gezelschap overhandigde burgemeester Frank Dales van de gemeente Santpoort het predicaat Hofleverancier aan de directeuren van ENOT en Mike Keip, de derde generatie.

Het was een memorabele gebeurtenis die afgesloten werd door een optreden van de Amsterdamse volkszanger Mart Hoogkamer. En wat betreft de toekomst: Lorens Keip’s zoon Michael staat klaar in de startblokken om op termijn als vierde generatie het bedrijf voort te zetten. Op naar de volgende 100 jaar... Van harte gefeliciteerd!!

 
Klik hier om naar hun website te gaan
Capital Fest, 27 september, Beurs van Berlage
StartupFest Europe en Amsterdam Capital Week hebben de krachten gebundeld en brengen u CAPITALFEST op 27 september in de Beurs van Berlage te Amsterdam. Wat kunt u verwachten?

• Eén op één startup – investor bijeenkomsten. Wij hebben meer dan 300 internationale investeerders zoals Balderton, Hoxton en EQT bij elkaar gebracht. Klaar om u te ontmoeten.
• Internationale inspirerende sprekers zoals Deep Nishar (managing director Softbank), Werner Vogels (CTO Amazon) en Boyan Slat (Founder & CEO The Ocean Cleanup).
• Ontmoet prominente Europese zakenmensen tijdens onze bijeenkomsten met bedrijven als Amazon Web Services, ING en BMW.
 
Klik hier om verder te lezen of tickets te kopen
Google vraagt advies burn-out methode aan Mascha Mooy, Premium member MeerBusiness Amsterdam

Mascha Mooy, lid van MeerBusiness Amsterdam, werd jaren geleden geveld door een burn-out. Ze zat niet bij de pakken neer en liet zich uiteindelijk omscholen tot burn-out specialist. Inmiddels kent haar bedrijf Bye Bye Burn-out vele deskundigen die werken volgens haar methodiek. Het resultaat is zelfs aan de andere kant van de oceaan opgevallen. Met Bye Bye Burn-out is zij namelijk in gesprek met niemand minder dan….Google!

 
Klik hier om het artikel te lezen
Onze burgemeester Eberhard van der Laan

Iedereen heeft het slechte nieuws gehoord over onze burgemeester Eberhard van der Laan. Wij denken terug aan de mooie momenten in 2011 toen hij het Amsterdam Business Awards Gala opende. Wij wensen hem en de zijnen de komende tijd veel sterkte toe.

 
Agenda
25-09-2017 Uitnodiging BDO Finance Circle
05-10-2017 MeerBusiness netwerkbijeenkomst in Die Port van Cleve
 
Volledige agenda
Partners
Contact
MeerBusiness Amsterdam
Meer en Vaart 286
1068 LE Amsterdam
+31 20 2615188
amsterdam@meerbusiness.nl
amsterdam.meerbusiness.nl
Afmelden voor deze nieuwsbrief of gegevens wijzigen