Kunt u deze nieuwsbrief niet goed lezen? Bekijk de nieuwsbrief hier online.
Nieuwsbrief 2017
In deze nieuwsbrief:
  • Philippe Vorst, New York Pizza, spreker Amsterdam Business Inspiration 7 december
  • Netwerkborrel in Die Port van Cleve op 5 oktober
  • Erwin van der Rijt, BDO, jureert Next Unicorn Award. Meld u zich ook aan!
  • Aanmelden niet meer mogelijk voor Zeilen met Directeuren en de kennismakingsbijeenkomst
  • FORT: Een kritische blik op de relatie met uw bank op 5 oktober
  • JAN©afé 12 oktober: Cloud en cyberveiligheid, wat betekent dit voor jou als ondernemer?
  • Itzik Amiel over Personal Branding op de Amsterdam Business Inspiration op 7 december
  • Fotograaf Monique Kooijmans heeft een nieuwe website
  • Terug van vakantie? Meer Business? Sluit u ook aan!
Philippe Vorst, New York Pizza, spreker Amsterdam Business Inspiration 7 december
Wij verwelkomen Philippe Vorst, CEO en oprichter van New York Pizza als één van de sprekers tijdens de Amsterdam Business Inspiration op 7 december in het Postillion Convention Centre! Samen met zijn broer Max en vriend Richard Abram haalde Vorst in 1993 ‘the original pizza slice’ vanuit Amerika naar Nederland. Vorst studeerde Economie aan de UvA en wijdde zijn scriptie aan de potentie van een pizzaketen.

De pizzastukken werden een hit en inmiddels telt het bedrijf bijna 160 vestigingen. Op dit moment is New York Pizza de grootste Nederlandse pizzaketen. New York Pizza staat niet stil; naast de binnenlandse groei heeft New York Pizza groeiambities in het buitenland. 
 
Klik hier voor meer informatie over het programma en aanmelden
Netwerkborrel in Die Port van Cleve op 5 oktober

 

Op donderdag 5 oktober organiseert MeerBusiness Amsterdam in het historische Hotel Die Port van Cleve aan de Nieuwezijds Voorburgwal een netwerkborrel. Deze bijeenkomst staat open voor onze leden en iedereen die serieus overweegt lid te worden.

U krijgt tijdens deze borrel de kans om op een laagdrempelige manier nieuwe contacten op te doen en oude bekenden te begroeten. Onze netwerkborrels zijn altijd heel gezellig en zeer effectief voor de professional die zijn/haar netwerk wil vergroten. Het welkomstdrankje is gratis, de overige consumpties zijn voor eigen rekening.

 
klik hier om u aan te melden
Erwin van der Rijt, BDO, jureert Next Unicorn Award. Meld u zich ook aan!
Erwin van der Rijt, jurylid van de Next Unicorn Award, zal spreken tijden de Amsterdam Business Inspiration op 7 december. Hij is partner bij BDO Accountants & Adviseurs in Amstelveen en heeft als specialisatie Technologie, Media, Online & Innovatie.

Erwin van der Rijt heeft passie voor de dynamiek binnen snel groeiende ondernemingen en adviseert en begeleidt deze bij hun groei, financiële en juridische structurering, business- en verdienmodellen, waarde-maximalisatie et cetera. Erwin is lid van het landelijke kernteam Technologie, Media en Telecom binnen BDO, kent de markt door en door en stelt graag zijn netwerk open om relevante verbindingen te maken.
 
Klik hier voor meer informatie over het programma en aanmelden
Aanmelden niet meer mogelijk voor Zeilen met Directeuren en de kennismakingsbijeenkomst

Morgen, donderdag 7 september, gaan wij Zeilen met Directeuren op de Titaan. Dit evenement is uitverkocht! En onze kennismakingsbijeenkomst van volgende week woensdag 13 september is eveneens compleet volgeboekt. Aanmelden voor deze twee events is dus niet meer mogelijk!

Wél kunt u zich nog aanmelden voor onze netwerkborrel in Die Port van Cleve van 5 oktober.

 
Klik hier om u aan te melden voor de netwerkborrel in Die Port van Cleve
FORT: Een kritische blik op de relatie met uw bank op 5 oktober

De relatie met uw bank bepaalt in grote mate de ruimte die u krijgt om te ondernemen. Het helpt als u weet welke mogelijkheden er zijn om minder afhankelijk te zijn van uw bank. Om uw daarbij te helpen organiseren Fort Advocaten en FBM Financieel Bedrijfsadvies de kennissessie “Een kritische relatie met uw bank” op 5 oktober aanstaande.

Tijdens deze bijeenkomst geven wij u praktisch inzicht in de mogelijkheden van alternatieve financieringsmogelijkheden, zoals stapel- en groeifinancieringen. Daarnaast gaan wij aan de hand van praktijkvoorbeelden in op de juridische aspecten van Bijzonder Beheer en wat u kunt doen als de bank haar voorwaarden eenzijdig aanpast.

 
Klik hier om verder te lezen of u aan te melden
JAN©afé 12 oktober: Cloud en cyberveiligheid, wat betekent dit voor jou als ondernemer?

Op donderdag 12 oktober opent JAN©afé vanaf 16.30 uur weer zijn deuren. En dit keer staat JAN©afé in het teken van automatisering. Jobert Lommerse laat zien wat de kansen en risico’s zijn waar jij als ondernemer allemaal mee te maken krijgt. Met zijn onderneming Joheco heeft Jobert al 27 jaar ervaring op het gebied van automatisering.

In een interactieve sessie, waarbij voldoende ruimte is voor het stellen van vragen, schetst hij zijn toekomstvisie als het gaat om nieuwe trends, wetgeving en ontwikkelingen op het gebied van Cloud en ICT-oplossingen. Ook praat hij je bij over actuele thema's zoals Cloud, IoT en cyberveiligheid.

 
klik hier om u aan te melden
Itzik Amiel over Personal Branding op de Amsterdam Business Inspiration op 7 december

Eén van de sprekers op de Amsterdam Business Inspiration op 7 december in het Postillion Convention Centre Amsterdam is Itzik Amiel. Hij wordt wereldwijd gezien als dé toonaangevende autoriteit op het gebied van Personal Branding. Hij heeft méér dan 10 jaar ervaring met spreken in het openbaar en verscheen op honderden conferenties en evenementen in 48 landen.

Itzik Amiel: ”I am sure that you are aware that all of your interactions with other people make up your personal branding. Every activity you do reflecting on your brand – If you calling somebody or meeting with someone or sending an email.”

 
Klik hier om verder te lezen
Fotograaf Monique Kooijmans heeft een nieuwe website

Monique Kooijmans heeft veel van onze exclusieve evenementen op de gevoelige plaat vastgelegd. Wij hebben haar leren kennen als een gedreven fotograaf met oog voor detail.

Monique Kooijmans: “Ik ben nieuwsgierig naar de aarde en haar bewoners en wil de schoonheid ervan op mijn manier vastleggen en doorgeven. Fotografie geeft mij een scherper oog voor de wereld om me heen en dat is een verrijking voor mijn leven.
Graag willen wij u erop attenderen dat zij sinds kort een nieuwe website heeft.

 
Klik hier om naar haar website te gaan
Terug van vakantie? Meer Business? Sluit u ook aan!

MeerBusiness Amsterdam maakt netwerken niet alleen leuker maar ook véél effectiever. Wij organiseren namelijk aan de lopende band evenementen waarbij de mogelijkheid wordt geboden om ondernemers en managers uit het MKB te ontmoeten. Om het uiterste uit ons netwerk te halen, kunt u bijvoorbeeld een Partnerschap of Sponsorschap met ons aangaan. Wij gaan dan met u na hoe we ons platform optimaal voor u kunnen inzetten. Wij hebben echter ook Premium Memberships voor € 495 (ex. btw) per jaar. U kunt zelfs al een Business Membership verkrijgen voor € 195 (ex btw) per jaar.

 
klik hier voor meer informatie
Agenda
07-09-2017 Zeilen met Directeuren
13-09-2017 Kennismakingsbijeenkomst MeerBusiness Amsterdam VOLGEBOEKT
25-09-2017 Uitnodiging BDO Finance Circle
05-10-2017 MeerBusiness netwerkbijeenkomst in Die Port van Cleve
 
Volledige agenda
Partners
Contact
MeerBusiness Amsterdam
Meer en Vaart 286
1068 LE Amsterdam
+31 20 2615188
amsterdam@meerbusiness.nl
amsterdam.meerbusiness.nl
Afmelden voor deze nieuwsbrief of gegevens wijzigen