Kunt u deze nieuwsbrief niet goed lezen? Bekijk de nieuwsbrief hier online.
Nieuwsbrief 2017
In deze nieuwsbrief:
 • Terug van vakantie en meteen aan het werk? Ga toch "Zeilen met Directeuren"!
 • Reserveer tijdig standruimte voor de Business Fair op 7 december!
 • Kennismakingsbijeenkomst bij MeerBusiness Amsterdam op 13 september
 • Movement on the Ground: pop up hotel in de Bijlmerbajes
 • Netwerkborrel in Die Port van Cleve op 5 oktober
 • Bent u de Next Unicorn uit de metropoolregio Amsterdam? Meld u zich dan aan!
 • Alleen voor internationale CEO's: Het allereerste Airport City Event
 • FORT: Due diligence onderzoek
 • Rederij 't Smidtje: Per boot naar De Parade
 • JAN©: Goed debiteurenbeheer is een ‘must’
 • Kom in het netwerk van meer dan 25.000 decisionmakers!
Terug van vakantie en meteen aan het werk? Ga toch "Zeilen met Directeuren"!

Op donderdag 7 september 2017 is het alweer zover! Net als vorig jaar kiezen wij aan het begin van het nieuwe seizoen weer het ruime sop. Wij nodigen u dan ook van harte uit om met ons en Amsterdamse decisionmakers op De Titaan de wind in de zeilen te krijgen.

We hebben al veel enthousiaste reacties binnengekregen en verwachten een uitverkocht evenement. Wilt u er zelf ook bij zijn? Wacht u niet te lang en koop snel uw ticket.

 
Klik hier om tickets te kopen
Reserveer tijdig standruimte voor de Business Fair op 7 december!
Op 7 december aanstaande vormt het Postillion Convention Centre Amsterdam (Paul van Vlissingenstraat 8) het toneel van de Amsterdam Business Inspiration. Ook dit jaar zal er weer een Business Fair zijn waarop bedrijven zich kunnen presenteren.

U doet toch ook mee?!? Uw bedrijf krijgt standruimte toebedeeld en de mogelijkheid kortingen en give-aways aan te bieden. U bent als bedrijf uitgenodigd op de VIP borrel waar alle decisionmakers bijeenkomen voorafgaand aan het evenement. De kosten voor dit pakket bedragen €695.-

Indien u dit jaar op de Business Fair wilt staan, stuurt u dan een e-mail naar amsterdam@meerbusiness.nl
 
Kennismakingsbijeenkomst bij MeerBusiness Amsterdam op 13 september

Op woensdag 13 september organiseren wij een kennismakingsbijeenkomst. Deze bijeenkomst is weliswaar vrijblijvend, maar staat open voor elke ondernemer/directeur die serieus geïnteresseerd is in een lidmaatschap van MeerBusiness Amsterdam. Daarnaast zijn alle nieuwe leden van harte welkom voor een meer persoonlijk welkom.

 

MeerBusiness Amsterdam creëert een omgeving waarbij bedrijven elkaars ambassadeur zijn en zorgen voor doorverwijzingen en aanbevelingen. U zult tijdens deze extra ingelaste kennismaking ervaren wat netwerken is en InnerCircles zijn. We gaan meteen met elkaar aan de slag en we beloven u een vruchtbare middag!

 
klik hier om u aan te melden
Movement on the Ground: pop up hotel in de Bijlmerbajes
In de voormalige Bijlmerbajes wordt binnenkort een pop up hotel geopend door de stichting Movement on the Ground. Dit hotel zal gerund worden door statushouders die begeleid worden door eigen medewerkers en een aantal leerlingen van het ROC hotel management. Momenteel loopt er een crowd funding campagne om de kosten te dekken. Hierbij roepen wij geïnteresseerden dan ook op om dit sympathieke initiatief te steunen, hetzij financieel of door een kamer (voormalige gevangeniscel) te boeken. En dat laatste moet een onvergetelijke ervaring zijn!
 
klik hier voor meer informatie
Netwerkborrel in Die Port van Cleve op 5 oktober

 

Op donderdag 5 oktober organiseert MeerBusiness Amsterdam in het historische Hotel Die Port van Cleve aan de Nieuwezijds Voorburgwal een netwerkborrel. Deze bijeenkomst staat open voor onze leden en iedereen die serieus overweegt lid te worden.

U krijgt tijdens deze borrel de kans om op een laagdrempelige manier nieuwe contacten op te doen en oude bekenden te begroeten. Onze netwerkborrels zijn altijd heel gezellig en zeer effectief voor de professional die zijn/haar netwerk wil vergroten. Het welkomstdrankje is gratis, de overige consumpties zijn voor eigen rekening.

 
klik hier om u aan te melden
Bent u de Next Unicorn uit de metropoolregio Amsterdam? Meld u zich dan aan!
Tijdens de Amsterdam Business Inspiration op 7 december in het Postillion Convention Centre Amsterdam (Paul van Vlissingenstraat 8) zal voor de derde keer de Next Unicorn Award uitgereikt worden! Deze prijs is een aansporing voor die baanbrekende organisatie uit de regio die de meest veelbelovende toekomst voor zich heeft. De regio Groot Amsterdam is booming en ontwikkelt zich razendsnel. Welke onderneming wordt de parel van het bedrijfsleven? Wie wordt een ‘bron van inspiratie’ op de Amsterdam Business Inspiration?

Momenteel is ons team bezig de longlist op te stellen. Indien u van mening bent dat uw bedrijf ook een kans op deze prijs dient te maken, neem dan contact met ons op en mail naar amsterdam@meerbusiness.nl. Vermeld in het onderwerp dan "Next Unicorn Award".

Genomineerde bedrijven dienen minimaal drie jaar te bestaan (<2014) en minimaal tegen de C ronde financiering aan te zitten.
 
Alleen voor internationale CEO's: Het allereerste Airport City Event
Op woensdag 27 september vindt het allereerste Airport City Event plaats, georganiseerd door de Gemeente Haarlemmermeer. Op dit unieke evenement kunnen lokale ondernemers uit de Haarlemmermeer CEO’s van multinationals tegenkomen. U wordt de mogelijkheid geboden om elkaar te ontmoeten en te inspireren. Tevens kunt u informele gesprekken voeren met vertegenwoordigers van de Gemeente Haarlemmermeer.

Het evenement wordt gehouden op een bijzondere locatie te Schiphol Airport en het duurt van 17:00 uur tot 21:00 uur. Registreer uzelf (alleen voor internationale CEO's) voor de Airport City Event door een e-mail te sturen naar ace@haarlemmermeer.nl
 
FORT: Due diligence onderzoek

Het is staande praktijk dat voorafgaand aan de koop en verkoop van een onderneming een due diligence onderzoek plaatsvindt. Toch wordt regelmatig door cliënten gevraagd waarom dat nodig is en wat zo’n onderzoek inhoudt. Hieronder wordt kort uiteen gezet wat een due diligence onderzoek inhoudt vanuit het perspectief van de koper van een onderneming.

Voor de koper heeft een due diligence onderzoek allereerst tot doel om meer te weten te komen over de te kopen onderneming. De koper zal proberen vast te stellen of de onderneming de koopprijs waard is en wat voor risico’s aan de voorgenomen overname van de onderneming zijn verbonden.

 
Klik hier om verder te lezen
Rederij 't Smidtje: Per boot naar De Parade

Speciaal voor de Parade in Amsterdam kan je nu ook sfeervol en gezellig aankomen in stijl over het water. Amsterdam Circle Line & Rederij ’t Smidtje verzorgen een lijndienst met een heuse Parade boot! De Parade boot zal stoppen op verschillende stops waaronder Amsterdam CS Double Tree Hilton Hotel, de Stopera, Amstel Station zijde café Hesp en het Parade terrein zelf: Martin Luther King park.

 
klik hier voor meer informatie
JAN©: Goed debiteurenbeheer is een ‘must’

Een goed gestructureerd debiteurenbeleid versterkt de liquide en daarmee financiële positie van je onderneming. Het levert dus geld op! Goed debiteurenbeheer begint met ‘selectie aan de poort’. Wie accepteer je als klant en wie niet? Win informatie in over de potentiële debiteur bij de KvK, via het internet en/of je netwerk. Voorkomen is immers beter dan genezen!

Zorg dat kort na de levering van je product(en) of dienst wordt gefactureerd. Dit leidt tot een snellere betaling. Let er op dat de factuur juist is en alle juiste gegevens bevat, zoals de tenaamstelling, het factuurnummer, datum, BTW nummer en omschrijving.

 
Klik hier om verder te lezen
Kom in het netwerk van meer dan 25.000 decisionmakers!

Inmiddels bereiken we meer dan 25.000 directeuren en ondernemers. Bent u nog niet betrokken bij MeerBusiness Amsterdam? Neem dan voor u - of uw bedrijf - een lidmaatschap van onze netwerkorganisatie. We hebben verschillende lidmaatschappen al beginnend vanaf 195 euro (ex btw).

Wij bieden ook het Premium Gold Membership aan. Met dit lidmaatschap krijgt u, behalve de standaardvoordelen, toegang tot compleet verzorgde exclusieve bijeenkomsten van MeerBusiness Amsterdam: “het Amsterdam Business Awards Gala”, “Varen met Directeuren” en “Zeilen met Directeuren” (volgens De Telegraaf “de leukste netwerkborrel van het jaar”).

 
klik hier om u aan te melden
Agenda
07-09-2017 Zeilen met Directeuren
13-09-2017 Kennismakingsbijeenkomst MeerBusiness Amsterdam
 
Volledige agenda
Partners
Contact
MeerBusiness Amsterdam
Meer en Vaart 286
1068 LE Amsterdam
+31 20 2615188
amsterdam@meerbusiness.nl
amsterdam.meerbusiness.nl
Afmelden voor deze nieuwsbrief of gegevens wijzigen